Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Možná by stálo za to dát dotaz jestli to mohou v zahradnictví prodávat jako okrasná rostliny. V MF nic konkrétního není, je to nic konkrétně neříkající článek.
je sice krasny ze uz muzem pestit, ale pro poldy nebude zas takovej problem si pockat na sklizen a pak... uvidime jak to bude fungovat v realu, je to v kazdym pripade pozitivni krok
Už když poprvé potkáš někoho, kdo je ti drahý, můžeš počítat s tím, že jednoho dne bude mrtvý a zahrabaný.
4MetalSodik:
kytka, která je ještě v zemi (roste nebo kvete) je Legal, a mužeš s ní obchodovat (jak píšeš), ale musíš jí prodat i s tim květináčem, jakmile jí utrhneš nebo ustřihneš začal jsi proces sušení a už je to nelegal. takovej legální obchod s klonama by byl sakra kontroverzní a pochybuju že tu na todle někdo má živnostenskej list nebo že někdo z místních matkářů platí daně...
No co se týče návštěvy policie, tak přijdou otevřou skříň tam bude X kytek a nic, ale pak najdou 1G suchýho a udělaji test jestli se to suchý pochází z těch pěstovanejch kytek, a ejhle pán to nevyhržel do sklizně a usušil krapítek na ochutnávku ještě před sklizní...úmysl vyrobyt DROGU prokázán, jdeš sedět...no jde o to dávat si bacha a když už člověk je na tej hraně tak dávat bacha ještě víc
Ps: co ty lidi co byli persekuováni za pstování už dřív?? třeba ty chalani z Brna jak vytopili koleje??
Samozřejmně kdyby si se dal na dráhu prodeje okrasných kytek trávy , musel bys přestat kouřit, to tu ale dokáže málokdo. Já to ale myslím v rovině opravdu obchodu jako je zahradnictví , vím že to nikdo nemůže zaručit jak to je , jen by mě to zajímalo teoreticky. u semen by už neměl být problém, protože neobsahují thc a není určené pohlaví.
hm, tohle je spíš o tom, že cajti začnou srát na malopěstitele. Tímhle výrokem nejvyššího soudu totiž přestanou bejt malopěstitelé pro cajty zajímavý, protože pokud najdou jenom rostliny, honili se zbytečně.
takze muzu pestovat jednu lecivou bylinu,ale nemuzu si ji nasusit aby vydrzela na dyl a mohl kdykoliv vyrobit treba mast potrebnym.
Nic moc,ale lepsi nez nic.Budem susit nenapadně :-)
hohohoooooo, legalne si to vypestuju na zahrade, a to ze mi to nekdo uprostred noci ukradne a odveze na me neznamy misto me uz moc nesere joooooooooooooo
jo takze si budu od ted pestovat legalne a az mi to nekdo( z venku) corkne, tak ho hajzla zazaluju ze vyrabi drogy!!! treba ho policajti vystopujou a jeste mi ho predhodej.lol