Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Kurva hosi,kazdej si mysli svoje a kazdej si je jistej svoji "pravdou."
Kdyby melo tohle tema nejaky jednoznacny reseni,tak kryšnáci nezevlujou v Praze na Mustku,ale makaj u JZD a tancujou v kukurici ..... Davat si K- za nazor,kterej ani jeden z vas nemuze jednoznacne prokazat,to mi prijde dost na shit.Dokud nekdo neudela pokus s nekolika kytkama,dobrym clovekem(zkusil bych Dalajlamu ) a nakym zmr*em(vetsina dealeru ) tak se asi na nicem neshodnete a pochybuju ze i potom by to bylo natolik jednoznacny aby si nekdo
Původní příspěvek od Disaster:-) muheheh ubozacci, tak vam dekuji za K- a verte, ze mate v hlave kurevsky nasrano, muhhehhe
a ano jsem zaslepeny ignorant... kluci kurva proberte se.... taky se dozajista nemodlite pred kazdym brkem aby vas pekne zhulilo....
Ona sice autosugesce je mocna, ale vetsinou si toho vsimne jenom ten clovek co o tom vi... ja pestil brka a nadavaljim..., pak jsem pestil a chvalil je, bo jsem tomu tez trosinku veril a vysledky byly takrka totozne.. toz tak.. vy praktici... muhehhe
a az tedy vy chytraci udelate neco podobneho, tak sem prosim vas napiste, diky, muhehehe
Co ti dává právo tady kohokoli z nás hodnotit? Ty zcela očividně nechápeš očem je tady řeč. Na jednu stranu odsuzuješ moje teorie, a na druhou stranu se nám tady pokoušíš vnutit nějaké tvoje subjektivní poznatky. Ani číst si se nenaučil "ignorante" nemáš žádné kamarády aby si mohl posoudit jejich brka a ne ty svoje?
Původní příspěvek od Hostage ukaz mi fotku zemskej pritazlivosti!
Proč fotku zemský přitažlivosti? Přitažlivost je přece jasně danej fakt kerej funguje, ale aura?? A pár rozmazlejch fotek jak kdyz fotí moje segra mi teda jako nakej fajnej dukaz nepřijdoe...
je pravda že ty fotky aury z př.31 sou dost pochybný ale to neznamená že to neexistuje co jsem měl "stavy" rezonancí poblíž čečeulky mozkové (samotný střed mozku - orgán pro vnímání aury), tak bych to spíš přirovnal něco podobnýho jako elektromagnetický záření, něco jako u drátů a tak ale proměnlivější --- než, jak říkáš, fotky od ségry nebo co to má bejt
Ja vím, ze myslet Vas asi hodne boli a kor nektere z tohodle treadu, tak me reknete jakymi recoptory budou kytky vnimat ze se k nim chovate slusne s vlidnym hlasem??zrakem, sluchem, hmatem???meli by jste si neco precist o fyzilogii rostlin..to by znamenalo ze kytka vi ze ji trapis kdyz s ni udela rez nebo ze vi ze ji trapis a chces delat pokusi kdyz ji pestujes umele ve skrini a ne prirozene pod sluncem...vzdyt i mezi lidma bohuzel plati ze ja po tobe chlebem ty kamenem....a auru co je aura dokaze to nekdo z vas presne specifikovat ze to slovo pouzivate???ne svetylka a vyzarovani energije, to je jako specifikace chleba je k jidlu to prave umi ty deti ze zakladni skoly..koli se z vas tesi na vylet co s pani ucitelkou a pozor at vas nevidi s cigaretou to by bylo doma byste dostali pres zadek a v osum spat.......peace..
Ty jo vy pařát tady píšete o hmotným světě jak se ke kytce chováte atd.. Ale o tom tu kua nikdo nepsal.
Každý má svoji dobrou či zlou energii, každý. V kytkách dokonce i v semínkách to de cítit když s nimi strávit tolik času.
V praxi si můžete koupit semínka od Sensi Seeds a od Green House. GH nemusí mít blbé geny ale ti lidi co je pěstují jsou prostě špatní a proto jim nikdy žádné semínko kvalitní nevyroste, a na to dám krk. Tady jsem někde četl že kdysi byl u GH nějaký dobrý pěstitel a ty semínka byli luxusní ale od té doby co odešel to šlo z kopce, proč asi? Myslete že si ty geny vzal sebou?
