Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
- Rozhodol som sa zalozit nove tema aby som sa s vami mohl podelit o radost z tohtorocneho outdooru.
- Prve miesta na pestovanie mame uz vyhliadnute a pripravene. Vacsinou su to kroviny na juznych svahoch, ale planujeme vysadit aj velku cast kvetin do kukurice.
- Hnojit by som chcel co najviac BIO, na rast asi wuxal super a zihlavove hnojivo ktore sa mi osvedcilo z minuleho roku a na kvet OBM a hnojkou zo slepicincou.
RASTLINSTVO
- Semienka mam nejake z www.growshopalien.com a niektore od clenov z groweru za ktore som im vdacny..diky vsetci
- tak a teraz k samotnym semienkam:
- Papaya/Nirvana/growshopalien
- NLX/growshopalien/bonus
- Jamaican Pearl
- Snow White
- AK-47 a PoG/mix
- South African Durban Poision x Skunk 1
- BluebBerry
- mix semien od znameho/mazar, hindukush, ruderalis skunk
- skunk/highmatstuff
- Moruška a Twister/mix
kazdemu kto mi vymenil semeinka som vdacnyzatial asi vsetko, mozno pribudne este par modelov co vymenim s kamaratmi/growermi u nas...
- este by som chcel poprosit growerov co maju skusenosti z pestovanim tychto modelov o priblizny datum dokvitania aby som bol rychlejsi ako kombajn....v kukurici.
FOTKY
- pridavam uz aj prve fotky rastlin predpestovanych za oknom....pomaly uz zacinam vstko predklicovat a von kvetiny pojdu okolo 5.maja.
- na fotkach su kvetiny z mixu
- a posledne foto Snow White
- fotky budu casom pribudat.
zatial prajem vela uspechov a raodsti z pestovanie!hoj
No vidim,že tento rok to na Slovensku bude vypadat ako v raji
(hlavne na jesen)
Ja mam tiež čo to z tvojej genetiky zachovane,tak som zvedavy na vysledok.
Maš velmi slušnu genetiku,aku ti mnohy aj skuseny growery možu zawidet,tak to treba uspešne dotiahnut do konca !
Tak sme boli pozriet jedno miestecko a doniesol som tam asi pred dvoma tyzdnami kvetinu sice samca, ale bolo to skor na pokus ci je este moc zima...mrznut nemrzlo ale bola dobra zima pretoze pekne sfialovel..aj som ho vyfotil tak pridavam foto..
Prve kvetiny sa chystame dat von v priebehu tyzdna.
Mrznut by uz nemalo, ale pre istotu asi pojdu este pod PET-ky.
Zatial cus nech sa vam dari...
Tak mam tu nejake cerstve fotky z dnesneho koncne slnecneho dna:
1.zatial najvacsia kvetina z mixu
2.skoro cely arzenal
3.kvetiny z mixu
4.male kvetiny z lava, NLX, Papaya, AK-47a Pog
nikto neviete priblizne tie mesiace dokvitania niektorych modelov???
vonku uz su 4x Blueberry a 4x Skunk Highmatstuff. Dalsie kvetiny pojdu von co najskor.
zatial cuz
Ten fialovej samec je fakt mazec! Kdyby takhle byl fialovej vždycky tak by se dal pěstovat i jako okrasná rostlina. Každopádně máš hudtý modýlky, takže přeju ať to roste!
Ty jo ted už vykvet ten samec jo? To čumim jak puk! Ale tak on už ti asi vykvetl doma vid? A jen tak na zkoušku, no to bylo chytré!
Nehodláš ty větší kytičky z toho jednoho kelímku už rozsadit? Aby se ti nezapletli kořínky, že...
2:JAHmaican
ano zacal kvitnut uz doma ja som ho dal von len tak a takto sfialovel...
a tie rastliny z toho kelimku uz pojdu coskoro von tak hadam este chvilku vydrzia..
zatial prajem nech sa vam vsetkym dari a zatim cuzz
Tak som tu z novymi fotkami.Kvetiny co boli v ramovej krabicke uz su od vcera na policku.Dnes som ich bol pozriet.Vyzeraju zatial ze im nic nechyba.Su to kvetiny z mixu.
Tu su fotky:
Mas to moc krasnee K+ te nemine vazne moc krasny kytii jen tak dal preju at ti to jede co nejvic snad to budou vsecko samicky maj se nadherne k svetu takze peace HIGHgrow "vela stestia"
Tak zase nejake nove fotky.Su to kvetiny pripravene na prevoz von tak cakam kedy prestane prsat a sup s nimi von.Stala sa mi neprijemna vec Jedno miesto co sme mali tak je pokosene.Boli to kriky medzi dvoma poliami z obilim a z ostatnych stran bol les a asi si potrebovlai spravit cestu z jednoho pola na druhe a vybrali si zrovna kriky v ktorych som mal 4x Blueberry a 4x Highmatstuf... ale na dalsom policku sa kveitnam dari pekne v blizkej dobe dam fotky aj odtial.Nasli sme dalsie miestecko na viac kvetiny tak tam pomieria nejake z tychto na polovicu zo zihlavou a potom uz len kukurica...Neviete niekto prosim vas kedy praskuju kukuricu proti plevelu?Inak na tomto novom policku uz je kamaratove Ice, Shaman, Master Kush..a moja kvetina z mixu...odtial foto tiez v blizkej dobe...tak zatial takto...vsetkym vam dakujem za k+ a prajem vam vela uspechov..
foto:
1. kvetiny z mixu
2. zastrihnuta kvetina z mixu
3. Snow White
4. Jamican pearl 2x
5. z lava 4x Snow White, 2x Africana Duraban Poision x Skunk 1, AK-47, a posledny NLX
no myslím, že je nejvyšší čas, abysi ty květinky na posledních dvou fotkách rozsadil...
Ale ty čekáš, až přestane pršet a šup s nima rovnou do hlíny, že?
2:JAHmaican
no hned zajtra ak ovsem nebude prsat idu vona myslim ze by este vydrzali aj v tom spolocnom kelimku pretoze som odtial vcera vytahoval tri papaye a este namali ani zrastene korene a neboli ani nejk velke...a minula varka co bola tiez v kelimku od ramy tak bola v pohode tam boli rastliny o dost vacsie ale zase mali korene trochu poprepletane...ale po presadeni krasne rastua hej prave na to pocasie cakamzatim hoj
ahoj
Takze dnes sme vysadili do kukurice prve kvetiny bohuzial som nemal fotak tak som nic nenafotil dali sme tam 2x Snow White 1x Africana Durban Poision x Skunk 1 a 1 zastrihnutu kvetinu FIMkou z mixu semien...Z velkeho kelimku bol niektore kvetiny vysadene uz von niektore rozsadene do 2dcl poharikov takze este chvilku si pobudnu za oknom alebo na balkone...Z kvetin z mixu sa ukazal jeden samec ale necham si ho na pel doma za oknom...
Prikladam nejake fotky z presadenych kvetin
1. posledne kvetiny, uplne v pravo samec z mixu