Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
kamose sme se pokouseli zhulit dva roky nez se nam to povedlo, proste furt tahal a nic mu to ty dva roky nedelalo, az jednou z nej vypadlo ze ho zacina brnet telo a po chvilce byl zhulenej jak motyka fakt byla s nim dobra sranda kdyz se poprvy zhuli
To já se na poprvé zmastil hezky, byl sem vysmátej jak lečo , zato se mnou nic neudelalo asi pristich 10 speku, ted uz sem nastesti opět v pořadku Takze určitě doporučuju HULIT, HULIT a zase jen HULIT
Zdarec! Tak o weekendu jsem byl opet s vyse zminovaným kamaradem z F-M, a konecne se mi ho podarilo dostat do jiné dimenze. První brko: "nemá to cenu, nic to se mnou nedělá..." -já už celkem v kaši
Druhé brko: "Dyk ti říkám, že to nemá cenu, jenom škoda matroše..." -to já už jsem nestíhal
Třetí brko: "Woe co to je, nějak mi hučí v hlavě..."
-a potom přišla jeho životní rauše, absolutní vymaštěnost, asi 2 hoďky chaoticky mlel pičoviny a pořát zmateně pobíhal od stolu ke stolu (in da hospoda) a pak si sedl a mlel něco o haluzích. Ještě asi 3 a pul hodiny potom, říkal že pořád nestíhá svět a děkoval, že jsme ho zasvětili do kouzla mery džejn. Fakt psycho...
No ja som sa nahulil vzdy ale ked dosli letne prazdniny a hulil som kazdy den asi 5x tak mi to uz nechce slapat. Dal som si 3mesiace pauzu a mozem si dat hocijaky model a slape to iba 30-45minut a potom som uplne triezvy... Neviete co s tym mam robit???
ja som zo slovenska a tu to vsetci robia na metodu KÝBL, je pravda ze asi poslednych 5 mesiacov som mal iba jointy... Ganja-food som este neskusal lebo nemam dostatocny pocet M.J. Moze to byt tym ze som hulil iba jointy?
no já mám poslední dobou taky problémy, teď mám v sobě špeqa po holandsku (hafo tabáku) s prej kvalitním pálem, které by mě v tomhle množství mělo rozsekat, a nic... tak sem si ještě nabil skleněnku abych vubec něco cítil, takže už napohodu , ale na to že to ostatní dostává do sraček to na mě skoro nefunguje, jako obyč venkovní noname
když sem zhuloval kámošku tak ta už napoprvé fachčila jak se patří , celkem jsem čuměl protože mě to v začátcích taky celkem trvalo
ke-guglimugli: dobrou službu dneska nikdo už neocení, žejo?
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
No já se mám taky problémy zhulit nekdy se zhulil nekdy ne jen ale kazdopadne kvalitni lampicka me zkouri fest nicky nezapomenu na Einhoven .Hned bych se tma chtel narodit
Ja som sa zhulil hned na prvy krat, mozno 5krat som si potiahol a konec, v takyx srackax som bol ze konec{mozno to bolo preto ze som mal predtym par skleniciek fajneho napoja. a teraz ked si dam tak nic, napr. vcera som mal 2 jointy a niic (.