Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak jsem byl nucen sklidit o něco dříve než jsem nakonec plánoval,začala se mi dělat plíseň na paličkách.Nechtěl jsem radši nic riskovat a tak proběhla kosa a to v 58. dnu květu.Nevím čím to,možná vlkostí tu jsem měl kolem 50% a někdy v noci vyletěla aj na 60%.Na příští kolo bude odvlhčovačka
takže tedy zkoseno,pověšeno,ošmikáno a teď se paldy ještě do sušujou.
vyhlašuju již tak oblíbenou tipovačku:-)
smoke report doplním později až se to pořádně uleží :-)
ještě pár foteček:
1.myslíte fakt svilušky?(neměl jsem nikde žádnou pavučinku,jednou jsem to postříkal vylouhovaným tabákem)
2.zkusil jsem vyfotit plíseň :-D
3.pověšeno
4.ostříháno
cau myslim ze si ty svilusky mel podle tech listu ale treba az ke konci staci se kouknout pod listy jeslti tam uvidis nejaky svinstvo
čau, prosím tě, mám jacka 13. den, výška 22-25 cm. Docela se vytahuje, myslím, že bych ho měl zastřihnout, aby se spodky dorovnaly vrcholkům,jelikož maj cca 2cm, jak to rostlo tobě? O kolik se ti vytáhli po přepnutí??? Dík za odpověď