Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Apofiss 2Sinuhet:koukni se nad svůj příspěvek a řekni že to není samec.Po květu ani stopy a to ještě nějakou dobu potrvá.Pozná se to prostě už dřív(neříkám že vždy a u každé odrůdy).
No ale to nad mym prispevkem je fotka kvetouciho samce. Vzdyt to je makro kvetu. Neni jeste rozevreny ale je to samci kvet.
Původní příspěvek od Hlava no a se Sinuhetem nesouhlasim pokud mam vyselektovany matky ktery mi plodej samice , tak se mi nestalo cca za 3roky ze by z rizku co sem ufik se stal samec nebo hermac NESTALO !!! Takze asisamec ne ne to je podivne slovicko ,
Hlava
No jo, metoda poznavani samice podle toho, ze je uriznuta z jine samice, ta je spolehliva. :-)
já měl například u řízků kalachu během růstu u každého rozvětvení jednu takovou tu samčí tyčinku a to byly jak říkám holky na 18/6...takže to de poznat....
hele, ja nemam fotak, ale nekde sem tady nasel nejakej chytrej odkaz, kde je hafo fotek na anglickejch strankach. nemohli byste mi ho sem hodit?? ja si totiz vubec nejsu jistej, moje kytky maj asi 30-40 cm a mam 4. U vetvicek je nejakej bordel, ze kteryho dycky leze malinkatej bilej chloupek, ten postupne stmavne.. nevite jesi sou to fsechno samice nebo fsechno samci? koule to jeste nema ale jsou na to moc maly.. dikec
Do hlíny byli daný 11.Dubna přesně. A překvapivě je absolutně ničim nehnojim. Akorát sou za oknem na jih. Bylo docela hezky, takže maj velkej přísun světla, ale pořád nevim jestli je mám podseknout nebo ne
( ten půl metr maj jenom ty dvě tady na fotkách )
P.S.: Jo a zalejvám to tak 1 za dva dny
nn, předtim ještě asi 3 dny klíčily.
Tak se omlouvám, teď sem se šel kouknout na pytel s hlínou a zjistil sem že tam je hnojivo na 6 týdnů
Hlína to je od firmy AGRO CS, je to substrát pro pokojové rostliny s aktivnám humusem. pH 5 - 6,5
Můžu napsat i detajlní složení, ale až mi někdo řekne jestli to sou samci nebo ne