Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 1. grow u postele 400w,AH, 16x Criticál +
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5
Autor
Téma 
Frydrych
Stálý Člen

Karma uživatele Frydrych - 90% PěstitelskáKarma uživatele Frydrych - 90% PěstitelskáKarma uživatele Frydrych - 90% PěstitelskáKarma uživatele Frydrych - 90% PěstitelskáKarma uživatele Frydrych - 90% PěstitelskáKarma uživatele Frydrych - 90% PěstitelskáKarma uživatele Frydrych - 90% PěstitelskáKarma uživatele Frydrych - 90% PěstitelskáKarma uživatele Frydrych - 90% PěstitelskáKarma uživatele Frydrych - 90% PěstitelskáKarma uživatele Frydrych - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

zdrojová voda unás ma Ph 6,5 Ec 0,2 jak to stím odstavaním vody na 24h to se mě už netýka ne když mam metry ... a prosim tě zruba ta sít patří kam ?

Mandala 2012

Sklep

Old Post 25-04-2012 v 10:13 AM
Frydrych je offline   Profil uživatele Frydrych   Find more posts by Frydrych   Foto galerie člena Frydrych   Click here to Send Frydrych a Private Message   Add Frydrych to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Frydrych
Stálý Člen

Karma uživatele Frydrych - 90% PěstitelskáKarma uživatele Frydrych - 90% PěstitelskáKarma uživatele Frydrych - 90% PěstitelskáKarma uživatele Frydrych - 90% PěstitelskáKarma uživatele Frydrych - 90% PěstitelskáKarma uživatele Frydrych - 90% PěstitelskáKarma uživatele Frydrych - 90% PěstitelskáKarma uživatele Frydrych - 90% PěstitelskáKarma uživatele Frydrych - 90% PěstitelskáKarma uživatele Frydrych - 90% PěstitelskáKarma uživatele Frydrych - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

Pruplach

Ph 4,9

Ec 0,4-0,6

a dal jsem jen tak sít jsem si byl dneska koupit konvičku a tu sít jak jsi mě zajonc doporučil měli i unás v zahradnictví ...

Mandala 2012

Sklep

Old Post 25-04-2012 v 10:58 AM
Frydrych je offline   Profil uživatele Frydrych   Find more posts by Frydrych   Foto galerie člena Frydrych   Click here to Send Frydrych a Private Message   Add Frydrych to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 51

hele, kde bereš tu karmu s takovýma otázkama?

PH 6,5 a EC 0,2 je geniální na hlínu, nic v tomto případě nedělej prosímtě...

voda má být odstátá!!!
veškeré úkony ať už zalévání nebo měření jsou s vodou, která má pokojovou teplotu (kolem 20 stupňů) a je odstátá!!!

Old Post 25-04-2012 v 12:07 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zajonc
Stálý Člen

Karma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 52

hele... ja ted zkoušel na odstavání se vy*rat... a uplně nastejno...

Old Post 25-04-2012 v 12:23 PM
zajonc je offline   Profil uživatele zajonc   Find more posts by zajonc   Foto galerie člena zajonc   Click here to Send zajonc a Private Message   Add zajonc to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Frydrych
Stálý Člen

Příspěvek č. 53

ono se spíš podívej kolik máš karmu ty a kolik máš přízpěvků , a pak na mě sám ti nevím kde se to bere .. jako ve Faq nic není co jsem potřeboval ... vodu už mam přpravenou na další pruplach.. bude odstátá až až .. pak se doladí ten zbytek až bude odstátá

Mandala 2012

Sklep

Old Post 25-04-2012 v 12:25 PM
zajonc
Stálý Člen

Karma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% PěstitelskáKarma uživatele zajonc - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 54

citace:
Původní příspěvek od Frydrych
Pruplach

Ph 4,9

Ec 0,4-0,6

a dal jsem jen tak sít jsem si byl dneska koupit konvičku a tu sít jak jsi mě zajonc doporučil měli i unás v zahradnictví ...

