Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hulabalu) Ja mám 70W sodík a žerie 86W.
Ked tam nemám kondík žere to 227W.
Čože? To nieje možné (Black & White) mal pravdu, treba tam kondík, radím ti kúpiť si ho ináč sa elektriny asi nedoplatíš
legalized marihuana!!!!
Marihuana nieje len droga, je to rastlina z velmi velkým využitím a ludia na celom svete to možno raz pochopia.
coze?? 70W bez kondiku ti zrala 227?? Trosku si me vydesil, mam taky 70ku, uz je zapojena tyden, tak radsi bezim pro kondik.
Jo a je normal ze se mi tlumivka extremne zahriva?? Vim ze se zahriva normalne, ale neudrzim na nem ruku ani 5sekund...co s tim??
Black & White: Regulaci napětí provádíme potenciometrem. Potenciometr se zapojuje jako tzv. napěťový dělič. Ke koncům odporového drátu se připojuje vstupní napětí U0, regulované napětí U odebíráme z kontaktu jezdce. Potenciometry se používají otočné nebo posuvné, odporový drát bývá nahrazen grafitovou vrstvou. Na obrázku vlevo je schématicky znázorněno zapojení potenciometru a vpravo jeho skutečný vzhled. Potenciometr se používá např. jako regulátor hlasitosti v každém radiopřijímači, magnetofonu nebo televizoru.
Marilize Legajuana
GROW iT! - ROLL iT - SMOKE iT & Be H!GH WhiTe LED grow BOX, Skrytý microLEDbox - secret power inside *** Klasická studie na trenažérech z roku 1991 prokázala zhoršenou schopnost pilotovat letadlo 24 hodin po jedné marihuanové cigaretě.
2 Black & White: pouzij jednoduchy PC zdroj! Je tam pres 5 12V wetwi a stejny pocet 5V wetwi. 12V plny wykon 5V polowicni. Pak kdyz das wetracky do serie zase se ti snizi. Jednoduche, ucelne, bez starosti. POuziwam uz 3 mesice
Cawes, ktomu potenciometru: neviem ci to je dobry napad, ten potak moze shoriet ak nebude dostatocne silny...(vetracik papa 0.5 ampera a to bude asi moc pre bezne potaky)
na regulovatelny zdroj je lespie pouzit stabilizator LM317 (ak sa dobre pametam) a k nemu zapojit teb potak.
Hele ptal som sa nakeho elektrikara z growshopu a ten mi hovoril ze 250W+ predradnik moze kludne papat tych 340W!
Ale mne sa to zda prilis!!!
Vtom predradniku je kondik, ale ja skusim este jeden zapojit pred ten predradnik a uvidim co sa stane.
Mam jeden 32uF na 350V ale je elektrolitycky snad to neva ci ano???
DedoMraz::: pre mna to je tiez blbost, vobec sa mi to nezda! mozno vtom predradniku odisiel ten kundik. No teraz som v praci ale zajtra tam prden jeden externi
Původní příspěvek od hulabalu Cawes, ktomu potenciometru: neviem ci to je dobry napad, ten potak moze shoriet ak nebude dostatocne silny...(vetracik papa 0.5 ampera a to bude asi moc pre bezne potaky)
na regulovatelny zdroj je lespie pouzit stabilizator LM317 (ak sa dobre pametam) a k nemu zapojit teb potak.
nejsem si jistej ale myslim ze 5W potaky se normalne delaj... kazdopadne zapojeni s tim stabilizatorem je o dost lepsi...to souhlasim
Marilize Legajuana
GROW iT! - ROLL iT - SMOKE iT & Be H!GH WhiTe LED grow BOX, Skrytý microLEDbox - secret power inside *** Klasická studie na trenažérech z roku 1991 prokázala zhoršenou schopnost pilotovat letadlo 24 hodin po jedné marihuanové cigaretě.