Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pokud má problém řešení, pak ho vyřeš, pokud řešení nemá, trápením si nepomůžeš.. (přísloví)
Neříkejte hloupým lidem, že jsou hloupí, mohli by se urazit.. (by me)
Žít neznamená přežít, ale užít.. (M. A. Anděl)
Pochopit znamená zjednodušit.. (Oldow)
Tak jsem vse rozstrihal a odstonkoval necham to takhle uz doschnout na menci kusy. Vecer bych to mohl zvazit myslim že to bude už dost suche. Nemam rad kdyz je to zas na prach! , ale zase ne kdyz je to jeste jalove proste mam rad svuj standart Takže posledni tipnuti kolik tam toho mohlo byt je do vecera pak to prasknu
Tak ja este tipnu 1125 kdyz to vazis vlhci... Da se to pak hulit cisty kdyz to susis 3 dny nebo jak akde to susis ze to je tak rychle? Neprilravujes se tim rychlym susenim o kvalitu a chut? Je tu spousta vlaken kde se doctes ze tusim snad 10 dni je kuli kvalite mi.imum???
no ono si nevybyram podmiky proste 23°C vlhkost pod 40% kytky byli uplne vyschli pri strihani a na susak jsem pustil vetrak uz se mi stalo kdyz sem susil pomalu ze mi chytli plisen navic nemuzu susit tak dlouho proste to neslo vlhky nic nevazim!!! opravdu to je suchy za 4 dny kdyz je to od velkych stonku tak to jde opravdu rychle. Kazdej at si susi jak chce treba si to tam houpejte mesic me je to fuk. Čisty to nehulim a ani nebudu jsem zvyklej s tabakem.