Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
a jak si to dělal s tim přesazením? chytly se ?
v tý kukuřuci - mohlo by bejt u pole cedule s nápisem odrůdy pak si zjistíš kdy se tak sklízí abys věděl na čem seš a tvoje kytky budou asi luxusní a budeš mít plný ruce práce a štěstí abys to sklidil pohoda lehárko ale třeba se budem všichni divit máš to rozjetý fakt dobře jak to tedka hnojíš ? jo a dávej si bacha prohlížej si listy kvůli breberkám a jinejm sviním to si taky čekuj a nějaká ta prevence neni marná a tedka mě osobně nakvítaj kytky tak jestli objevíš samce tak by mě zajímal ten pyl možná
no tak pokusím se na všechno odpovědět
co se týče tý cedule žádná tam bohužel neni nebo sem si ji teda nevšiml a šel sem tama už mockrát.
hnojím měsíc a půl starým výluhem s kopřiv ten výluh smrdí na 10m no a ředím 1:4 ale možná je to aj moc
no a co se týče prohlížení listů to dělám pokaždý když dojdu zatím sou čistý no a bohužel to mám asi všecko FEMALE takže pyl nebude ale kdyby přece dám vědět jo a fotky budou tak za 3 dny ted je mokro a vlhko a nechce sa mě tam zbytečně chodit
Původní příspěvek od RespectFlowers heled taky souvisí výška rostlin s množstvím dusíku. v tvym případě bych jim dal jen v případě potřeby nechceš mít třímetrový hovada že ne
Dusík je velmi důležitý prvek!
Produkuje : CHlorofyl,Fotosyntézu a tvorbu aminokyselin, které jsou stavebním blokem bílkovin a ovlivňuje nesčetně enzymů, které pomáhají růstu v stoncích listů, a vitalitu rostliny.
Čím větší množství dusíku rostlina bude tmavší barvy,spožděné dospívání,tenký sotnek,natáhlá a přestane příjmat vápník!
"jen v případě potřeby" tzn ne vůbec ale rozhodně méně přeci jen to je v kukuřici a celkem slušná sativa podle listů tam je takže se vytáhne a s pokračováním takovýho hnojení by se ocitl ve výšce i tří metrů ; ještě nejmín 1,5 měsíce to bude růst + povytáhnutí při přepínání + tedka má nějaký živiny z hlíny (ne moc) + 1:4 je docela nízká koncentrace
jo a dusík dávej maximálně do 4. tejdne květu, pak ne a jak říkám když ho tam budeš prat takhle tak nějaký ukrytí rovnou vzdej navíc když to budeš prat fakt hodně tak to budeš možná i cejtit při kouření což určitě nechceš žeano ono přístup naprat do ní co zvládne taky neni nej
přičemž nikde nepíšu aby jim nedával dusík a že ho nebudou mít a důležitost tj jasný .)
chtěl sem původně napsat aby jim dával jen když ho budou potřebovat rostliny a to je imho nej řešení při takový situaci
Původní příspěvek od Tayem de Tox Ty a nebylo by lepší ji prostě ohnout?
To jsem říkal kámošovi taky, když bral svou novou přítelkyni furt jen do kina..
Myslím že Smah se opět obejde bez našich "invazních" mínění a rad. Pokud by na ně totiž dal, byla by to dost nuda, ne? Tedy soudě podle jeho stesku "bohužel to mám asi všecko FEMALE" nás čekají znovu adrenalinová dobrodružství...
HydePark - White Phoenix
"Jo kámo, kdybych věděl co myslíš tim horizontálně nebo vertikálně. Každopádně porostou kolmo k zemi!"
Murphyho zákony nemusel vymyslet Murphy, nýbrž někdo, kdo se jmenoval stejně.
já mám dicky nejsledovanější jo a co sa týče rad tak dám na radu ohýbání provazama to je super nápad no a co sa týče fotek nemužu tam když u nás deno deně prší a je tam blata jak .. moc
zdrawim vás, myslim že by jsi měl být trošičku míň paranoidní, a nebo míň výřečnej, když nikomu nebudeš říkat co máš doma tak se to ani nikdo nemůže dovědět, zámek na pusu a pokud máš opravdu velkou potřebu se pochlubit s tim co pěstíš , tak od toho je tady G.
Jinak se drž, některý tvoje předchozí pokusy o grow asi nebyli nejideálnější nebo jo??
musim souhlasit s Marokancem ale i kdyz chodi čórkaři až v říjnu co když už je tam mít nebudeš, kukuřice se sklízí koncem srpna začátkem září tak na to bacha
tak tak. loni se mi stratili hned na jare sazenice jeste nebyly zasene jen v kvetinacich corky jsou svine a je treba jejich pocty kazdorocne regulovat!!!!!!!!!!!!!!!