Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hulit každej den asi není moc dobrý,protože si na to zvyknete,a pak to hulíte jako cíga,a pak vám to taky nedává takový stavy jako když hulíte třeba 1x za 2 nebo 3 dny,takže nepřehánět,všechno má svý meze
Vladbur: takže Tvůj důvod, proč tohle říkáš, není znalost relevantních údajů, ale Tvoje "domnívám se" - mno tak jistě se mnou budeš souhlasit, že dát si každej den nějakej tvrdej alkohol je asi pro ženskou nad 50 let docela blbý..... mno ale kupodivu existují studie, že troška alkoholu starším ženskejm naopak zlepšuje paměť a myšlení... AŽ BUDEŠ NĚCO O TÉMATU VĚDĚT, TAK MLUV, DO TÝ DOBY MLČ!!! ANEBO UVÁDĚJ I DŮVOD, PROČ SI TO MYSLÍŠ, místo žvástání, jak by to ASI, MOŽNÁ, TEORETICKY mělo vypadat
cheche....tak já taky hulil každej den spoustu let....ale poslední měsíc se mi zdá, že jsem z toho udělal záležitost všedního dne a tak UŽ 3 den nehulim, baštim piracetam a nestýkám se s lidmi co hulej (zrovna mám noční, tak to lze ) ale asi příští týden (co příští týden, tento víkend) to zas asi změnim (nebo tedy se to změní SAMO)....
btw. koukám, že tenhle trýd je už docela starej (3 roky)... změnilo se něco u těch co třeba v 2003 hulili denně?
Hulil jsem denne a kvalita meho zivota sla silne dolu. Dneska mam po sklizni a nehulim vubec. Chybi mi trochu ta energie z prvniho prda- ta me vzdycky naslapla na par hodin nesmirny aktivity. Jenze druhy, treti brko me pak stoplo do nesmirny pasivity.
Huleni mam zakopany az zas prijde nalada a momentalne funguju na cajich. Zeleny, jasminy, maté atd. A muzu rict, ze kvalita meho zivota sla vzhuru, ikdyz si pripadam jako debil kdyz u kamosu odmitam brko se slovy: Jo kluci, ja uz jsem na to moc starej...
Mas pravdu gamblere, kdyz je zivot jen o huleni tak uz neni o nicem.... Behem skolniho roku hulim jen v patek a sobotu, pres prazdniny prakticky porad a ted kdyz je sklizen tak vlastne taky... Jenze vzdycky tak v pulce rijna me to uz prestava bavit, mit denne green card, a davam si do Silvestra pauzu. Kdyz hulim denne tak ty stavy uz nejsou co byvaly, po te dlouhe pauze ma clovek podobny pocity jako kdyz s bylinkou zacinal.... Taky je dobry si jednou za cas dokazat, ze zit jde i bez travy, a psychologicky reci o zavislosti jsou jen sracky. Kdybych zjistil ze se bez huleni neobejdu, prestal bych si vazit sam sebe.
Naposledy upravil clandestino 19-10-2006 v 18:38 PM
Ahoj hošani.
Podle data posledního příspěvku soudím,že toto zajímavé téma kdesi zapadlo,tak jsem ho vydloubl na světlo.
Měl jsem donedávna větší problém.Sfukaný a spálený cca obden a vždy večer.V práci, kde je třeba se starat o různý věci,zodpovědnost za lidi atd.......tam nehulím,před jízdou autem někdy a mírně,při řízení nikdy..
A ted k tomu problemku.
Vecer jsem se sfukal,jedno jakym zpusobem,měním to,pak jsem se nacpal k prasknutí a ztuhl.. Na druhý den přes den nic do kuferka a večer repetéé.
Takto jsem to nějaký čas vydržel provozovat.Kua nějak jsem nakynul...
ted nejak nechápu co tím chtěl "básník"říct?????ale hulim kazdej den ,a potvrzuji ze kvalita zivota jde silne dolu,ikdyz ted hulim kazdej den mega,a silne mi kvalitka stoupla, užívám si to
vsechny vas tu pozoruju, jak rikate ze si davate, nebo date pauzu. Nestaci to proste jen omezit? Misto 5 brk 2, nebo 3 .
Ja taky hulim kazdej den, sklizen jsem prohulil za 8 dni, to je uz asi fakt zly
Původní příspěvek od Om@r ted nejak nechápu co tím chtěl "básník"říct?????
