Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ahojte vsetci,tak mas to velmi pekne.super.potreboval by som poradit,a myslim ze najlepsie sa je spytat najlepsich v obore.mam superhps 250w v obycajnej skriny na oblecenie,v 200cm,s60,d90.chcel by som ist scrog,ale nemam moznost zohnat rezy.makam v irsku a nepoznam tu vela growerov.cital som ze ist scrog zo semien nie je o.k.tak co myslite?ak ano,chcel by som skusit feminizovane semena.ak by to slo aku odrodu by ste mi doporucili?vopred dakujem za rady.....peace..
gussepe:
jak řikáš, rozjet scrog ze semen není úplně ideální, de to ale je s tim zbytečnej vopich.. feminizovaný semínky by šly, jsou sice výrazně dražší ale pokud máš cash tak není problém.. genetiku bych volil obecně nějakou indiku, líp se větví a neženou se tolik do vejšky.. seedbank je spousta, stačí si vybrat..
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
custe,dneska jsme v 57 dni.Asi pred 10-14ti dny jsem sundal sklo aby mely trochu vic svetla,ale asi to byla chyba.Pod vybojkou to docela zezloutlo.Snad je to osmahnutim,bo to je fakt enem pod tu zarovku :-)
to kwetojn; tak dakujem za radu ja do toho pojdem stymi fem.seeds.rozmislam nad super silver haze od green house seeds,i ked to je sativa,neviem nieco ma na tom pritahuje,hihi.tak zdarec....peace