Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ja vim sem podle vas dite 15 ale jestli ja nekdy budu mit deti tak je do toho nebudu moc namacet ale proste at si kazdy najde svou cestu ja rad pestuju a prodavam ale nechci aby moje deti chlastaly nebodelali neco jineho
Původní příspěvek od Kajinec ja vim sem podle vas dite 15 ale jestli ja nekdy budu mit deti tak je do toho nebudu moc namacet ale proste at si kazdy najde svou cestu ja rad pestuju a prodavam ale nechci aby moje deti chlastaly nebodelali neco jineho
podmínky použití groweru, cituju :Vstup na stránky magazínu a členství v diskuzním fóru je dovoleno pouze dospělým osobám starším 18-ti let.
tím bych se jenom vrátil k tématu, co tomu víše uvedenému ?íkájí naši pubescenti?
"je mi patnáct a hulím" O.K. je to tvoje v?c
"je mi patnáct a hulím a sem na groweru" O.K. to je taky tvoje v?c, ale nemusíš to ve?ejn? prohlašovat
"je mi patnáct, hulím, sem na groweru a dealuju" tak to seš p?knej kokot
to? vše
jo matka a zbztek rodiny a muskatum se u nas fakt dari ale ja objizdim sve pole tak ve 4 rano na simaku pres prazdniny a dokazu obhospodarit 170 az 200 kytek a dobre to sype minulej rok me to hodilo 50000 ale mel sem i co hulit sme na to 3 kamosi ropak s jawou 350 ja se simakem a mira jezdici s honzou s golfakem a je to pohodicka nase parta toho ma hodne
si magor a skoncis za mrezami ani sa nenazudas! fuck you!gratulujem si prvy na mojom ignor liste /a to som myslel ze tam nikto nebude/ je mi ta luuto a urcite nielen mne.
Prodávat travu je blbost... Je fakt, ze se na tom da slusne vydelat, ale proc? Od toho jsou tady jine veci.... treba kdyby takovej dealer prestal prodavat. Z jakehokoliv duvodu a uz by nemohl zacit... Taky by se vztekal, ze se to prodava...
http://ukazuseti.wz.cz/ATT00002.gif
Drak byl odjakživa poslem strachu, obdivu, úcty. Lidé se mu klanili, uctívali jej a obětovali se mu.
Nic z toho nepotřebuji, pouze re5pekt.
_--==#{Alver}#==--_
Původní příspěvek od Alver Prodávat travu je blbost... Je fakt, ze se na tom da slusne vydelat, ale proc? Od toho jsou tady jine veci.... treba kdyby takovej dealer prestal prodavat. Z jakehokoliv duvodu a uz by nemohl zacit... Taky by se vztekal, ze se to prodava...
prodaval jsem...prestal jsem...objevil jsem grower...zasadil jsem
"Nesud nikoho koho nepoznas, neposuzuj nic co jsi sam nezkusil."
Tý joo, co to nahlasit PČR? To by byly titulky-Spolek přátel dobrého konopí odhalil ve svém středu deelera, rada Vacátko uděluje SPDK (spolek přátel dobrého konopí ) vyjímku ze zákona a tímto jim dovoluje pěstovat si konopí a kouřit jej, průkazky pro členy SPDK si vyzvedněte na nejbližší služebně PČR, nebo přímo na "čtyřce" u rady Vacátky-vydávající: Brůžek.
Hehe todle by byl obchod (a za víc než 50000,-)
Jinak nechápu proč to tady uvádíš, že prodáváš a když už proč uvádíš "obrat"?
Jinak co se mě týče až narazim na nějakou tvojí otázku můžeš si bejt jistej, že se pomoci nedočkáš a TÍMTO APELUJI I NA OSTATNÍ ČLENY, ABY JEJ ALESPOŇ TÍMTO ZPŮSOBEM IGNOROVALI-jé já sem trouba dyť exist. ignore list .
Jinak měl bys eště krapet vyzrát-myslim, že za pár let by jsi sám poznal, že prodej je o ničem a těch pár "šlupek" (což se dá říct i o 1 000 000,-) mi za 1-5let v lochu nestojí "chleba je chlebem až když se vytáhne z pece a schladne"