Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od dead_can_dance Jen fakt škoda, že nejsou na ten prostor 4 květníky
Bohužel v tomhle prostoru CFL 4 takovýhle květníky neosvítí. V příštím kole budu dávat CFL úhlopříčně, a to by mělo dát aspoň tři...
Díky všem za Káčka a za sledování
Bohužel mám poslední dobou čim dál míň času, takže se growu moc nevěnuju, za což se vám i Maruškám hrozně omlouvám... teď jsem třeba zjistil, že podle "návodu k Shanti" bych měl zítra kosit Takže zítra mažu pro mikroskop.
Kytky měly zhruba měsíc teplotu v noci pod 18°C, takže teoreticky budou zpomalený a stihnu ještě pořádně propláchnout a dát do tmy. Zítra nebo pozítří hodim update s fotkama. Zatim se smějte
jj vubec bych se toho nebal take mam nocni teploty pod 18stupnu a holky jsou tak cca 7 dni pozadu. Pryskyrici checkuju every day a zatim tam mam tak 10 procent jantarovych trichomu tak cekam. Flusching ale uz 5 dni probiha. Tak az to prijde tak holky pujdou pod kosu. Tesim se
mikroskop není třeba, aspoň já ho nepoužil nikdy. Jestli nemáš makro sklo tak stačí záklaďák otočit(je třeba přidržet na těle + vychytat zaostření) a vyfotit, ale mikroskop bude samozřejmě lepší