Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od doxenon Jenom vsuvka dnes, z pokusu o naklíčení pěti semen Jacka Herera se chytili čtyři, byl to jen pokus, nevím teď co s tím, na venek je ještě brzy ne?
Dej to za okno a za 2 týdny klidně ven..
Ty kyti budou pohlavně dospělý nejdřív po měsíci od vyklíčení,takže se nemusíš bát nakvetení..Jen se ti hodně táhnou,chtělo to při zasazení dát substrát jen do třetiny květníčků a teď je dosypat a měl bys je kousek nad zemí...
Mno,dobrý,akorát nemusely bejt tak veliký...
Už by měly začít dělat patra,potahnou se pak míň..Musí drobet zesílit stonky,než to prdneš ven..
Ať se daří..!
Dnes zhruba půlka květu za námi, 32 den 12/12 :-), brutálně voní a kynou.
Další poznatek, zalíval jsem denně a už nebudu, zjistil jsem že když jsou takhle veliký, tak jim vůbec nedělá zle zálivka každej druhej den. Já zalívám 800ml každej druhej den a bohatě stačí, do další zálivky krásně proschnou a svědčí jim to, když jsem zalíval aby byli pořád vlhký, tak akorát žloutly listy (na jedné je to ještě vidět, zbytek už se srovnal) z přelití. Teď vím že kokos taky umí chvíli udržet vodu, takže zalívám stejně jako při prvním pěstu.
Jdu chystat skleník, příští týden začínám out :-)
Původní příspěvek od doxenon Dnes zhruba půlka květu za námi, 32 den 12/12 :-), brutálně voní a kynou.
Další poznatek, zalíval jsem denně a už nebudu, zjistil jsem že když jsou takhle veliký, tak jim vůbec nedělá zle zálivka každej druhej den. Já zalívám 800ml každej druhej den a bohatě stačí, do další zálivky krásně proschnou a svědčí jim to, když jsem zalíval aby byli pořád vlhký, tak akorát žloutly listy
Svatá pravda..V různejch fázích života(i květu) kyti různě pijou,je třeba se jen dívat, vnímat,přizpůsobit svojí péči.., a v pokročilým květu jim prosychání i zpevňuje palice.. (míň listnatí..)
Very good..