Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Panove,mam uplne stejne priznaky v teto Plantaboxzmrdce,takze chlorin rikate.No tak to uz vim co mi zabilo prvni varku feminizovanych semenacku za 150 ecek a ted se mi dal chlorin previt jeden, do jeste pred tydnem krasne zelenych klonu.Semenacky to odrovnalo behem 3 dnu co jsem jim odstranil dekl ze skleniku.No a tyhle jsou 8 dni v Plantazmrdoboxu,nyni uz jsou tedy vyndany z toho pekelneho stroje a jsou ve volnem prostoru a tu smrdici zrudu jsem okamzite odnes z domu.Haleluah TX.
Bych to videl na nove logo neco jako CHLORIDHYDROPONIC absolutne PE free.
No naslo by se uplatneni. Ze zubari uzivaji chlorid na beleni naseho zacouzeneho chrupu neni zadnym tajemstvim a proto PLANTABOX dej do pokoje pust TV s komedialni zalezitosti a vsedni v Plantabox a po tydnu budes mit chrup jak Kaja Gotu.
Hellou boys, osobní zkušenost s Plantaboxem nemám. Nikdy jsem v něm nepěstoval. Stal jsem však u zrodu dvou neúspěšných projektů.
Jednalo se o Plantabox L a Plantabox XXL. Jak to všechno začalo? Týpek si objednal na netu Homebox za výhodnou cenu, někde ze Severu Čech. Ironii osudu však bylo že mu PPL dovezlo balík ve kterém byl Plantabox. V té době se to nijak neřešilo, jen zvláštní pocit že při objednání Homeboxu došel Plantabox.
Týpek řekl bych zkušený pěstitel, pěstuje už roky. Měl zkušenosti jak s hlínou tak s bublery a i s dripem.
Rozjel drip ale klony rostly jen pomalu a stále víc a víc žloutly. Až se rozhodl tyto vyhodit a rozjet druhé kolo s pocitem že něco zdupal. Druhé kolo však totožný scénář. Tak se rozhodl že kašle drip a jede hlínu kterou "umí každý". Ale ani toto se mu nedařilo. V jeho případě to dopadlo tak že celý projekt zabalil a zbyly jen smíšené pocity!
Druhý projetk začal rovnou v hlíně a dokud byly kytky přikryty pod igelitem (ve snaze o odružení co nejvyšší vlhkosti) tak bylo všechno v pohodě. Kytky rostly, byly zelené. Po odstranění igelitu a následném přepnutí na květ se všechno začalo srát. Kytky žloutly až uschly.
Následovalo tedy kolo otázek na které se nedaly nalézt odpovědi. A tak po určité době došlo k přemístění boxu do zcela jiných prostor. Jenže se vše opakovalo.
Věřím že jakmile se dozví o zdoji jejich problémů tak vyzkoušejí (využijí) reklamaci.
Zdravim, dnes sem Plantu zabalil. Měl sem stejný problém z UnL mě taky došel Planta za cenu Home asi tak před měsícem cena Home 5490 a planta za 2990kč cca. Ihned následovala smršť telefonů a po úspěšném vysvětlení na můj účet došel doplatek za tuhle situaci. Asi zkoušely blbost lidí nebo co! To mě taky vytočilo. A takhle sem se dostal k Plantě protože sem box zanechal doma dostal prachy na účet a byl redy. Ale redy sem byl jen do té doby co sem tam zasadil první várku která pošla během měsíce do poslední kytky. Kytky jsem dal ven z boxu do volného prostoru pod 125w white cfl a nic jiného mi nezbyde než čekat. Nechal sem naklíčit další seeds tak uvidím jak to pojede bez Plantasráče.
Zatim zdaryjary
Ahoj lidi tak dneska se mi ozvali z HYDROPONIKU že mi Plantabox vymění za Homebox a bez příplatku.
Prej se domnívají že se do objednávky přimíchaly boxy s obsahem PVC.
Aspoň že to takhle dopadlo.
ty vole tojo - to se mas, to me na pestovani.cz poslali do pice.. ach jo, ja sam jsem jim dokonce sam nabizel ze bych vymenil za HB s priplatkem :-( ale nic.. no jo tady se pozna spolehlivost shopu..
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
Tak growshop klečka prý aféru plantabox řeší, jak píšou v jejich e-shopu. Možná by nebylo špatné na to v pěstování.cz pak odkázat, až jim přijdou výsledky expertízy.
saiklon:tak tam zkus zajed osobně a uvidíš,že už tak neoblomný nebudou.Osobní setkání je lepší,než nějaké dopisování.To radím i ostatním,nenechte se při reklamaci odbýt ,podle mě jde o zdraví škodlivý výrobek a neměl by se vůbec prodávat.
Původní příspěvek od saiklon ty vole tojo - to se mas, to me na pestovani.cz poslali do pice.. ach jo, ja sam jsem jim dokonce sam nabizel ze bych vymenil za HB s priplatkem :-( ale nic.. no jo tady se pozna spolehlivost shopu..
tak pestovani.cz ...
konečně to z tebe vypadlo
jak jsem koukal do jejich nabídky, tak už Plantabox vůbec neprodávaj a určitě věděj proč, takže by jsi na ně měl opravdu pořádně udeřit, vem si sebou nějakýho velkýho kámoše, nebo klidně dva jdi si s nima pohovořit ještě jednou