Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ja to vyzkousim pristi rok to uz pudu na jistotu!!
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.
A je potřeba, aby to byl zrovna acylprin? Podle mě stačí výrazně snížit čímkoliv PH (třeba i citronkem) a budou z toho hermouši taky. Když se kytky stresujou (ať už velkou kyselostí půdu, nebo nepravidelnou fotoperiodou), tak z ní většinou hermouši bejvaj. A když se nechá hermouš samosprášit, tak z těc semínek by prý měli být minimálně taky hermouši a při dobrém zacházení snad i samice. Ale se semínkama jsem nikdy moc neexperimentoval, takže pokud se mýlím, tak mě někdo opravte.
Acylpirin?
Pani a preco nie klasika?
Gibberelic Acid ***
dytejlz:
Gibberelic Acid-nebudem to prekladat pretoze s xemie som bol vzdy k.kot a nepotrebujem tu zbytocne komentare o mojom xemickom iq.Proste GA from now on.
GA sa da bezpecne pouzit k tomu aby samicia rastlina bohatsie kwitla-co kwitujem- a produkowala wiac zivice-to my tiez vobec neprekazha->*haa .Ucinok sa dostavi stimulaciou samicix hormonow v rastline,pozor ak si GA zozeniete alebo vyrobite,doporucuje sa selektovat a postriekat LEN ZDRAVE kwetinky.
DOLEZITE:je treba vediet DOBU KVETU Vasej zverenkyne a aplikovat GA len pocas tohto useku*kto citas rozumej,kto nerozumie spyta sa.
Ostrielani GA-isti doporucuju postrekovat kratko pred vypnutim osvetlenia.
Rastliny treba poprasovat potom co uz kvitnu 23-26 dni,alebo 23-26 po prepnuti na kvet.
Pre insiderov:idealny cas na zacatie postreku je pri prexode s prveho do druheho INTERNODALNEHO kvitnutia.
Internodalisti sveta spojte sa.
Moznost priliat GA do hydro media tiez nie je vylucena v pripade ze ste:
-kupili GA od vyrobcu a ten tuto moznost pripusta-ide o koncentraciu
-ste xemicky domaci kutil-genius.V tomto pripade ale asi nepotrebujete poradit.
Mam pocit ze na efekt GA sa prislo nahodou,pri pokusox o zvysenie vynosu a thc koncentracie v kwetinkax,co slo ale ktosi si vsimol tendencie k hermafrodizmu-GA efekt spociva v hormonalnom soku ktory ak je dostatocny sposobuje prave hermafroditizmus.
Pocitajte s tyzdnom kvetu navyse-upravte vyzivu,EC,zalievku a svoje aspiracie ohladom kosenia-kosenia kwetin,nie kosenia s travy hahahah-tento extra tyzden kwetina *priberie* na vahe viac ako za normalnyx podmienok.
Perlicka:niektore rastliny pocas poslednych dvoch tyzdnov lepsie znasaju 11 hodinovy pobyt pod zapnutou lampou.
Preklad.
P.s.:Okej okej nie je za co.Tiez to hoolim tak co robis?
Ganjoid de Luxe
Ubalim to?
A to si pamatas,ze...Varila kasicka mysicku?
Naposledy upravil Agent Spliff 08-10-2006 v 09:07 AM
Tak sem se dneska podival do chytre knizky (Genetika rastlin - J. Dubovsky, L. Marsalek) a zjistil ze s hermacema to nebude tak jednoduchy. Oni totiz nejsou jenom hermaci: " Konopa je dvojdoma rastlina Vznikaju jednopohlavne rastliny v pribliznom pomere samice:samec 1:1 - 1,5. Ináč konopa je druh velmi polymorfný: okrem normálnych samčích a samičích sa našli jednodomé typy, a to roznopohlavne i hermafroditne, dalej gynomonoecijné rastliny (okrem hermafroditných kvetov ešte osobitne samičie kvety), andromonoecijné (okrem hermafroditných kvetov ešte osobitne samčie kvety) a trimonoecijné (okrem hermafroditných kvetov ešte osobitne kvety oboch pohlaví prítomné na jedné rastline)."
Za hermafrodita se pritom povazuje rostlina co ma co ma organy obou pohlavi pritomne v jednom kvetu - takze ne kytka co ma na jedne vetvi palice a na druhe kule. A ted babo rad
Nechci dělat chytrýho páč sem to tady celý nepřečet. ALE! nfuguje to náhodou tag že se nechá kytka normálně opýlit a teprve pag zalejvat tim acylpyrinem. Pag by možná ty semínka z tý opyleny kytky až b ydozráli byli možná feminizovaný.....