Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Odrůdy a Šlechtění » Nejlepsí model kterej jste kdy meli a jeho ucinky.Ucinky ruznejch modelu
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5 6 »
Autor
Téma 
Daveid
Stálý Člen

Karma uživatele Daveid - 4% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

Jednoznačně White Widow, ta mě nakopla, uspala, dala do pohody, někdy MALINKO na chuť.
nebo taky chronick, po pávu chronicka, druhý den sem nevěděl co jsem den před tím dělal.... Nejlpší model, i když jdem byl posledně spokojen i s AK-47 taky dobrý model...

Dělám co mě baví, vytvářím hry.
Seed your weed (Itch.io)
Wolf Souls (Steam)
+ pár deskovek

Old Post 23-05-2006 v 16:09 PM
Daveid je offline   Profil uživatele Daveid   Find more posts by Daveid   Foto galerie člena Daveid   Click here to Send Daveid a Private Message   Add Daveid to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Daveid! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kerič
Stálý Člen

Karma uživatele Kerič - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

na lyziarskom sme mali taky husty model ze sme traja z jedneho g hulili tyzden... hulili sme cez sackovu natahavacku(neviem ako sa to vola princip jak vodne bongo...) po jednom prde kazdy vecer a smiali sme sa tak 3 hodky a potom krasny dojazd bohuzial neviem co to bolo a neviem to uz zohnat...

Keď zátka nejde vyjebnúť ani vjebnúť, treba odjebať hrdlo...
Ked na teba niekto krici, usmej sa a maj ho v piči.

Old Post 08-06-2006 v 09:32 AM
Kerič je offline   Profil uživatele Kerič   Find more posts by Kerič   Foto galerie člena Kerič   Click here to Send Kerič a Private Message   Add Kerič to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Juriss
Nový Člen

Karma uživatele Juriss - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 51

Muj stav byl nejlepší z hydroskunku do brka padlo cely cigaro a kuosek na srač lámájící se paličky ktery byl velky jak nehet malíčku vyhulili jsme ho v 6 lidech nikdo z nich uz nepil a dokonce kamos sedel a nevedel ze blije teda me to tak pripadalo sedel u stolu v nasi oblybene hospode afromanka a nejevil zadny znamky ze by se treba postavil nebo sel na zachod proste sedel a zvracel si na stehna ja jelikoz sem pred brkem nepil sem si krasne užival stav nepopsatelne zhulenosti!!!!!!!

Old Post 25-06-2006 v 11:01 AM
Juriss je offline   Profil uživatele Juriss   Find more posts by Juriss   Foto galerie člena Juriss   Click here to Send Juriss a Private Message   Add Juriss to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 52

hydroskanky

sorry za OT, ale kdyz musis, tak musis .-)

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 26-06-2006 v 08:25 AM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ExTip
Stálý Člen

Karma uživatele ExTip - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 53

ja sem si podle me zajimavej model zahulil nedavno, jel sem se podivat na par dni k prarodicum, este sem se cestou stavil u kamose pro trochu huleni, aby to bylo prijemnejsi-ale za 4 dny to vsechno doslo-"skoda"!.- a du takhle se psem ke splavu a potkam paska, kteryho sem znal z mladi z vesnicezeptal se me jestli nemam cigaro, tak sme se zakecali a nejak dosla rec na huleni, tak sem se zminil ze uz nic nemam a on jenom: chces ganju , pojd se mnou, neco doma mam...dosli sme k nemu, donesl igelitak s palckama, dal mi tak 2g , ale rek, ze si to musim ubalit , abych mu to zhodnotil,on prej moc nehuli, ale kdyz to kouril naposledy (2mes z5), tak ho to silene rozkopalo, ze prej jed okurky a myslel si ze to sou parky atdubalil sem si teda brcko a malem sem to ani nedohulil, bylo to kaslavi, ale chutove to melo blizko k dobry lampe, krasny celistvi palicky,osypany nadhera proste...zeptal sem se ho od kud to ma a povidal ze mu to vozi jednou za 1/2 roku pasek z indie-tak asi tohle byl mazec, jo byli v tom este 2 seminka, tak uz mi rostou moje incky krasky, sem zvedavej, jak to vyroste tady u nas, snad v klidu)jinak stav po tom byl takovej, klasicka indika, zadny zasmani, clovek sedel a koukal a uzival si in high

Old Post 26-06-2006 v 10:55 AM
ExTip je offline   Profil uživatele ExTip   Find more posts by ExTip   Foto galerie člena ExTip   Click here to Send ExTip a Private Message   Add ExTip to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wad
Floutek

Karma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% PěstitelskáKarma uživatele wad - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 54

Tak sem chtěl tenhle sqelej thread vytáhnout na "povrch".. a přihodit nějakej svůj názor.. (můj nemusí znamenat že se shodne 100% s ostatníma)

D.P. - Docela pohodový zelí, ne moc silný ani slabí, tak akorát na skuř před rozjetým večerem, při větším množství ale už decentně stoned..

