Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já poslouchá vše, ale nejvíc asi ten dramec ( 2-3 ) a Ed Rush. Jo doma kyž je pohoda tak poslouchám Pink Floydy a Mikeho Oldfielda to všem do poručuji na krásné usnutí. Koukam že dobrá půlka je přes Hip - Hop a nikdo není přes Rege co vám říká takov starej Bob z Jamajky????
Já teda nevim jak vy, ale když se vypálim, můžu poslouchat skoro všechno. Mam namysli: hip-hop,techno, systémy, punk, hardcore, ska, reeagee, i starý věci, musí to bejt hlavně kvalitní muzika, ne žádný, "veď mě dál cestou tvou nebo jak to je" prostě to musí mít myšlenky, nebo to k něčemu směřovat. Žijeme ve sračkách a když ti nedávají nárok je prosadit veřejně, tak aspoň lidi poslouchejte věci který vyjadřujou vaše sympatie a myšlenky....atd....
Techno: UMEK, Valentino Kanziany, Lucca (nesnasim Ladidu)
Schranz: Mario Ranieri, Frank Kvitta, Boxer, Rush, Amokk
Dnb: Dj Dara, Dj Db, Aphrodite, Roni Size
Hip hop: neposloucham, nebavi me kvuli lidem, kteri ho poslouchaji - prilis ho prosazuji - vic nez kdokoliv jiny. Ale jinak muzu Syndrom Snopp - zbytek ceskeho hopce nema uroven(zadny flame pleez). Ze sveta Xzibit, ikdyz vim, co je to zac.
House: Basement Jaxx kdyz uz me z beatu boli hlava, nebo si chci zpestrit set.
bomb marley forevr!
Mam rad na kalbe nejlepsi je proste!!! TEKKNO !!!> czechtek, harfa...
Pro uklidneni amm rad regge, ska, obcas peknej punk. Nejlcasteji Boba...
Muj nazor na hipec : FUCK THE HIP HOP ....TEKKNO RULEZ.... heh, ale je to jen muj nazor, proste sou to hrozny mrdky!! Picoviny, ty lidi co to poslouchaj si hrajou na naky debilky s ksiltovkou naastranu, fak demntici, lol.... Takze regge to ma alespon nakou muziku, obsah a pribeh.!!! Sakva, ale znam lidi i ok co poslouchaj hipec... Ale kazdej ma jinej nazor hold, ja sem jim jenom smeju jak sou trapny, ja si na nic nehraju.
Lister: Fata Morgana je i Mortiisova bokovka????? Pokud vim tak se jmenovala (dnes uz mozna reaktivovana) ceska heavy/blackova kapela - mimochodem kurevsky dobra!!!!
Drinker hulic: gothic moc nemusim. abych rekl pravdu tak sem toho moc neslysel a to co sem slysel tak me nezaujalo.
Jo a prave sem objevil dalsi super pisnicku do zhuleni - Ohne Dich z poslednich Rammsteinu:-))))))
los_meskalinos: ty si muj clovek! ale nezapominat na the bends. taky dobry radioheadacky album.
jj, s radiohead jsem uz prozil hodne... a jeste zaziju..
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash
!NSK! systémy je to hardcore ale nesem babovka neuvěřitelně propracovaný a pritom jednoduše šlape TOTALNI hudba nejlepší co sem kdy slyšel a to posloucham snad vse od "vážný" hudby (taky náťery malý) po pank posloucham jedno album uz par let a pořád to nechapu
Živá hudba může mít větší naboj, proste větší energii, ale je omezená jak použitejma nástrojema, tak tim co se dá zahrát v reálnym čase. A vystoupení na gramce mi pride živí dost.