Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mno jako ja na to uz koukam...Fakt nadheraTohle muselo bejt prace jak nasrano a chtel bych videt kdo by to delal jentak za nic.Jeste ze Jaman je ten multimilionar co se uz porad jen nudi a tak z nudy preklada filmy pro Grower.Kazdopadne tohle si zaslouzi aby to bylo na groweru volne ke stazeni.
Jaman-za tohle dostanes České občanství jen tak dal
páni je to volný preklad ,dalo sa to ,iste ,že sa to dalo, ale jahudka ma vyprovokoval , tak som to musel spraviť , sto pro že aj kron mal porobené veci ,ale má viac práce ako ja a teraz dovolenkuje ,doslovný preklad nikdy nespravíš , ale to ani nebolo našim cielom , som rád že to pochopili českí bratia,myslím , že robiť ďalší preklad do češtiny je asi zbytočné ,ďakujem za slová chváli ...viac ma to teší ako nejaký príjem z prenájmov....ďakujem
Teraz som prisiel zo szigetu a pozeram ze to uz mate hotove jaman zamakal ale dám sem aj moju verziu tituliek keby náhodou niekto chcel.Je to na webe www.realsajt.szm.sk/igrowchronic-sk.srt tajze stahujte kolko chcete!!!!!!!
moje mám odskušane v bs playery ...ale aj kronove musia isť rovnako..pusťíš si film,hore máš lištu kde je ...načítať titulky ... na to ťukneš a vyhladáš si ich kde ich máš umiestnené ...2 krat ťuk a su vo filme
Jaman..Mno koukal jsem zatim asi na tretinu pak jsem musel pryc.Dokouknu to cely to je jasny.Jinak titulky jsou vyborny.Videl jsem daleko horsi titulky k celovecernim filmum.Cestinu delat neni treba.Ja rozumim slovensky az na malinky vyjimky vsecko.Nesmim bejt ale zhulenej to pak pro zmenu nerozumim ani ty slovenčině
korn24
jaman
zeleny bratia ste dobry zajtra neviem sice kde by som supol mam este jeden film o pestovani s jednym tipkom co sa podoba na petra nagyho SK popstar a to je v anglictine sbuchate titulky ked ste tak rozbehnuty je tu fajn komunita len tak dal...
Titulky vypadaj dost dobře Díky... Akorát mám trochu problém s tim filmem, je jakoby předabovanej... Máme stejnou verzi? Popř. dá se to sehnat normálně?