PWP - Silný, energický s dobrou chutí a vůní. Taková mozková zmatenost, funkčnost. Stačí docela málo abych začal zapomínat co sem to vlastně chtěl..

GWS - Nájíždí po delší době, ale až připluje, zakousne se a nepustí, totální smršť stavu kterej je ale kontrolovatelnej a jde si ho sqele užít.. (mám ho moc rád)

Mazar - Přišel mi docela přemýšlivej, ne uplně výtuh, jen takovej těžší stav. Přišlo mi že sem po něm neměl žádnou ůnavu, jen se ten stav tak "rozplynul.."

[size=1]

Old Post 27-06-2006 v 17:25 PM
wad je offline   Profil uživatele wad   Find more posts by wad   Foto galerie člena wad   Click here to Send wad a Private Message   Add wad to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Co?
Stálý Člen

Karma uživatele Co? - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 55

Blueberry - skvělá vůně, neškrábe, drtí, demotivuje, nekontrolovatelné stavy

BlueberryxGanja - měl jsem 4 fena
1. oranžové palice - hodně škrábal, smrděl po ganje, stoned-stav (pracovní název Smraďoch - fakt to děsně smrdělo po zapařeným senu)
2. modré palice - neškrábe, nádherně voněl po blueberry, nicmoczhulení
3. modrozelené feno - jako blueberry, chut v puse stejná jako vůně
4. ganja feno - totalní rozbijedlo , nepopsatelnej stav, demotivujici, neškrábe, ale moc nevoněl, chuť po fialkách (taková ta komunistická levná voňavka)

SuperSkunk - smrdí, zmatenost, unava, stoned-stavy i u nedozralých rostlin, (pracovní název esesák)

G13xRomulan fedxOrange Crush - šílený zmaštění, žádná únava, člověk by furt něco dělal, vyléčilo to pár lidí (dali si s hulením přestavku), petrolejová vůně, při dlouhodobým hulení škrábe

ps. hodnocení myslím hooodně sugestivní, chtělo by to vymyslet nějakou stupnici pro hodnocení....

!!! Čím méně hulíte - tím více Vás to zhuluje !!!

Návrat ke kořenům - nový přístup
Nurt Gang Grow - REGROWing - a taky timelapse c.1,
Co dělá hormon ethylen?...ukončení květu? ? Elektro-čerpaní živin do kytky
FAQ: Příznaky plísně nebo chyba výživy? * CO2

Old Post 27-06-2006 v 18:51 PM
Co? je offline   Profil uživatele Co?   Find more posts by Co?   Foto galerie člena Co?   Click here to Send Co? a Private Message   Add Co? to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Co?! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 56

canman:hel dyž sem měl poprvý SS tak to byl nej mazec,kteraj sem zažil....pamatuju si jen jak sem držel brko v ruce a pak po dvou hodinách si pamatuju jak sedim v parku total na kaši.

Old Post 06-07-2006 v 22:12 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 57

napíšu o jednom modelu, kterej mě ne nejvíc zkouřil, ale kterej mě nejvíc příjemně překvapil, byl to kamarádům out NorthernLight...v první řadě nádherně voněl...taková ta lehce jahodová vůně, která už od prvního pocítění věští příjemný stavy...když jsem ho balil, tak sem uplně koukal, protože mi na prstech zůstavaly kousky pylu a pryskyřice...tolik, že mi to přišlo líto...a pak jsme to odpálili a šli na přednášku doktora Uzla Sex na Ex... :-) Nepamatuju si z toho ani ťuk...jenom, že mi ten Uzel připadal hrozně v pohodě a strašně mě mrzelo, když to skončilo .-( A jak mi to bylo smutno, tak jsme dali ještě dalšího, vyžrali mekáč a šli si lehnout :-)

Old Post 09-07-2006 v 02:20 AM
trojbodka
Stálý Člen

Karma uživatele trojbodka - 45% Pěstitelská

Příspěvek č. 58

1.Holandsko
2.Maastrixt
3.Kosbor_Kosbar...neviem presne stratil som od nix kalendarik
4.Super Jack-BlueberryxJack Herrer
...asi to zalievali RedBullom

...s kofiku som vybehol...

Old Post 11-07-2006 v 23:21 PM
trojbodka je offline   Profil uživatele trojbodka   Find more posts by trojbodka   Foto galerie člena trojbodka   Click here to Send trojbodka a Private Message   Add trojbodka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Co?
Stálý Člen

Karma uživatele Co? - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 59

no nejvíc mě vždycky překvapí-vykolejí česká ganja.... po ty záplavě skunků je tento špek vždycky až neuvěřitelnej........
no a asi uplně nejvíc mi chutnala h`assassinova vietnamská sativa - ted presně nevím jméno (doplním).....kvete 20týdnů...vůně špeku po hřebíčku (koření)....fakt úchvatný hulení
btw. každý hulení vypěstované s lásku je prostě "boží"

!!! Čím méně hulíte - tím více Vás to zhuluje !!!

