Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cuzz mám 1-otázku rozmýšlam že by som tam dal namiesto 150w (čím teraz svietim) dal 250w či to niečo pomôže keď flushovať z Final S budem len od 60dna??? Aj keď sa aj pod 150w dajú robiť zázraky a som spokojný ako aj vidíte ,no spraví to dačo (či to bude poznať alebo už nechať tak ako je)??? Dikz
Ganja Tuner: kto tu rozpráva o sklízni???hm...?? asi si si zle prečítal otázku ale stáva sa . No a to viem že bude good že im samozrejme 250w nezaškodí ale či sa nedajú na rast ,šok alebo čo ja viem skúšal to niekto???
normalne davam 400W na prvni mesic kvetu a pak az do konce 600W tobe to uz asi moc nepomuze pac ji tam davas celkem pozde nejlepsi je zvysit vataz prave v okamzik kdy kyti nabyva nejvic na objemu a to jsi uz propasl jestli se nemylim. jinak tim nic nezkazis maximalne neco vic za elektrickou energii. zadnej sok nenastane neboj
Dlabi : jinak tim nic nezkazis maximalne neco vic za elektrickou energii. hh to bolo dobré oki tak serem na to dorazím to 150w ( to bola len špekulace) ale dik
hele priste ji tam dej driv ja nasazuji vetsi wataz jak vidim ze kytka prestava rust a zacina mohutne vyhazovat kvety cca 3 az 4 tydny po prepnuti pak ji nacham az do konce
Zrary
tak takhle když mi to dopadne bude srdce mé plesatnádhera hele mohl by si trochu rozepsat popřípadě napsat do pm jak často a kolik a čím(AH....)si hnojil dik veka
PS: karma jasná +
Lepší mrtvej, než magor
Tak já taky mít moudro: Větši asi 70% mladých lidí dnes vidí svou budoucnost optimisticky a cítí se fajn, zbytek nemá na drogy a alkohol peníze
ŽIVOT JE PUNK A IMPROVIZACE JE NUTNÁ.
Konecne jsem nasel, jak se jmenuje ta "zkroucena" trubicka na to vzduchovani, co mas v kybly. Vzduchovaci opona.
Za dobrou cenu ji maj treba tady: http://shop.mazlicci.cz/chovatelske...exi-p-4578.html
Ale to je verze, ktera ma 75cm.
Ty mas tusim tu 90cm, ze?
Jinak, kdyz ten prispevek bude navic, smaznu (PM).
Jinak moc pekny. Zaslouzenou K+ jsem uz poslal.
jj mám tú 90cm je to brutal vecička môžeš z toho taký tvar spraviť ako len chceš. A diky každému za K+ ináč bubla je už skosená tak aj vysušená ale nejak sa mi do toho nechce vkladať fotky sem . Možno zajtra keď bude čas....