Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pro "prdel" je místo tak možná v kuřárně ale ne tady!!!
Ty by jsi místo trávení času na groweru spíš měl věnovat víc pozornosti v hodinách naší mateřštiny. Tvá tupost je naší ostudou!
K- letí
tooth : ta tupost je asi odvozená od jeho věku...měl by ještě pár let chodit do školy než sem znovu příjde.Když to asi všude rozkecáváš že máš doma,u babky nebo kde kytky tag se nediv že o tom ví celá dědina...tam se počítaj i plivance na chodníku,teda pokud tam nějakej je
Původní příspěvek od YagoMan ..smotni brko, kopyta nahoru a láčes... život je boj... tak bojuj
No, ale to je právě to, co Smah celou dobu dělá... bojuje o život.. s nohama nahoře. ..v láčesu (co to znamená se zdráhám domyslet ).
Smah: co by z toho mohlo být, už je ti asi jasný, poněvadž to už je. Proti neozbrojenýmu davu se odjakživa braly vidle. Pokud bude útočník ale srdce udatného (ba co hůř - tvůj tělocvikář..), prchej. Boha! pokud možno směrem od kukuřice! Za útěku je vhodné častovat pronásledovatele za zády mravokárnými citáty z Bible, v případě že dosáhneš určitého náskoku je slušné na dav počkat s rukama střídavě v bok a na prsou.
Karmu ti rozhodně neposílám žádnou, protože jsem přesvědčen, že jak pochvala tak i pokárání se míjí účinkem pokud adresátem "není lze" býti pochopeny... Určitě ti ale držím palec, nějak cítím tu obrovskou snahu kombinovanou děsivou nemožností někam to rychlejc pošoupnout...ale ty budeš doufám i nadále bojovník.
Tento příspěvek ber coby projev mé ješitnosti, neboť si nemůžu nechat ujít možnost zde být. Tedy rozhodně ne po uzavření a přesunutí topicu za jeho starším bratříčkem
H.
edit:
citace:
Původní příspěvek od TheGreenwave jasnee konecne radikalne riesenie
k téme - smahu, si w pokrocilom stawe paranoje,
a este ktomu si z teba nekdo sprawil prdel woe...
..no, ono se to kurví všude, njn...
HydePark - White Phoenix
"Jo kámo, kdybych věděl co myslíš tim horizontálně nebo vertikálně. Každopádně porostou kolmo k zemi!"
Murphyho zákony nemusel vymyslet Murphy, nýbrž někdo, kdo se jmenoval stejně.
to Hyde:
ješito, ješito už to máš ušito...
ale jinak investigativně podáno...
Předpokladem kulturně morální společnosti je kulturně morální jedinec. Největším společenským hříchem je nezávislé myšlení. H.E.M.P. for Victory!!! Help Eliminate Marijuana Prohibited
hele takový vesnický zátahy nejsou prdel ono dav bohabojných starších lidí který melou žvásty o dorgách může být docela zničující. ale zároven si myslim že kdybys ty osobně (nebo to může být nějaká generační sračka - děda, babička před léty nasraly pana souseda ten to tedka může vrátit apod.)...mno já mám na balkoně asi 15 kytek a minulej rok sem dal sousedům kteří na něj vidí konopnou mast abych si to právě trochec pojistil...
heled nemáš ty nebo příbuznej nějaký kožní problémy/cokoliv na co je mast dobrá? (nemyslim akné ) jestli to pukne tak to dej na mast . taky si vytiskni nějakej článek o bushce a nespravedlnosti a jak se jí nakonec dostalo ... bla bla tak nějak prostě
ps - tu kukuřici si zjisti pokud možno jak na tom bude v září
jinak já mít tolik OT a narážek v threadu tak je všechny vylískám TB
kytky nemáš tak hrozný, abych nebyl outviděl jsem tady horší..neřeš píčoviny a dej jim hlavně lásku
jsem tady asi po půl roce, takže nevim jaký tady jsou poměry, ale nechápu, že tě ještě nikdo nesmáznul, už tehdá jsi byl na kopanec, ale smrdíš tady furt..
sory jsem po noční, pár sklínek vína, bongo..
kdyžtak to smažte
edit..jo a máš tam ode mě taky k-..jen tak pro pořádek
Smahu, nic si z nich nedelej, asi jen nevedi roupama coby, me bavis.
Jen aby ti ten durban v kukurici neprerostl, tak je tam zastrihni, ne? Jo a mas neco vo ty kukurici zjisteno, pac jesi ne tak hrozi velke nebezpeci ze nezklidis. Hod fotoz.