Například když jsem viděl majitele SS tak jsem věděl proč mají ty své rostlinky vždy tak luxusní, i z mé zkušenosti. Jak se v jednom videu koukla z takovou skoro "úctou" na svoje rostlinky tak jsem věděl proč mám rád SS. Na to výdejko se můžete mrknout tu.
Ale vcelku si věřte čemu chcete, nikomu nic nenutím. Stejně si všichni budou dělat to co uznají za vhodné.
Když tu rostlinku máte rádi tak to v tom jde vždy poznat.
Proč nemůže být Cannabis skoro jako božstvo. Kdyť otevírá mysl. Měli by jsme se učit od Hotentotu nebo Maztéků kteří měli některé rostliny posvátné.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
Takze kdyz ma nekdo rad nekomo moc jako i telesne a on ma rakovinu pac rakovina je vlastne cast tela tak mu vlastne skodi......ja jen rikam telepatie na kytky neplati..a ty Mr. Men vis proc sla kvalita GH do hajzlu pac pan Santibaba si vzal do svajcu svy maminy a GH zustaly F2 a jak uz to byva kdo ma zaklady genetiky tak uz je to horsi unas byl pred kdysi za komousu jeden reznik ktery delal zabijacky byl to pica na entou k praseti se choval hrozne ale ty jeho tlacenky a jitrnice byly proste lahoda pak to delal jinej borec jako fakt k tomu mel vztah a lasku ale ty jeho tlace a jitrnice nic moc proste to neumel..tak proc se mu to prase tak spatne odvedecilo...jo vlastne kytka je va vyssi urovni prase to nepochopilo a kytky jo..sory panove ste magori seru uz na to klidne me ukamnenujte ze jsem neverici a nikdy nedosahnu osviceni nebo ze se reikaruju do tasemnice a budu zit v prdeli...to je moc
ja pestil brka a nadavaljim..., pak jsem pestil a chvalil je, bo jsem tomu tez trosinku veril a vysledky byly takrka totozne.. toz tak.. vy praktici... muhehhe
hehehe tak teraz som sa nasmial pekny pokus
Ale myslim, ze tvoje myslienkove herecke vykony nic neznamenaju: svoje kytky mas proste rad a oni to vedia aj ked na ne nadavas
Původní příspěvek od CrTekk Takze kdyz ma nekdo rad nekomo moc jako i telesne a on ma rakovinu pac rakovina je vlastne cast tela tak mu vlastne skodi......ja jen rikam telepatie na kytky neplati..a ty Mr. Men vis proc sla kvalita GH do hajzlu pac pan Santibaba si vzal do svajcu svy maminy a GH zustaly F2 a jak uz to byva kdo ma zaklady genetiky tak uz je to horsi unas byl pred kdysi za komousu jeden reznik ktery delal zabijacky byl to pica na entou k praseti se choval hrozne ale ty jeho tlacenky a jitrnice byly proste lahoda pak to delal jinej borec jako fakt k tomu mel vztah a lasku ale ty jeho tlace a jitrnice nic moc proste to neumel..tak proc se mu to prase tak spatne odvedecilo...jo vlastne kytka je va vyssi urovni prase to nepochopilo a kytky jo..sory panove ste magori seru uz na to klidne me ukamnenujte ze jsem neverici a nikdy nedosahnu osviceni nebo ze se reikaruju do tasemnice a budu zit v prdeli...to je moc
Muhehhe strecu, ty jsi stejne neverici prase jako ja:-))) muhehhe
A nemam jinou moznost, nez s tebou souhlasit.. apropo vy co davate K- anonymne, jste pekny hovinka... ze jo ivory a kanjacku jste opravdu sraci.. muhehhehe
ty K- mínus sou prasárna, tohle je přeci diskuze, ne? jasný, že každej nemá stejnej názor...
