Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar.
Podle me to vubec neni tak zly, jak se ti zda.
Na 22. den jsou tam pekny palicky.
Pokud ti to neco nesezere, tak to dobre dopadne uvidis.
Me se kvitka docela libi!
Do piva. Musel jsem presunout svuj boxik, do cerstve vymalovanyho pokoje a vlhkost mi nejde pod 54, resp muze byt i 30, ale pak bude teplota v noci dost pekelna. mam 26. den květu, dnes už se snad konečně dokopu k tomu tabákovému postřiku
Grr, tak jak dnes při otevření boxu jsem se už DLOUHO nenasral!
Zaprvý: jsem kretén kreténskej a před postřikem tabákem jsem nezměřil PH.
Zadruhý: o to větší pak jsem kretén, protože jsem se rozhodnul předevšírem místo kompletních hnojek dát jen Amino Bloom a nalil jsem do kytek vodu s PH 8,7
Zatřetí: Dnes otevřu box a mám chuť to useknout a nasekat do žrádla psovi, protože už se na to nemůžu dívat. Listy shnilý, spálený, seschlý a prožraný!
Jak by řekl Záviš: kurev sedm!
POsuďte sami, slovník prosím omluvte
Myslim,že od sameho počátku máš tendenci vidět samé neduhy ,dle mého názoru jsou kytky pěkně stavěné a to,že odhodí pár pocmrdlích hnojkou spodních listů bych nehrotil..zbytečně nestresuj kytku ani sebe ..dej jí co potřebuje a dočkáš se výsledku ...cvik dělá majstra..posílám jedno motivační K+
Aha, takže původ problémů jsi analyzovat neuměl a jelikož víš jak rychle proschou mý kytky, tak se najednou nasla kudla, díky níž jsi objevil jádro pudla? Bd den je už tak na hranici a Quasary jsou suchý na troud. Ted jsim natáhnu periodu abych je trochu potrápil a donutil k produkci.
prispevek c 34, psal jsem ti ze to vypada (mimojine) jako prehnojeni, at to nehnojis jen enzymy, to je sice pekný ze ti kvetinace proschnou ale hnojit 3x v tejdnu mi prijde jako dost zasadni chyba,skoda ze nemas Ec metr,by jsi si mohl overit to co ti tady rikam ja, ale vis co,koneckoncu je to vec pestitele a hold chybama se clovek ucí, i kdyz ty chyby jsou obcas zbytecný az nesmyslný viz natahování periody (nerek jsi jesli hnojis pokazdy ale dle reakce predpokladam ze ano) a pochop jednu vec NASNAZIM SE MACHROVAT A DELAT ZE SEBE CHYTRÁKA ale prijde mi zbytečný aby tady kazdej kdo zacina opakoval tysamý chyby,zezacatku jsem samosebou delal chyby i ja, jak in tak out ale bylo to proto ze jsem neznal G a protoze mi nikdo neporadil, musel jsem se tim prokousavat sam tot vse uz zi vlakno nebubu zasirat svejma kecama, každopadne preju hodne štesti, mej se a GL
Zdravím zahrádku.Trošku uber jestli je to tak , že hnojíš při každé zálivce.Já zalévám na začátku týdne hnojkou pak cca 3 dnech vodou sem tam dám 2 v týdnu čistou odstátou vodu s upraveným ph.Myslím , že kyti v květu tolik vodu nepotřebujou !!!! Takže celkově uber. Ted jsem si vyzkoušel na pár kyti dát 2 x v týdnu hnojku a 1 vodu a hned zflekatěly.Ale jedna odrůda to přijmula a jede jako blázen , takže je to taky jen a zase o genech-a sile kytin.Máš větší květníky než ja takže když jim dáš dobře tak stačí v květ. týdnech 1 hnojku 1 vodu...a slečny budou chrochtat--- hlavně mě vždy po zálivce hnojek viditelně nakynou za 24h...Kdyžtak smáznu.
Kau takova jizda na zaklade domnenky. Viz vyse, sou suchy na troud a dobrovolne jsem se rozhod zalejvat dvakrat za sest dni a myslim, ze to bude malo. Hnojim to jednou tejdne MR2 a Calgreenem, a do kazdy zalivky davam polovicni mnozstvi bloomu nez je doporucena denni davka. Co ceho chci docilit je prave to co pise DEF - dvakrat tejdne zalivka a jednou s hnojkama. Tak rekl nacelnik zeleneho kmene. Jsem na 35 dni takze stejne za chvili zacnu s pruplachem, kytiny kosim drive pac nemam rad stouny Kazdopadne diky za reakce kucí a mtm nebude urazenej jo?
Původní příspěvek od ZelenaZahradka Kau takova jizda na zaklade domnenky. Viz vyse, sou suchy na troud a dobrovolne jsem se rozhod zalejvat dvakrat za sest dni a myslim, ze to bude malo. Hnojim to jednou tejdne MR2 a Calgreenem, a do kazdy zalivky davam polovicni mnozstvi bloomu nez je doporucena denni davka. Co ceho chci docilit je prave to co pise DEF - dvakrat tejdne zalivka a jednou s hnojkama. Tak rekl nacelnik zeleneho kmene. Jsem na 35 dni takze stejne za chvili zacnu s pruplachem, kytiny kosim drive pac nemam rad stouny Kazdopadne diky za reakce kucí a mtm nebude urazenej jo?
Při moc brzký sklizni taky hrozí gauč ,tedy vyšší obsah CBN,CBD.. Na energickej,vysmátej rauš je největší naděje při optimální zralosti,kdy je největší obsah THC,a menší ostatních canabinoidů..