není to PH moc nizké ?

v té síťi si to hezky poroztahej aby svitilo na spodni paldy...a aby ty vrcholky nestinili zadne palici...a bude to boží

Old Post 25-04-2012 v 13:07 PM
zajonc je offline   Profil uživatele zajonc   Find more posts by zajonc   Foto galerie člena zajonc   Click here to Send zajonc a Private Message   Add zajonc to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bull
Stálý Člen

Karma uživatele bull - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 55

citace:
Původní příspěvek od zajonc

není to PH moc nizké ?

v té síťi si to hezky poroztahej aby svitilo na spodni paldy...a aby ty vrcholky nestinili zadne palici...a bude to boží

Jj, je to nízký. Při zasolení klesá ph v substrátu, při tomhle už jsou skoro zamčený všechny živiny.

Voda se nechává odstát proto, aby z ní vyprchal chlór!
Jinak ta voda je úplně boží, o takový si můžu nechat zdát

OUT*11 CFL v sudu Zahrádka+2011
.. 400W - 1.BATH-2.ROOM
**3.ROUND** +**Chilli**

Old Post 25-04-2012 v 13:46 PM
bull je offline   Profil uživatele bull   Find more posts by bull   Foto galerie člena bull   Click here to Send bull a Private Message   Add bull to your buddy list     Navštiv homepage uživatele bull! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
honzacek
Stálý Člen

Karma uživatele honzacek - 36% PěstitelskáKarma uživatele honzacek - 36% PěstitelskáKarma uživatele honzacek - 36% PěstitelskáKarma uživatele honzacek - 36% PěstitelskáKarma uživatele honzacek - 36% Pěstitelská

Příspěvek č. 56

Ta zdrojová voda je jistě okapovka vid Fiďáku )))

jinak z kouhoutku nám tu teče pH 7 a EC 0,6

Díky hulení jsem tam, kde jsem.

Naposledy upravil honzacek 25-04-2012 v 16:43 PM

Old Post 25-04-2012 v 16:05 PM
honzacek je offline   Profil uživatele honzacek   Find more posts by honzacek   Foto galerie člena honzacek   Click here to Send honzacek a Private Message   Add honzacek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mysak
Stálý Člen

Karma uživatele mysak - 93% PěstitelskáKarma uživatele mysak - 93% PěstitelskáKarma uživatele mysak - 93% PěstitelskáKarma uživatele mysak - 93% PěstitelskáKarma uživatele mysak - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 57

citace:
Původní příspěvek od Frydrych
tak se bojím abych to vubec zachránil jak píše (microsoft) .. tu sít zatím davat nebudu dokat nevyřením problém s odsolením ale už je na cestě ... nejvíc mě štve že mě odpadavají listy co davaj palkám živiny

Mysak: a máš nejakou zkušenost s ředěním v litrech třeba kolik na 10 L . a po jaký době měříš Ph po zředění .? jsem to tady na FAQ nenašel

pffffff noooo tak +- zaleval jsem zhruba 5ti litry-mozna 6ti, kapek daval 3-4? na 6-6.2ph ,mozna mene ,vyteče vice- nevim presne
s namichanymi hnojivy ..resp jsem se to snazil namichat na takove ph.
Jo a aby toho nebylo malo tak jsem meril kapkami

Old Post 25-04-2012 v 16:29 PM
mysak je offline   Profil uživatele mysak   Find more posts by mysak   Foto galerie člena mysak   Click here to Send mysak a Private Message   Add mysak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
EDA45
Stálý Člen

Karma uživatele EDA45 - 96% Pěstitelská

Re: Re: Velké Dík za info Příspěvek č. 58

citace:
Původní příspěvek od fiste

A hlínu hnojenou organickejma hnojivama prakticky nejde přehnojit, ale i tak platí, že míň je víc.