CrTekk : s tebou nesouhlasim... to, že takový smyslový orgány neznáme, neznamená, že neexistujou... jak jsem uváděl výše, nedávno se například objevila schopnost echolokace... napadlo by tě to? mě ne... a zrovna tak to může bejt s vnímáním nějakých "myšlenkových vln" (což zní blbě) nebo telepatie (což zavání tv nova)... zní to blbě, ale spousta věcí byla strašně popírána, aby se později staly naprostou samozřejmostí... (tvar země, evoluční teorie, tvar sluneční soustavy)
Vsetko stvorene pochadza z jedneho a je to proste vsetko so vsetkym poprepajane.. skeptici nemajte strach, uz aj veda sa pomaly ale isto k tomuto zisteniu blizi . Oddelenost neexistuje a kludne sa aj na hlavu postavte hehe, je to len obycajny trik vnimania.. vsetko je nic a nic je vsetko.
Videli ste uz niekedy so zavretymi ocami? Mne sa to raz stalo a nepotreboval som na to ziadne extra receptory na mojich ocnych vieckach.. na to aby nejaka bytost (clovek ci kytka) citila energiu ziadny organ nepotrebuje..
Hovori sa ze napriklad kun vyciti ked ma clovek pred nim strach.. neviem nakolko je to pravda, a takisto neviem o tom ze by mali kone niekde nainstalovany detektor strachu, tak ma ked tak poucte
PS: su tri hodiny rano, idealny cas na prispevok ako je tento.. prinajhorsom sa vyhovorim na opilost
Ja vim akorát to, že když příde zvíře nebo člověk a dá mi hlavu k hlavě, tak cítim vibrace, který nemusí být zezačátku příjemný. (kocour je můj terapeut)-občas mne zbaví bolestí a únavy.
A co ninjové, kteří cítí meč za sebou s páskou přez oči?-tzv.třetí oko, instnkt, 6.smysl?-dopracováno intenzivním tréningem
I když to je špatný příklad vůči rostlinám, naznačuje to, že opravdu nemusí mít rostlina na všechno viditelný orgán
Začlo to pokusem, skončilo závislostí na pěstování. Rostlina je duch. Rostlina nemá duši. Duch je vyrovnanost. Rostlina je tedy také vyrovnanost. Nemá strach, za ničím se nehoní. Žije teď a tady. Rostlina dává jen to, co člověk potřebuje. Příroda potřeby lidí zná. Dělá to přirozeně a prostě, neboť ji nepřekáží rozum. Rostliny nám umožňují, abychom pochopili svůj vlastní život.
sagus - kůn má hodně citlivý vnímání a na člověku pozná sebemenší náznak pohybu. existoval jeden koník kterej uměl počítat...hehe určitě to znáš...nikdo nevěděl co to a ukázalo se že prostě když se blížil správnýmu číslu tak v divácích rostlo napětí a on to jen vypozoroval...
A co ryba kdyz ma postranni caru a co elektricky uhor ktery dokaze vytvaret elektrinu a nekteri garnati kteri vidi ve spektrech od UV pres svetlo pres infra?????a co mimozemstani co komunikuji telepaticky s Bendou????A vo vubec podstata hmoty....taky kdybychsi prilozil hlavu k tygrovi tak bych citil vybrace a nindzove??vis kdo je nindza??moc se divas na televizi...je pravda ze nekteri z nas dokonce vyciti kdy se jim chce srat a chcat..coz je opravdu nad prirozene a doposavad neobjasnene.
Berrea a vis jo je to vubec echolokace?????ta je znama uz pekne dlouho a kdyby clovek lip slysel tak dokaze taky pouzivat echolokaci....to o cem mluvite se prirozene pudy a vlastnosti organizmu..napriklad kdyby ti nekdo nerikal co mas delat s hezkou nahou zenskou tak myslim ze bys na to za chvili prisel sam od sebe a nemusis byt zadnej genius....jen me zarazi ze se nikdo nezajima rostlinou psychologi a kdyz tady je tolik potencionalnich odborniku kteri by mohli dostat nobelovku pac nema smyl slechtit pro lepsi vyteznost a odolnost...ale jen s i s kytkama v klidu sednout a popovidat...prosim Vas vase myslenky se snazte predavat odborne spolecnosti muze te zachranit svet pred hladem...ja vas prosim nebudte jen sobecti u konopi...prosim