Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od ganja-steve FIste:prijde mi,ze to mas vsechno nacteny,ale to je tak vsechno. V prisevku 699 je to uplne jasny. Na to nikdo mikroskop nepotrebuje
3-5 týdnů je ale trochu velkej rozptyl ne? Spíš jsem se pozastavil nad smyslem rozšiřování tohodle tématu Nemá to smysl
Pokud má problém řešení, pak ho vyřeš, pokud řešení nemá, trápením si nepomůžeš.. (přísloví)
Neříkejte hloupým lidem, že jsou hloupí, mohli by se urazit.. (by me)
Žít neznamená přežít, ale užít.. (M. A. Anděl)
Pochopit znamená zjednodušit.. (Oldow)
Původní příspěvek od fiste Nechápu, jak to může někdo přesně poznat podle fotky. Jedinej spolehlivej způsob je podívat se na kapičky pryskyřice pod min. 30x zvětšenim, jestli jsou průzračný, nebo se začínaj mlžit. Když jsou žlutý, je většinou pozdě a můžete čekat gaučový kouření..
Některý modely se sklízí, když jim zvadnou všechny blizny, jiný když je maj ještě všecny bílý. Podle fotky se nic nepozná..
Mrkni na tuhle fotku , http://grower.cz/home/potw.php?...&photoid=389960 , tam je videt ze na přispevku 699 je kytka zhruba na zacatku druheho stadia , druhý zleva , takže 3-5 tydnů je celkem přesnej rozptyl , dřive , před rokem 2000 moc lidí nevědelo že kdy sklizet je nejlepší poznat podle trichomů , sklizelo se to podle toho z kolika procent byli blizny hnědý , viz obrázek ale říkalo se 75-90% hnědejch blizen - s kytkou dolů , já se tím řídil mnoho let a nemyslim si že bych měl špatné kouření , ted se řidim trichomama ale nepotřebuju k tomu mikroskop , to prostě za pár let poznáš a mikroskopem sem si to pak jen potvrdil . K těm trichomům foto 2 http://grower.cz/home/potw.php?...&photoid=298271 , kdyby jste nevědeli , čau Hlava
Čau!
Na doporučení krasuse jsem zmíněný mikroskop objednal. Doručení trvalo teda poněkud déle (cca měsíc - posílali to z Činy), ale je naprosto perfekt. Dají se s ním pozorovat i jiné věci ...
Jo je totožný s tímto. Jediný rozdíl je v ceně - mě stál i s poštovným 300,-
Původní příspěvek od Sickman prikladam makro foto trichomu Sage, vaham se sklizni a mikroskop nemaje, tazi se zkusenych - prijde vam barva mlecna ci stale prilis cira? dekuji
čistě subjektivně bych řekl, že jsou ještě spíš čirý..
jak dlouho kvete?
co info od matkaře(pokud je z řezu)o době květu?
Mas pravdu. Na kvetu je zatim pouze 40 dni. Rozptyl sklizne u tohoto modelu 70 az 85 dni. Dle kalendare je tedy velmi brzy, nicmene pri pohledu na blizny a trichomy jsem mirne na vazkach, neb mi prijde jiz dosti vyzrala. Asi se obrnim trpelivosti a zakoupim sobe mikroskop rpo klid duse a usporu casu lidicek na foru Diky
zdravim..chcel bych sa opytat kdy sklizit je to autoflower a uz ho mam vyse dvoch mesiacov ale stale sa mi zda ze este ho treba nechat..co nanu hovorite..nechci ju sklidit neskoro :-//
Původní příspěvek od MDe_ To máš tak 2-3 týden květu ne ? Neblázni, ještě ti nabptná a zvětší. Až uvydíš jak ti zhnědne většina blyzen, tak pomalu flešuj a potom sekni
no tak 3-4 tydne mozna aj vic..tipujem ze ma 45% blizen uz hnedych dneska som dost postrihal list..vcera som cital ze sa oplati ostrihat tie spodne najvecsie list a bude viac tlacit do palic tak som to skusim som zvedavy :-)