Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
Původní příspěvek od Čáp
.....když teče přes jistič větší napětí (U) sem elektrikář vim o cem mluvim
ty si rikas elektrikar??? tedkom si me dostal... studuju elektriku uz patym rokem a za elektrikare se nepovazuju a hlavne od prvniho rocniku bych nikdy nerekl ze napeti tece. to se na me nezlob(proud = tok elektronu - all right ale napeti je rozdil potencialu...to netece.kdyby si o sobe nepsal ze si elektrikar a ze vis o cem mluvis tak ybch se jenom tise zasmal...
4 martas: ten ofuk bohate staci jenom pri pusteni vybojky. je dobry ho dat aby plnil zaroven funkci ofuku kytek(kuli stonkum) a jako ofuj vybojky(kuli teplu samo)... pred sklizni muzes treba nechat pusteny i pres nocm kdyby ses bal plisne ve vlhke mistnosti)... jinak je to kazdeho vec, kazdy to ma jinak...staci premejslet
peace and flowers
mám pár technickejch dotazů
- ve skříni 40X40X120 plánuju sodík 250w. Není to plýtvání?
- odvětrá mi to odtah 105m3 bez použití coltube? Nebude se skřín přehřívat?
- utáhne ventilátor 105m3/h uhlíkovej filtr 160 m3/hod?
Dík
Veškeré informace uvedené tímto uživatelem jsou smyšlené.
Bez povolení autora je zakázáno na text zírat !
hej-rup:
tvoje skříň je moc malá na 250W, podle mě to plýtvání bude. Co se týče teplot, tak záleží na teplotě v místnosti kde máš skříň. Pokud v té místnosti je pokojová teplota, tak ti to ten ventilátor určitě neutáhne, zvlášť pokud neni trubkový.
Co se týče pachového filtru, tak ten neni o tom jestli ho ten ventilátor utáhne, pokud zvolíš slabší ventilátor a silnější filtr, bude to fungovat spíš lépe, než hůře, protože ten filtr bude způsobovat menší tlakové ztráty díky jeho větší ploše. Pokud by jsi měl silnější ventilátor než pachový filtr, tam už problém nastává...
Sehnat pouliční lampu v ňáký rozpadlý továrně-mam rezervní z pouliční lampy
Začlo to pokusem, skončilo závislostí na pěstování. Rostlina je duch. Rostlina nemá duši. Duch je vyrovnanost. Rostlina je tedy také vyrovnanost. Nemá strach, za ničím se nehoní. Žije teď a tady. Rostlina dává jen to, co člověk potřebuje. Příroda potřeby lidí zná. Dělá to přirozeně a prostě, neboť ji nepřekáží rozum. Rostliny nám umožňují, abychom pochopili svůj vlastní život.
Aha, jasne dobry napad.... mohol by mi inac niekdo poradit este, sorry ze tu pisem take laicke otazky , ale nasiel som niake dve strasne stare svetla, su to ziarivky to je dobre(teda aspon myslim, maju taky tvar) a je na nich napisane : Typ 331 07 40 ip20 z 40 w tesla bila de luxe , tak kebyze mi nahodou niekdo viete poradit ci by mohli byt vhodne na zaciatku rastovej fazy,. pripadne ako by som mohol zistit ich farebne spektrum a pod., velmi by som to odcenil... diky moc
Původní příspěvek od Amsterdam Aha, jasne dobry napad.... mohol by mi inac niekdo poradit este, sorry ze tu pisem take laicke otazky , ale nasiel som niake dve strasne stare svetla, su to ziarivky to je dobre(teda aspon myslim, maju taky tvar) a je na nich napisane : Typ 331 07 40 ip20 z 40 w tesla bila de luxe , tak kebyze mi nahodou niekdo viete poradit ci by mohli byt vhodne na zaciatku rastovej fazy,. pripadne ako by som mohol zistit ich farebne spektrum a pod., velmi by som to odcenil... diky moc
Zkus si to vygooglit a najit nekde odkaz na to co mas doma ->popis produktu a mas to
Life can be so shady.The way some people try to bring you down.Why's it got to be so crazy?Always try to give you the run around.So I let the music just take control.Cause it rocks my body.And it moves my soul.My feet start dancing to the beat.And I just can't help it.I just can't help it.Cause music is my life.It helps me through the ibe.
Keep it coming.Keep it coming!Just can't dance no more...
Move my move my... move my body