Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Češi jsou na 1. miste v konzumaci Marihuany v evrope i na svete. Vyrovnali jsme se tak USA kteri drzeli prvni pricku. v cechach kouri marihuanu temer kazdy 5. clovek zajima me vas nazor na to co tomu rikate jako pestitele a milovnici tehle rostliny. podle me je to v pohode, aspon se tim potvrzuje, ze je tu vic a vic pestitelu..
nechapu proc delaji takove pruzkumy jako ze "cesi"sou nejlepsi v tom a v tomhle nebo v tamhletom,prece na celem svete se kouri marihuana,na celem svete se pije alkohol,proste nesnasim tenhle nacionalizmus,proste at dou do haje s tim,ze "cesi"sou nejvetsi pozivatele alkoholu a marihuany,anglicani zase sou nejlspi v tom a onem,prece ne kazdy "cech" nebo "anglican"ci "polak" pije alkohol nebo kouri travu
Původní příspěvek od Everl0st Hehe..snad to vláda přijme a konečně se něco bude dít....snad to neponese negativní následky
Negativní snad ne, jedině že by udělali věznice pro 2 000 000 lidíImho by jim konečně mohlo sepnou, že s tím nic moc nenadělají, a že by bylo fajn, kdyby se s tím něco udělalo.Byla by to jedna z mála užitečných věcí, které by ti páprdové udělali od rozpadu ČSFR!
No si myslim že se legalizace dost dlouho nedočkáme.Je teda fakt že se tam ty korytáři nemůžou shodnout na jinejch věcech a tak nám nezbejvá nic jinýho než hulit a ze všeho si dělat prdel.A vvo tom to je.Pak nemáme bejt první v hulení .Viva la cannabis
Původní příspěvek od Stoned_r41d3r Ad MMM- ja asi ne... Cim jsem starsi tim mensi mam potrebu protestovat
no tak to já zas tu potřebu cejtim.. Protože díky nevinnejm záležitostem s ganjou se lidi často ocitaj v dost velkej problémech.. a to se mi fakt nelíbí..
Ad1/TO, ze jsme prvi uz vime
2/_Podobne posty mne desi.
3/Jak muze byt nekdo hrdej na to, ze vetsi cast obyvatelstva je budto ozrala, nebo zhulena? Co na to ekonomika? Nepochybuju o tom, ze je tu i nejvic lidi na peri... Jsme na to taky hrdi?!
Ad MMM- ja asi ne... Cim jsem starsi tim mensi mam potrebu protestovat
Presne s tebou souhlasim..
Myslite si ze je to dobre ze toliko lidi huli?Vite kolik z nich sou maly decka!
Rozhodne necitim nejakou NARODNI HRDOST,pro to jak sme dobri v chlastu a fetu...
no cesi jsou jako magnet na nejaky prvenstvi. No lepsi nez nejlepsi v konzumaci tvrdych drog..
To by mela bejt marka nejak zvyhodnena.. kdyz jsme se vlastne vuci ni staly slavnejsimy nemyslite?