Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Chronic, 400W v hlíně
Bylo to opravdu dilema vybrat jednu jedinou fotku.
Díky za soutěž.
Tým, že človek sleduje svoj osobný záujem, obhajuje záujem spoločnosti účinnejšie, ako keby sa o to v skutočnosti usiloval. Nikdy som nevidel, že by vzišlo veľa dobrého od ľudí, ktorí sú oddaní činnostiam zameraným na verejné blaho… Velmi zajímavý dokument> Zajatci bíleho boha
Zdravím soutěžíí, tak děkuju všem účastníkům za účast,někteří měli pěkné fotky,jiní horší a někteří bohužel nesplnili pravidla,takže ty jsem hned vyřadil.
Výsledky jsou následující :
1. Místo : Krasus : 10 ks JH x AK47, 10ks L.U.I x PURE, 5ks Chemdog IBL x AK47, 5ks NL x AK47
2. Místo : Mikael : 10ks Deep Chunk x AK47, 10ks L.U.I xAK47
3. Místo : MR.MEN : 10ks L.U.I x AK47, 5ks WW x AK47
4. Místo : Rákosníček : 10ks WW x AK47
5. Místo : SMALLDUDEZOMBIE : 5ks WW x AK47
Blahopřeju vítězům !!!
Prosím výherce o zaslání adresi PMkem,čím dřív adresu pošlete tím dříve to máte doma
Kdo udělá report co mu z toho vyrostlo dostane 5 semen White Fire (OG rascal) x C99.
Tak už se čeká jen na SMALLDUDEZOMBIE,šupej chlope nebudu furt lítat na poštu po jedné obálce .Jestli se do nedělel SMALLDUDEZOMBIE neozve tak jeho výhru plus nějaký bonus převezme výherce na 6.tém místě což je DAWED.
NLx X Gourd Buster- Berry Bold - 200W Enwirolite - red
seedy od Mottarebela, který jeden zdejší mistr nakřížil a mě jich pár daroval, byl to nejlepší materiál, kterej jsem kdy měl, malej výnost, ale užil jsem si to!