Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
co se tyce FIM,minuli rok jsem takhle
strihnul Shamana,sice kerik peknej,ale rek bych
ze na ukor palic,nutno ric ze slo o balkon-indoor
bude asi neco jinyho
sem noob a chtel bych se zeptat jestli myslite ze je vhodne tyhle 2 kytky zastipnout uz ted..
u te 3. fotky jdou pekne videt ty vyhonky (imho povedena fotka:, tam by sel aplikovat fim, ne?
strihl bych to normalne fimem o tom je tady az dost psano a i obrazku tady neni malo tak dyz tak pohledej me se to ted nech ce hledat ale neco je mysim i we faqu tot wse zdarec vlček
Původní příspěvek od Kutas a mam to teda uriznout az k tem zacatkum 4. patra,k tema malym listkum? a nebo jeste o kousicek vys?
Napocitas 4 patra od spodu a tesne nad listy, ktere tvori 4. patro to uriznes. Pokud chces FIM, tak to uriznes tak, abys uriznul pulku tech malilinkatych listecku, co vyrustaji od stonku listu 4. patra.
zkusil sem takovej pokus co se stane krdyz pouzijesh fim zastipnuti 5 dnu pred prepnutim na kvet a ty zarezy nasadily silnejsi palice o proti jinejm kyti co sem zkousel ... vic to neda ale sou to hezci bambericky
Minuly rok som FIM skusal tiez a tiez sa rast na chvilu spomalil uz som si zacinal misliet se som nieco pokadil ale nakoniec vysli 4 vetvicky. Nie som sice profik ale nad prvym poschodim by som to neskusal, mozno na dvoch troch rastlinach ale inak je to risk.....
já jsem teda tu FIMku taky skusil,ale vyrostli mi jen dva obyc. výhonky... žádnej extra keř se nekonal a to na obou kytkách, na kterých jsem to skoušel... můžete mi někdo říct čím by to mohlo být???
to warior: ta tachnika taky neni stoprocentni, nekdy se to proste povict nemusi.... treba budes mit na dalsi pokus vetsi stesti.
Mozna to je tupou ziletkou nebo nuzkama nebo ze by rukama ONLY4FUN
osobne jsem to jeste nezkousel,poprvy do toho pujdu za par tejdnu,takze jsem taky zvedavej, treba z toho taky nic nebude...
" Když zasadíš semínko, vyroste ti kytička,
z kytičky pak lísteček a z lístečku palička,
chlape, ty jseš hlavička! "
hm tak ja to zkousel na 3 kytkach. na jedne normal 2 vyhonky a na ostatnich vyrostli jen listy.
Jako nevim, jestli sem riznul moc nizko nebo zase vysoko :/ fakt to nepoznam. Ted uz to radsi zkouset nebudu nerad bych zas zpomalil kytky na par dnu...