Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
yavar - barva je sice zpusobena i odrudou (sativy svetlejsi indiky tmavsi - vetsinou),ale na tech fotkach to odrudou neni,staci se ne to podivat.Tohle je jasne zpusobeny nejakym nedostatkem.Neco kytce chybi.Samozrejme muze bejt na vine treba i PH atd.Tady je to temer stoprocentni ze nema ziviny,obzvlast pokavad to jeste nebylo hnojeny.
Barva je jasně daná tím co obsahuje hlína a jaké má taky PH hlína a taktéž jak moc je zalíváno a jak moc je hnojeno. Každopádně tvoje kytíz jsou opravdu hodně do žluta a k tmavě zelené mají opravdu hodně co dohánět. Jak říká Jahudka....začni hnojit - to ze jsi nehnojil je strasna chyba a kvuli tomu si taky tedka stezujes, ze jsou kyticky mensi nez jsi chtel. Radim ti, zajdi do growshopu, kup si nejlepe hnojivo Alga-Bloom od Plagronu - to se mi nejvíce osvedcilo, kytičky si roztáhní do šířky provázkama nejlépe - to se mi taky osvědčilo. Možná by jsi mohl pořídit něco na postřik, každopádně bohaté na fosfor. Pak už se jen koukat jak se to krásně obaluje a voní.....
čaues hastroši !
já hnojim asi od 3 tejdne růstu kristalonem na květ a v květu ještě přidávám uni hnojivo od Nohel garden,celý to ještě míchám s kysličníkem a nemůžu si stěžovat.tenhle roztok používám i na postřik 2x - 3x za den,kytky sou pěkně tmavý a vypadaj celkem zdravě.
vim,že to není nic moc,ale zatim to měnit nebudu až další kolo s ňákou značkovou genetikou.
zatim ahoj a ať se daří !
Vypadá to nádherně. Ty květináče jsou velice malý. S kytičkama bych si trošku pohrál. Kdyby to bylo moje snažil bych se o nějaký pěkný keřík, takže za pomocí šňůrek bych se to snažil trošku roztáhnout do stran....Jinak se vám to pěkně vzpamatovalo.
Mas to malo uvazany. Pokud to chces mit kvalitne uvazany tak to uvaz poradne. Investuj do toho nejakej ten cas....Zkus to srovna pekne do rovinky. Mozna by jsi mohl aji zastrihnout. Kazdopadne to vypada moc noblesne.....Jo a dej tam uz konecne ten ofuk at ti to zredukuje vlhkost a kyticky se budou mit jak v raji.....
Vysoky jsou malo, budete to pravdepodobne tim ze byla v unoru ta zima jak .... a ta to cele zabrzdila. Vyska je cca 70cm.
Vetrak tam je, ale je tam velice dobra cirkulace vzduchu. Nahore v rozku je vetraci mrizka, 12x12cm. Myslim, ze je to dostacujici. Stale si hlidam, jestli tam nejni nejake svinsvtvo ci neco jineho .
Jak jste si mohli vsimnout, tak nejakou dobu jsem tu nic nenapsal ani muj KOLEGA!
Byl jsem 12dni pryc a kolega to UDAJNE 10dni nezalival (nevim proc) a uplne to UDAJNE uschlo-zdechli! Myslim, ze to nemuze uschnout tak, aby to vyhodil, coz on udelal.
Co myslite?
Kdyz jsem tam byl ja naposled (moc se v tom jeste nevyznam), kazda palka me pliskyrici, lepila a krasne vonela. Do sklizne zbyvalo 3-4tydny.
Ja si myslim, ze to je takovy ten dobry kamarad a pekne me podrazil.
Myslim že na to ten kámoš dostal chuť a využil toho žes tam nebyl a všechno to zkosil a zhulil nebo prodal ne?? pak ti řekne takovou debilní výmluvu že to 10 dní zapoměl zalejvat... Je to pech no,a vypadalo to pěkně! Upřímnou soustrast kámo
Hele pokud to ma 3-4tydny do konce tak uz jeto velice solidni a nedovedu si predstavit ze by z toho nic nezbylo to je nesmyl imho kamos by mnel asi dostat pekne na budku