Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Na www.thcradio.net je gamesa "Who wnats to smoke my honey bear" něco jako chcete být milionářem a tam je na to otázka no a díky vám znám odpověď dieks
cao lidi jen me tak napado co si myslite o teto veci
DESATERO HULIČE
1. Zhul bližního svého.
2. Nezabiješ pro menší množství než malé.
3. Nepokradeš taktéž pro menší množství než malé.
4. Dobrovolně hulbu nepřerušíš.
5. O hulení se rozděluj.
6. K prodeji se nesnižuj.
7. Účinkům se nebraň.
8. Nešlap na trávu.
9. Ve dvou se to lépe táhne.
10. Hulení nikomu nevnucuj.
Toto desatero na paměti měj
a s marihuanou se vesele směj.
presne tak, pravdu máš cyklistko je to vidiet aj v texte skladby "San Pedro" od Gaja Mesaia, spieva sa tam, "až ti Svatej Petr pripaly dont bogart baby dont, dont bogart yeah" až dodnes mi ten refren moc nedaval zmysel, jednoducho som nerozumel slovu "bogart" ale už mi to je uplne jasne... až ti svetý peter odpáli jointa, tak ho nedrž v hube bajby ale posli to dalej...
dík cyklistke, biku zdar ! dovolím si k+ za tvoje vedomosti a moje objasnenie textu GaiaMesaia, hned si idem strčiť to CD do prehravača...
No a Gaia Mesaia to převzala ze songu - Don't bogart me (Don't bogart that joint, my friend, pass it over to me...) No, prostě song z Bezstarostný jízdy;o)
Původní příspěvek od MacaCZ cao lidi jen me tak napado co si myslite o teto veci
DESATERO HULIČE
1. Zhul bližního svého.
2. Nezabiješ pro menší množství než malé.
3. Nepokradeš taktéž pro menší množství než malé.
4. Dobrovolně hulbu nepřerušíš.
5. O hulení se rozděluj.
6. K prodeji se nesnižuj.
7. Účinkům se nebraň.
8. Nešlap na trávu.
9. Ve dvou se to lépe táhne.
10. Hulení nikomu nevnucuj.
Toto desatero na paměti měj
a s marihuanou se vesele směj.
souhlasim ale bod 2 mi nejak nesedi
jinak k tem zasadam..plne souhlasim a taky se jimi vcelku ridim
"kdo bali ten pali"
v Bibli se píše o těchto omamných rostlinách.
stoj tam, vlastními slovy vám to řeknu, o tom že když nám je tu bůh stvořil, tak je možné užít jejích účinků, ale mělo by se tak stát jen to správnou cestou (lecebnou trebas)...
když už existuje i několik poučných grow biblí, tak proč s nadhledem si nezaŠPEKulovat o desateru... možná lepší než řešit "některá" témata...
ps: to druhé přikázání se mi prakticky dost zamlouvá
Cti otce svého a matku svou, abys dlouho živ byl a dobře se ti vedlo na zemi.
Začlo to pokusem, skončilo závislostí na pěstování. Rostlina je duch. Rostlina nemá duši. Duch je vyrovnanost. Rostlina je tedy také vyrovnanost. Nemá strach, za ničím se nehoní. Žije teď a tady. Rostlina dává jen to, co člověk potřebuje. Příroda potřeby lidí zná. Dělá to přirozeně a prostě, neboť ji nepřekáží rozum. Rostliny nám umožňují, abychom pochopili svůj vlastní život.