Tak tohle je blud..
Organikou přehnojíš velice,velice snadno!
Takovej Biobizz když budeš hnojit do každý zálivky a po dvou tejdnech květu maličko přihodíš PK 13/14 tak máš přehnojeno v tu ránu..
U organickejch hnojiv dochází ke vstřebávání kytkama se zpožděním,protože hnojivo nejdřív reaguje s hlínou,jednotlivý prvky se tak přeměňujou do podoby stravitelný kytkama a teprv pak kyti papaj..
Je třeba sttřídat hnojky se zálivkama čistou vodou a dát kytím čas a předejít zasolení..
Kvalitní minerální hnojiva kytky vstřebávaj téměř okamžitě...
Určitě souhlas s tim,že míň bejvá většinou ve finále víc...

Naposledy upravil EDA45 25-04-2012 v 17:02 PM

Old Post 25-04-2012 v 16:39 PM
EDA45 je offline   Profil uživatele EDA45   Find more posts by EDA45   Foto galerie člena EDA45   Click here to Send EDA45 a Private Message   Add EDA45 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 59

Voda se nechává odstát, aby z toho vyprchal chlór a podobný libovky a aby měla pokojovou teplotu! Docela dost podstatná věc...

PH se odstátím nemění...

Old Post 25-04-2012 v 20:46 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
blykatko
Stálý Člen

Karma uživatele blykatko - 82% PěstitelskáKarma uživatele blykatko - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 60

zdarec jakej tam máš odtah mám stejnou skříň a mám tam 32 stupňú :-( potřeboval bych to snížit a nevím jakej koupit odtah ufo se mi zdá moc drahé tak sem přemýšlel nad TT 280m3/h ?

Old Post 03-05-2012 v 15:43 PM
blykatko je offline   Profil uživatele blykatko   Find more posts by blykatko   Foto galerie člena blykatko   Click here to Send blykatko a Private Message   Add blykatko to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Frydrych
Stálý Člen

12/12 55.den Příspěvek č. 61

Up.

cus lidi jsem tu dlouho nebyl a napravoval svoje chyby a jen tak pro zajímavost jsem ty holky už nehnojil ..

Davám Final Solution nic víc

Samozdřejmě do odstáte vody s měřením ph ec ...

A jelikož mam sestřičku pěknou svini tak mě něco malo už ukradla a jedna kytička se mě zlomila takže jich tam je 15 ,,Zapezpečený už to mam a klíč nosím na krku .

Ještě 10 dní a Kosa

Mandala 2012

Sklep

Old Post 23-05-2012 v 17:50 PM
Frydrych
Stálý Člen

12/12 55.den Příspěvek č. 62

Up.

cus lidi jsem tu dlouho nebyl a napravoval svoje chyby a jen tak pro zajímavost jsem ty holky už nehnojil ..

Davám Final Solution nic víc

Samozdřejmě do odstáte vody s měřením ph ec ...

A jelikož mam sestřičku pěknou svini tak mě něco malo už ukradla a jedna kytička se mě zlomila takže jich tam je 15 ,,Zapezpečený už to mam a klíč nosím na krku .

Ještě 10 dní a Kosa ... foto pak nahraju ...

Poslední Fotka je z dneška

Mandala 2012

Sklep

Naposledy upravil Frydrych 26-05-2012 v 11:03 AM

Old Post 23-05-2012 v 17:51 PM
Frydrych
Stálý Člen

Příspěvek č. 63

Tě pic v patek byla Kosa

Mandala 2012

Sklep

Old Post 05-06-2012 v 14:56 PM
blykatko
Stálý Člen

Karma uživatele blykatko - 82% PěstitelskáKarma uživatele blykatko - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 64

no a kolik toho teda je ?? 250 ????

Old Post 05-06-2012 v 21:43 PM
blykatko je offline   Profil uživatele blykatko   Find more posts by blykatko   Foto galerie člena blykatko   Click here to Send blykatko a Private Message   Add blykatko to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 01:06 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
22-08-2021 - 1.st GROW report 40x Critical Skunk - 7 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás