Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2Time: mylsim ze to tim tymhle threadu jenom prospeje peAce viva la to TIME=)
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.
TO onrejblesk: Nic proti ale myslím ,že existujou horší věci ,než pár uřízlích větví od growera u kterého je předpoklad ,že se příští rok vrátí na ten samej strom. Např Kácení lesů na Šumavě. Nebo oblíbené nařezávání stromů v celých lesích.
2Kačer: tak to sam vidis myslim ze ty arguenty nejsopu nicim tak si predstav ze by ti nekdo vykradl barak a pak u policie a nebo kdyby si ho pristuhnul ti rekl ze vedle taky neldo vykradal barak??? mylim ze si rel naprostou hovadinu radsi se nad tim zamysli??? nic osobniho peAce
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
zdarec borci teg jag se chistáte na sadbu na stromy?Ja jsem wcera byl doinstalowat dalsí 3 stromy po 2 kíblech a za 14 dní se chistám sadit wen.Jak to widíte wy?
ja uz mam pripraveny tri tromy(kbelu) z lonska takzejenom dam hnuj raselinu perlit a pudu sazet ale az takk v kvetnu nebo koncem dubna
-------------
Zdarec vsem. Nekde na zacatku tohoto vlakna je popsan princip zadrzovani vlahy pomoci obraceneho kvetinace, nemohl by mi to nekdo lepe popsat, nejak jsem to nepochopil. Dale mam jeste par dotazu:1. Co zanamena kdyz je na strome oznaceni cervenou barvou,znamena to ze bude strom pokacen?
2. Jak stare a v jakem obdobi se zacinaji prorezavat stromy v lese.
3. Podle ceho je prorezavaji ? (jestli třeba řežou jen mrzaky, nebo kazdy druhy, nebo je prorezavaji tak aby byly stromy treba metr od sebe, nebo to rezou jak je napadne?)
vies co je na tom na ho....v ze niekedy kacaju aj neoznacene ( ty co kradnu ) a potom ked si nahodou zmslia v svojej sprostej hlave virubat novu cestu ..ko......i. neviem aki sisten chces zavlazovania ale ja idem na sistem knot osvecil sa mi a funguje bez problemou ...caves
no ty co sou oznaceny cervene to je znameni pro lesniky ze je sttrom nakazenej aby ho pokacely a jinka kdy je les hustej (treba vyrostla skolka) tag ho prorezou stylem ze vyradej jenom slaby stromy anechaj jenom ty silny!!a k tomu kdyblu e t neco jako dvojite dno ale ja sem slysel ze je to zbytecny lepcejsi je t obyc knotem!!
-------------
2mirico : ty petky sou obyc 2L?? na tom obrazku to asi zkresluje ale vypadaj megalne jinak na tom tretim obrazku je to misto kam to chces dvat?? aj bych rekl ze jetam malo svetla ale nevym no??
-------------
ten treti to je len tak z okolia pripomina mi to techniku fim ale na strome no a stredny obrazok tak to je moja prva skuska knotu a slapeto este teras vidrzalo to celu zimu a teras je tam na jar voda a automatycki je vlaha aj v zemi a ak sa dobre pozries ak to vidno su tam vceli zbieraju vodu .........no a prvi to som konecne nasiel ako taki strom de je fakt super svetlo a nieje to as tak visoko a vodu nebudem nosit daleko som chcel vilepsenia ze kible pokriem maskacovou sietkou som zvedaf ako mi to vinde lebo u nas vseci sleduju kazdeho jebnuty sôsede a tak ale kazdopadne jeden flek us mam ..
este taka otaska co to je megalne? som zo slovenska a nepoznam vsetki vase virazi ....tie flase su 2 L mas pravdu ...a kbelik je 1 L a mam viskusane ze ked naplnis obi dve flase vidrzi ti to asi 2 tyzdne aj viac zalezi od pocasia ....a rozmyslal som ze ked pri 1 l ZEMINY TO DRZI 2 tyzdne a je tam 4 lit: vodi tak na 10 lit: pri 10lit: zeminy to vidrzi okolo tyzdna ale myslim ze aj viac ....peas
-------------
hojte zajimalo by jak dlouho si ten flek hledal ja sem se byl vcera mrknout na nejaky stromy a ani za boha sem nemoh nic najit vsechno melo vetve moc vysoko nebo nizko ale slaby a nebo shnili