Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jo, ventilačka stačí, musí tam bejt nějaké výměna, ale jak píše Murph.. bacha, kam to jde. Rozhodně bych tam nic nestříkal do vzduchu. Sušit můžeš třeba na sušáku na prádlo, nebo nějaká síť, noviny.. zapoj představivost trochu
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Ahoj lidi přišla mi doba sklizně a mám takový bláznivý nápad a přemýšlím o tom že koupím klasický stan ten bych schoval do lesa kde jsou jehličnany a tam sušil. O to že by mi to někdo vzal se nebojím ale mám obavy z toho že zaprší a jak se voda z lesa bude odpařovat tak mi to chytne plíseň. Co si o tom myslíte?? Nemám tušení kde bych to mohl usušit měl jsem to v plánu dát na půdu na chalupu ale tu děda prodal tak jsem v háji. Jaké koliv rady hned sem. Děkuji
Vzduch by kolem měl přirozeně proudit, do bedny nepůjde. To ji spíš nech aspoň otevřenou, neměj to listí ve vrstvě a dej pod to noviny, ty taky sajou vlhkost.