Návrat ke kořenům - nový přístup
Nurt Gang Grow - REGROWing - a taky timelapse c.1,
Co dělá hormon ethylen?...ukončení květu? ? Elektro-čerpaní živin do kytky
FAQ: Příznaky plísně nebo chyba výživy? * CO2

Old Post 12-07-2006 v 20:40 PM
Co? je offline   Profil uživatele Co?   Find more posts by Co?   Foto galerie člena Co?   Click here to Send Co? a Private Message   Add Co? to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Co?! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
G-Farmer
Stálý Člen

Karma uživatele G-Farmer - 88% PěstitelskáKarma uživatele G-Farmer - 88% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 60

citace:
Původní příspěvek od weider
bolo to severske svetlo a doteraz ho mam stale pred ocami.

taky sem mel neco podobneho ale byla to polární zář
fakt sem normalne z toho videl trochu zamlžene
budto sem si to vsugeroval nebo sem byl fakt jak prase!!!

Old Post 19-07-2006 v 16:02 PM
G-Farmer je offline   Profil uživatele G-Farmer   Find more posts by G-Farmer   Foto galerie člena G-Farmer   Click here to Send G-Farmer a Private Message   Add G-Farmer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
G-Farmer
Stálý Člen

Karma uživatele G-Farmer - 88% PěstitelskáKarma uživatele G-Farmer - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 61

citace:
Původní příspěvek od Drevo-Kocur

Neměl si nic podobného, ale stejného, protože Severskou září myslel Northern Lights, ale asi si to špatně přeložil

Já bych NL hodnotil jako energický model, který uvede kuřáka do stavu dos solidní zhulenosti, ale přitom je schopný vydedukovat nepochopitelné myšlenky, které nepochopitelně dávají smysl

nene neprelozil me to rikal kamos ten co mi to daval!!!
ale urcite je to ta Northern Lights

Old Post 19-07-2006 v 16:34 PM
G-Farmer je offline   Profil uživatele G-Farmer   Find more posts by G-Farmer   Foto galerie člena G-Farmer   Click here to Send G-Farmer a Private Message   Add G-Farmer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vladbur
Stálý Člen

Karma uživatele Vladbur - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 62

Nejlepší model co jsem měl byl indoor,Great White Shark x Noname,totální masakr,zhulili jsme se ve třech lidech,fakt konec,byli jsme u kámoše v pokoji a měli jsme hromadný halucinace,mysleli jsme že po nás včelka Mája střílí raketometem,furt sme skákali sem a tam,a uplně jsme rozbily všechno v pokoji,aby sme uhli raketám,takhle jsme blbli asi čtyři hodky,furt sme se smáli jak hovada,a pak kámošovi vlezl trpaslík do ucha,a von se počůral strachy,takže fakt konec,takový haldy jsem neměl ani po White Widow nebo po Belladoně,stav trval celej den,takže jsme se nenudili,až na počůranýho kámoše

Old Post 07-08-2006 v 17:51 PM
Vladbur je offline   Profil uživatele Vladbur   Find more posts by Vladbur   Foto galerie člena Vladbur   Click here to Send Vladbur a Private Message   Add Vladbur to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vladbur
Stálý Člen

Karma uživatele Vladbur - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 63

Tak taky přispěju
Puna Blueberry-halucinace,prostě slyšiny a smích až jsou z toho křeče
Maroc x Afghan-to samý jako hašiš
Durban Poison-haldy všeho druhu,prostě pohoda
Great White Shark-zvukový a zrakový halucinace,hodně na fyziku
White Widow-hooooodně dlouhý záseky,utlumenost,stoned
Maui Waui-hodně energy,super stoned
Big Bud x Hash Plant-rudý oči jako višně,jemná chut ale nic moc stoned
Belladona-všechno vypadá jak v pohádce,mooooc barev
Jack Herer-absolutně energickej,nelenivost,vysmátost
Mazar-malá Bílá Vdova ,ale lepší
Papaya-takový ovoce až v hlavě,moc vonavý huleníčko
Shiva-při delším záseku si uvědomíte že vše kolem vás má divný barvy
Blueberry-vůně po celém těle,fakt high,nevíte co děláte
Sage-extáze s opačnym účinkem
Tot vše,až skusim něco novýho tak napíšu

Old Post 07-08-2006 v 19:52 PM
Vladbur je offline   Profil uživatele Vladbur   Find more posts by Vladbur   Foto galerie člena Vladbur   Click here to Send Vladbur a Private Message   Add Vladbur to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 64

SuperSkunk-těžký kouř,po 5 minutách totalní kolaps mozkovýho centra a pak už jenom se jenom po 2 hodinách někde objevíte a nevíte co se dělo...

Jack Herrer-výborná chut,dal sem si 3 sérky a šel sem vod toho jinak by byl exitus.

Old Post 08-08-2006 v 09:56 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 13:57 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5 6 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás