Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jeste nevim, tipuju tak za mesic a pul, musim jeste neco vychytat, trosku prestavet, a hlavne nasetrit prachy na odvlhcovacku (i kdyz ta bude potreba az po mesici a pul od zacatku (nejdriv) )
Treba se mi podari nasetrit prachy z prodeje seminek tohodle Jacka Herera, mam jich z prvni sklizne dost, a par lidi uz s nima je spokojenejch :-)
Kdyby mel kdokoliv zajem, piste PM, a ted reklama:
Prodavam seminka Jacka Herera, puvodne z http://www.sensiseeds.com . Nechal jsem si je tehdy poslat za bratru 5000,- Kc v prepoctu, v cene bylo postovne i katalog, bylo to 16ks. Jelikoz jsem nechal kytizz oprcat (nechtene), urodilo se hromadu seminek vysoke kvality (100% stejny vlastnosti, jako original!!!). Jelikoz nejsou feminizovane, nabizim je za velmi vyhodnou cenu, za ty prachy se vyplati poznat samce az v kvetu a vyhazet je (ostatne i mezi temi 16 ks byli samci, a to myslim tri).
DULEZITE:
Minimalni odber je za 500,-Kc, za tu cenu jich je 20ks, dale dostanete 20 ks bonus zdarma. Posilam to na dobirku (nejradsi, ale jde to i jinak) v bublinkove obalce, cena je i s postovnym 552,- Kc. Bohuzel jsem se z bezpecnostnich duvodu rozhodl neposilat nic pres hranice, ani seminecko.
Toz gdo chcete kvalitni seminka za hodne dobrou cenu a s rychlym dorucenim, piste PM :-) Support your local GROWERS!!!
Ahoj, tak uz me ty svine nejaky potkaly taky...pokud nekdo vite co to je a co na to mam pouzit, poradte mi...ja jdu zatim hledat po groweru.
Jsou to takovy malilinkaty broucci, nevim, jestli maji kridylka, ale kladou na spodek listu vajicka nebo larvy..je to tak maly, ze to nevidim, ale ty kurvy mi zerou listy!!!
Jinak jsou to poradne velky fotky, nektery ty makra, kouknete se na orig. velikost :-)
nevim s tim biooolem, zaprve nejni stopercentni nebot je pouze kontaktni a vajicka sviluch nekrosi, dokud to mas dele pred sklizni prd bych na to neco jako agrion delta nebo omite etc...pak kytky strikni phytakem at se lepe vzpamatujou a bude to pro ne mensi kour nez biool, po kterym ti zezloutnou a vosmahnou listy...moje zkusenost, muj nazor... jinak good luck a at se dari, hezke palky bytheway
Dekuju vsem za rady, v patek koupim Omite, nebo neco podobnyho, snad to zabere..Jeste bych rad upozornil, ze to nejsou takovy ty octomilky, musky, ktery litaj z hliny. Je to mnohem mensi, tyhle mrchy...
toz jake octomilky (ty kytkam nemuzou nic udelat vim to pestuju je roky jako krmivo pro rbyicky) to je jasna svilucha di do ni co nejvic sou to desny kurvy tedko me poresili tak pulku urody (a kamosova neschopnost .....
S většinou forem přemísťování je ta potížže ani jedna obvykle nestojí za všechnu tu námahu. Na Zemi - když ještě existovala - jsme měli problémy s auty. Hlavní nevýhody spočívaly v tom, že bylo nutno dolovat spousty černé mazlavé patlaniny z podzemí, kde byla do té doby dobře schována, aby se nemohlo nic stát. Ta se pak proměnila v asfalt, který pokryl zemi, kouř, který naplnil ovzduší a zbytek se nalil do moře. To všechno zjevně převažovalo výhody, spočívající v možnosti přesunout se rychle z jednoho místa na druhé, zvlášť když místo, kam jste se dostali, se následkem toho všeho značně připodobnilo místu, odkud jste přijeli - stejně zamořené asfaltem, kouřem a postižené nedostatkem ryb.
jj to jsou svilušky taky bych doporučil biooil nebo odvar z tabáku kterej tam rozpraš a prej by to mělo fungovat ale jistě to nevim jen co jsem slyšel, tak doufám že tu válku vyhraješ!? čau S
Neci radit, ale mě pomohli při mojí první indoor dravy pavoucci Phytoseiulus persimilis 84,80 / 100 ks (na 10m2). Prodávaj je na www.biocont.cz pošlou ti to dom. Byl sem v třetím týdnu květu a nemoh sem použít chemický postřik, protože stopy po něm zůstavají v rostlině 6-8týdnu (a navíc v obchodě mě řekli, že nezabíjí vajíčka takže se budou línhout pořad dokola). Svilušku už mě pokryli tak 50% spodku listů, ale po nasazení pavoučku, sem po týdnu měl zdravý kytky. Pavoučci žerou dokud je co a pak pochcípaj
2sml: bohuzel je prodavaj jenom od 15. února do 15. září...
ale maj dravy roztoce proti sviluskam za 260kc od prosince do ledna to ale mas pak ve skrini vic fauny nez flory
Zdarec, tak jsem zde po mensi odmlce.
.
.
Se sviluskama svinama jsem si poradil, a to pomoci BioOilu. Koupil jsem ho v Obi za bratru 67Kc, coz je pohodova cena. Vybral jsem BIO, protoze bylo tesne pred sklizni, a nechtel jsem aby tam ty chemky zustaly. Stejne to dopadlo tak, ze se pesteni o tyden prodlouzilo, protoze ten olejicek po nastrikani na listy sice svilusky udusil, ale zustal na nich. Nevim, jak by to smrdelo, kdyby se to pak, nedej boze, melo kourit. Takovej spalenej olej, no nic moc...Behem toho tydne se to jakz takz vstrebalo, no a dneska se to konecne sklidilo. Na foteckach jsou jen ty nejvetsi palice a nejaky makro, toz se pokochejte...No a stay informed, az bude nova bedna...tipuju tak mozna do tydne..
Cuss me se to taky libi - jak dlouho si to mel tedy na kvetu? . . Nekde sem cetl ze jack kvete 7-11 tydnu .... A jeste by me zajimalo jakto voni suseny a jak moc to smrdelo behem kveteni? . . A taky jeste jakou to ma chut pri koureni THX
Mozna si to mohl nechat jeste bobtnat - mozna kvuli tomu je to ridsi jak pise apoffis . . .
Kazdopadne K+ za solidne dokoncenou praci
Apo...nevim jestli jsi to myslel jako for...asi jo podle tech smajlu na konci....ale na fotkach to vypada ridky, jenze neni..ty palice jsou tvrdy jak sutr :-)
Kvetlo to asi mesic a pul pod lampou, jinak to bylo od konce kvetna na balkone, jenze znate letosni leto...Normalne je u Jacka psano 50-70 dni a to taky plati.