Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pěkná práce,celkem by mě ale zajímalo co uděláš ve květu s vlhkostí 75-90 %..... Box ve sklepě je krásná věc,co se týče chlazení,ale s vlhkostí bude problém. Snížení vlhkosti ve sklepě je hrozně nákladné.
Až pokácíte poslední strom, zabijete posledni rybu a otrávíte poslední řeku přijdete na to, že se peníze nedají jíst.
mam sice vyrazne mensi, ale taky zeleznej box na rustovou fazi. Umistenej v mistnosti kde vyjimecne klesa teplota pod 15 stupnu(min nez 10 tam nebylo ani v nejvetsich mrazech) a vlhkost v mistnosti je kolem 30-40%.
kovy obecne hodne dobre vedou teplo, coz ti prijde vhod kdyz budou lampy svitit(vzhledem k prostoru a vykonu). Ja diky tomu nemusim pod 250W na 1 x 0,5 m temer vubec vetrat a v dusledku toho udrzim v boxu vysokou vlhkost(to nebude tvuj problem). Ale kdyz to zhasnes, behem par minut mas v boxu stejnou teplotu jako v okolni mistnosti(pokud tam teda nefoukas vzduch odjinud)
Hobby stinitka a vetrani - resim to tak ze na vybojku foukam vetrakem z boku a z druhy strany vedle ni mam pachac na hlavnim odtahu(kvetovy box 400W, ten mam ze dreva pac musim dost vetrat kvuli vlhkosti). Bohate to staci.
Táááák nazdar.Pokračujem...daly jsme na vaše rady a předělaly vzduchotechniku.
Takže jsme vyrovnaly přítah(315m3/h) a odtah(380m3/h) v případě
nutnosti můžem zvýšit výkon přidáním větráků na přítah(630m3/h) a odtah(720m3/h)
Zredukovaly jsme přítah na jeden větrák-lze rozšířit na dva
Teď potřebujeme poradit.
Jak moc máme ohnout stínidla.Teď jsou takhle viz.obr.červená čára.
Pohled je z bočního profilu boxu.
Chceme se poohlédnout po řízkách.Doporučte nějakej model pro začátečníky.Dík
Původní příspěvek od Cat Teď potřebujeme poradit.
Jak moc máme ohnout stínidla.Teď jsou takhle viz.obr.červená čára.
Pohled je z bočního profilu boxu.
Chceme se poohlédnout po řízkách.Doporučte nějakej model pro začátečníky.Dík
Ohnout tak nějak takhle. Aby na boční kytky něco svítilo, to jak to máš teď, je moc ohnutý.
Jinak k tý ventilaci, stačí slabší přítah a plus udělat pasivní otvory, zbytek na odtah. Ten sionej odtah si udělá podtlak v bedně sám a nemusí zbytečně hnát do boxu ventilaci aktivní. Ale v tvým případě, s tím že to bude dost topit, bych nechal jeden slabej přítah a zbytek odtahy plus pasivní díry.
Jinak modelů je všude dost, mrkni se v bazaru. měj se
No já bych to našteloval asi takhle: nechal bych ty stinitka tak jak jsou, pak bych si očekoval jak vysoko je asi budu muset mit nad kytkama, aby se moc nepripekaly..... a pak bych ty stinitka ohnul tak aby z tehle predpokladane vzdalenosti osvitili celej prostor (proste tak, aby ta ostra hranice svetlo-stin byla jakoby kousek nad vrcholkama kytek....) tot muj nazor....
Btw jinak to mas hezke, ale musela to byt spousta prace..... ja bych si ty prechodky treba koupil... stoji par korun (ne z gshopu) a mas to bez starosti a profi, ale proti gustu.......
hmm já jsem zvědavej až zistíš že to co máš nejsou větráky ale chrchláky . . .přeju příjemnou přestavbu a o tom jak všechno musí smrdět tím stříbrem se radši nezminuju.....
"ROZKOPEJ TĚLO HLAVA UPADNE!!" THAISKÉ PŘÍSLOVÍ......
"Jsem jako Homer Simpson ojedinělá kombinace ultraničemy a budiž k ničemu "
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you.
Původní příspěvek od getzz To se dobre fara kdyz ma clovek dost penez a nevi co s nima... Ale kamo vyvaris...... A pak te ČEZ zedře z kuže. Lepši pestuj venku.
Co to sou za přispěvky kolik zaplati za elektřinu to je tak jeho vec a co stim bude delat je taky jeho vec a ČEZ ti mužou byt rádi že maji odběr ...
Dneska jsem přeměřoval zarostej prostor u mě a jsem na 120x180cm s jedním šestikilem , ty máš pěstírnu 190x110 a rveš tam dvě, jsem zvědavej na rozdíl ve výnosu
Zjistil jsem že pokud máš dobře nastavený stínítko tak jde osvětlit docela dobrá plocha, sice nevím co na to budou říkat palice na krajích, ale i kdyby byly řídký, tak alespoň něco