Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec Pěstitelé,
taže to je 8 týden a jeden den v květu, včera jsem odstranil síť a zjistil jsem že mi to stonky trochu neudržej takže to musím vzájemně podepírat, snažím se zjistit kdy už budu moct sklízet, většina chloupků už je hnědá ale cukr je pořád čirý...
no mrkněte na fotky a dyštak poraďte...
Zdravím,
takže je den č 63. (květ) a tím slunce uhasne, kytky po dnešní noci budou 2 dny ve tmě, ptal sem na chatu a někteří jsou pro a někteří protí těm 2 dnům ve tmě, hold si to musím vyzkoušet a tak tam pudou.
za 2 dny sem hodím foto a rozjedem tipovačku...
jinak otázka, zalejvá se v těch 2 dnech ?
čest práci,
takže po dvou dnech tmy Vám přináším fotky mejch krasavic. Abych řekl pravdu tak se mi nezdá že by se za ty 2 dny tmy něco stalo.
Sklizeň pro mě byla opravdu zábava a těším se na další.
Rád bych tedy vyhlásil tipovačku koliik toho budu vlastnit v suchém stavu.
Moje přání a tip je 100 g !!!
První tři dostanou kostky - takže do toho.
White Russian - tahle kytka se mi od začátku líbíla a byl to můj favorit, ovšem v květu se ukázal Jack Herrer hezčí. Jinak kytka to je krásně košatá a sem zvědavej na výsledek
Na závěr bych chtěl určitě poznačit že indoor se hodně liší od klasickýho venku, kdo si to nezkusí tak vědět nebude. je to určitě supr zkušenost. Nejvíc sem se bál 3 věcí
1) hnojení - nakonec se ukázalo že je to triviální
2) kdy přepnout na květ - stačí si jednou zkusit a pak už se to dá odhadnout
3) kdy je ten zprávnej čas na Harvest - taky žádná věda
Chtšl bych všem poděkovat za Vaše rady, postřehy a trpělivost lidem na chatu co my tam vysvětlovali základní věci, sám sem zvědav jak dopadnu a v nejblyžších dobách doplním ke každé kytce váhu a smoke report.
Můj 2nd Indoor bude určitě pod 400 w lampou - tím nechci schazovat 250 w ale uvidíme jak to bude vypadat pod větší žárovkou.