Reaguješ na mě?
No nevím co ti na tom,krom překlepu kterej jsem opravil,není jasné.
Prostě jsem své sportovní tělo proměnil v pytel hoven...
JINAK základ je přinutit se k aktivitě i zmaštěný.
Mě když začal olizovat pocit MámToVšechnoVePiči
Rozhodl jsem se s tím na nějakej ten měsíc skončit a pouvažovat,proč ja to zacal kouřit.
Tak Vám všem přeji hodně dlouhej pauzoDetox,protože
to prostě není jen tak jednoduché,když toho máš půl kila na mrazáku a rozhoduje jedna slabá chvilka,což není nic moc......
Já se držím teda zatím 6
Ano, huleni _nejen_ kazdy den ma vliv na zdravi, na druhou stranu vliv na zdravi ma skoro vsechno okolo nas, ze? Problem je v tom, ze spoustu techto "vlivu" tak snadno jako Prestanu hulit na x dni neomezite.
Hulim prakticky denne uz nevim kolik let (min. 3, opakuji denne, ne odkdy hulim), vliv na plice je jasnej, mentalni zdravi resp. mentalni stranka je samozrejme taky ovlivnena. Dost casto se mi lip a hlavne jinak - mate jakoby nadhled, lepsi predstavivost ala co kdyz udelam tohle anebo kdybych to udelal takhle - premejsli, obcas prekvapim i sam sebe jakze jsem to zase neco poresil/vymyslel/udelal. Dle chuti a volneho casu si zahulim a jdu neco tvorit - elektronika-bastleni, mobilni robotika nebo treba jen neco namaluju, klidne v pocitaci, na papire to je fuk. Pamet se da trenovat, takze tak cinim, stejne jako nekteri si to nej nej dulezitejsi (co bych mohl zapomenout i bez huleni) proste zapisu a dokud to neni skrtly, tak to PLATI Nekdy si zahulim naprosto ucelove s tim, ze zasednu k netu a hltam informace z oblasti vedy a techniky - tady mi huleni pomaha pochopit nektery veci mnohonasobne rychleji nez obvykle anebo me udrzi dlouho vzhuru a to pak navstrebam tolik informaci ze uz proste nemuzu Jak pisou nekteri (nebo nepisou?) je to hlavne o vasem postoji k "problemu", o vasi vuli. Kdyz je nekdo blbej, tak mu huleni nepomuze bejt chytrej; kdyz vim, ze sem po huleni KO a nic se mi nechce, tak bud to delam kvuli tomu, ze - napr. pres den makam a takhle se chci vypnout a odpocinout anebo jsem proste linej nebo neni nikdo nablizku kdo by mne donutil neco delat. Z tohodle duvodu, kdyz se nekde sejdem a zahulime, vzdy neco vymyslim, aby sme jen nesedeli a max. si povidali. Tuhle vezmu vyrobeny auticko na dalkovy ovladani a staci ho jen vytahnout a ostatni uz sami vymysli prekazkovou drahu a ze budeme soutezit. Nebo proste nejdeme do putyky ani nezustaneme doma a jdeme nekam na vejlet, doporucuji v noci treba.
Uf to sem se zas vyblil, snad to nekomu neco prinese.
BTW to automaticky odhlasovani me neskutecne sere, nez dopisu delsi prispevek sem odhlasenej a system pak uz nezvladne vratit se zpet, grrrr, este ze sem se davno naucil CTRL+C a CTRL+V nez odeslu prispevek kamkoliv.
Petron: ad automaticky odhlasovani - mas blbe nastaveny cookies, nebo nastaveni v muj grower - povol cookies a dej yes u automaticaly login when return the site
cafte.ja uz nehulim dva mesiace.ale tak trosku nedobrovolne.piska mi v usiach.a povedal som si ,ze kym to neprestane tak nebudem hulit.a zatial to neprestalo,tak nehulim.no ale chcem sa spytat,ze ked niekto kazdy den huli aj 3 krat,ze ako to riesite s vasou priatelkou,priatelom ? ja som zasadne nehulil ked som bol s nou,lebo by som trepal blbosti a asi by ten vztah dlho nevydrzal keby som bol vzdy nafajceny ked som s nou.no ale inac hulim tak 2krat za tyzden.ako kedy.