Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
A co se třeba zamyslet i nad tím co všechno jíš?když dáš brko a pak se hned nacpeš celým obsahem ledničky a spižírny, taxe ti do krve dostávaj tuky a cukry a vůbec prostě všechno z jídla. Než to všechno strávíš, tak s tím tělo bojuje a krev se ti v podstatě ředí úplně jinejma věcma než potřebuješ.
Taky jsou důležitý i jiný faktory jako např. nevětraný prostory, celková únava už před požitím aj.
Jednoduchý řesění a to se jmenuje:např.KALI MIST(nebo WESTERN WINDS)!Dominantní sativa s energickým high-v praxi to znamená,že po aplikaci min 2 hod 100% neusnete!!!Podrobnější hodnocení je na http://cannagenetic.phpwebhosting.c...stern_Winds.xml
nesmite se tim nechat uzemnit. ja ted hulim passion, CBD ma hodne malo, ale vytuhy sou po tom strasne... kdyz treba jezdite na kole tak vam to ani neprijde
Zhulíte se, dáte pivko, najíte se, sednete na gauč k TV, minimálně komunikujete, chce se vám spát... fakt můžete být unaveni až tak, že vás k aktivitě nevybudí ani přítelkyně, která za vámi přišla? A až tak, že ani nemáte chuť na sex?
Po hulení mám chuť na sex vždycky, akorát občas nemám chuť se hejbat. Nepříjemnej rozpor. Ale jinak mi na zelenou únavu paradoxně pomáhá pivo. Stačí jedno dvě a normálně se z toho vychlastám. Ale nesmím bejt unavenej už před hulenim. To nepomůže nic.
.) nehulit celej den/kazdej den
..) ze zacatku neco lehciho /satifku/ a k veceru njakou indicu
...) byt aktivni - nelezet furt doma
....) nekombinovat moc s alkacem
...mate zajimave nazory na unavu po koureni, me osobne pomaha normalne se osprchovat, to ovsem plati pokud jsem doma
Citim se pak normalne - jako znovu zrozeny
Původní příspěvek od genium ...mate zajimave nazory na unavu po koureni, me osobne pomaha normalne se osprchovat, to ovsem plati pokud jsem doma
Citim se pak normalne - jako znovu zrozeny
Opatreni ktere se provadeji PO koureni jsou problem, protoze to uz se mi nic nechce. Takze optimalni reseni je neco co se da udelat PRED kourenim.
unava...tak to poznam...ja si po huleni dam bagetu a 2-3pivka potom este speka nebo bongo a pak zas pivko nebo neco tvrdsiho...jo a kdyz nejsou $ tak to neresim a jdu domu...to se pak neda delat nic
kamarát mi včera povedal, že keď pred hulenim vypiješ energetický nápoj tak sa unava nedostavi. este som neskušal ale určite v blízkej budúcnosti skusim.
no kdyz hulime skero (co si koupime od dyleru) sem zhulenej, ale vytuchar..
ted kdyz hulim vypestovane cechy tak sem zhulenej a naopak sem nejakej hyperaktivni jako vysmazenej (proste treba preslapuju na miste, priblble se usmivam, brutalne kecam a mam chut neco delat.... )