Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ono se spíš podívej kolik máš karmu ty a kolik máš přízpěvků , a pak na mě sám ti nevím kde se to bere .. jako ve Faq nic není co jsem potřeboval ... vodu už mam přpravenou na další pruplach.. bude odstátá až až .. pak se doladí ten zbytek až bude odstátá
Původní příspěvek od Frydrych tak se bojím abych to vubec zachránil jak píše (microsoft) .. tu sít zatím davat nebudu dokat nevyřením problém s odsolením ale už je na cestě ... nejvíc mě štve že mě odpadavají listy co davaj palkám živiny
Mysak: a máš nejakou zkušenost s ředěním v litrech třeba kolik na 10 L . a po jaký době měříš Ph po zředění .? jsem to tady na FAQ nenašel
pffffff noooo tak +- zaleval jsem zhruba 5ti litry-mozna 6ti, kapek daval 3-4? na 6-6.2ph ,mozna mene ,vyteče vice- nevim presne
s namichanymi hnojivy ..resp jsem se to snazil namichat na takove ph.
Jo a aby toho nebylo malo tak jsem meril kapkami
A hlínu hnojenou organickejma hnojivama prakticky nejde přehnojit, ale i tak platí, že míň je víc.
Tak tohle je blud..
Organikou přehnojíš velice,velice snadno!
Takovej Biobizz když budeš hnojit do každý zálivky a po dvou tejdnech květu maličko přihodíš PK 13/14 tak máš přehnojeno v tu ránu..
U organickejch hnojiv dochází ke vstřebávání kytkama se zpožděním,protože hnojivo nejdřív reaguje s hlínou,jednotlivý prvky se tak přeměňujou do podoby stravitelný kytkama a teprv pak kyti papaj..
Je třeba sttřídat hnojky se zálivkama čistou vodou a dát kytím čas a předejít zasolení..
Kvalitní minerální hnojiva kytky vstřebávaj téměř okamžitě...
Určitě souhlas s tim,že míň bejvá většinou ve finále víc...
zdarec jakej tam máš odtah mám stejnou skříň a mám tam 32 stupňú :-( potřeboval bych to snížit a nevím jakej koupit odtah ufo se mi zdá moc drahé tak sem přemýšlel nad TT 280m3/h ?
cus lidi jsem tu dlouho nebyl a napravoval svoje chyby a jen tak pro zajímavost jsem ty holky už nehnojil ..
Davám Final Solution nic víc
Samozdřejmě do odstáte vody s měřením ph ec ...
A jelikož mam sestřičku pěknou svini tak mě něco malo už ukradla a jedna kytička se mě zlomila takže jich tam je 15 ,,Zapezpečený už to mam a klíč nosím na krku .
cus lidi jsem tu dlouho nebyl a napravoval svoje chyby a jen tak pro zajímavost jsem ty holky už nehnojil ..
Davám Final Solution nic víc
Samozdřejmě do odstáte vody s měřením ph ec ...
A jelikož mam sestřičku pěknou svini tak mě něco malo už ukradla a jedna kytička se mě zlomila takže jich tam je 15 ,,Zapezpečený už to mam a klíč nosím na krku .