Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj Bylinkáři. Rostlinky zastřihni až bude zřetelně vidět jejich zlepšení a začnou zase plně růst. Spodní, částečně oschlé lístky bych tam prozatím taky ještě nechal. Pokud se rostlinky stále úplně nezotavili, po odstranění spodních listů můžou začít výrazněji usychat ty nad nimi. Oschlé listí je však náchylné k různým plísním a proto je důležité dostatečné a časté větrání. Je to ovšem jen věc názoru a tudíž se nemusí shodovat s názory jinými. Ostatně ono to oschly listí ani nějakou obzvlášť parádní okrasu netvoří.
ahoj,vidim. ze sa ti to pekne rozbehlo..to prepnutie by som dopredu neplanoval, lebo fim metoda nieje 100%.. mne sa stalo ze som zastrihol fim met. a ziadny ucel sa nedostavil az na dalsi pokus a to predlzilo rastovu fazu...prajem vela stastia...
Tak, tak. Tlieskam. Siet treba. Budes musiet nejako upevnit tie sisule, ked tam narastu Kludne skus dat mini davku na kvet aj chvilku pred prepnutim. Rastlinky pomocou zvysenych davok P-K pomaly zacnu zistovat, ze asi za chvilku pojdeme kvitnut. Ja som dnes supol 0.1ml/0.7l BloomBastic. Zajtra prepnem na kvet aj ja. Jupii. Ta "najtazsia" cast je za nami. Uz to len dokocirovat. Good luck.
Zdar,já jsem ještě týden po přepnutí na 12/12 dělal růstovou zálivku(bylo mi to tady doporučeno).. A potom týdnu 12/12 jsem udělal květovou zálivku a na nastartování paliček jsem do první květové zálivky přidal PK 13/14 a pak jsem pokračoval ve standartní květové zálivce..
Ja napriklad pouzivam hnojky od ATAMI a tam je pisane rovnake davkovanie, ci pocas rastu aj pocas kvetu. Prave to je vec, ktorej uplne nerozumiem, ani sa tam nemeni pomer A, ci B zlozky. Tak tam este pridavam BloomBastic. Asi zalezi od hnojiva, ale v kazdom pripade v prvom tyzdni (minimalne) je dobre rastlinke davat hnojky na rast, ved prave v tento moment zacne valit.
to, že se po zastřihnutí zastavily, je naprosto normální věc, kytkám trvá okolo týdnu, než se vzpamatujou, proto je dobrý aspon ten týden počkat, než se po zástřihu přepíná, což si - možná nevedomky - dodržel, takže by to mělo být v pohodě.
vyvazování je parádní technika pro malý wattáže, tak preju at ti to dobře dopadne, budu sledovat
Mám v květové fázi také dodržovat suchý/vlhký režim?
Myslím to tak, zda je pro kytky prospěšné je nechat vyschnout, že třeba trošku prověšej listy a pak zalévat anebo tomu mám dát nějaký režim např. 1 za dva dny.
Mám v květové fázi také dodržovat suchý/vlhký režim?
Myslím to tak, zda je pro kytky prospěšné je nechat vyschnout, že třeba trošku prověšej listy a pak zalévat anebo tomu mám dát nějaký režim např. 1 za dva dny.
Předem díky
no jasné...
hezky prolejt a nechat sosat do skorosucha...zas vytroudlo je naprd...
osobně nejdřív dávám jen upravenou vodu na navlhčení substrátu a pak až hnoje...hnoje na sucho to je o zasolení...
no a sem tam když si vzpomenu a je zrovna čas vyhážu kytky do vany a mírně proleju ať odteče bordel...