Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
pocul som zle ohlasy na C-H a tak isto aj na erdbeer od nich zdroj su jednotlivy growery z mimo grower.cz.
Ale je dobre ak sa dozvieme aj o zlych skusenostiach na odordy od BlueHemp, ved o to tu ide, nie vytvarat iluziu o dokonalosti niecoho. Top haze si mal zrejme preto zlu klicivost lebo to boli free seeds a tie ako som sa dozvedel boli zo starsich zasob, nie je ok ok hodnotis seedbanku podla free seeds.
Viděl jsem mnoho a mnoho krvavě rudých očí, které se odvážily okusit outdoorový Fraise Sativa a ty jsou pro mne větším důkazem o kvalitách, než Tvé jistě věrohodné zdroje.Soráč brotha.....Mnohem přínosnější by bylo, kdyby jsi nás seznámil s variantou, kterou jsi měl a pěstoval (Tve luxusní fotky z cannabisworldu mám pořád na hdd)
To co jsem v tomto threadu napsal není hypování, ale PRAKTICKÁ ZKUŠENOST (a ne jenom moje viz. první strana threadu), nemám důvod dělat advokáta či salesmana C-H, nic mi neplatí, pouze jsem se chtěl podělit o dobrou zkušenost.
Opravdu je mi moc líto, že někteří mají problém s klíčivostí, jak jsem psal ja ji měl výbornou.Pokud Vám z těch semen opravdu nevyleze ani jedna pořádná samice, která by zaplatila náklady na jejich pořízení, prosím mrskněte po mě PM a něco vykutíme.
Tak v nedělu jsem namočil osm semínek Fraise a včera jsem našel dvě s klíčkem (už jsou v hlíně). Ostatním se moc nechce... dám jim týden a pak půjdou pod kudlu, snad jim to pomůže.
"LIDSKÉ BYTOSTI SI DĚLAJÍ ŽIVOT TAK ZAJÍMAVÝM. VE VESMÍRU PLNÉM ZÁZRAKŮ SE JIM POVEDLO VYNALÉZT NUDU." // SMRŤ
ja som si tiez odjednaval z CH,dal som to vyklicit a z 6semien mi za 5dni zatial nevyklicilo ani jedno...Nechcem predbiehat ale keby sa dal vratit cas tak si urcite od C-H neobjednam
Zdáárek přidám i své do víru informací.
Erdbeer mi klíčí velice pomalu, první 2dny vubec nic a pak dalsi 2dny lezl prtavy koříneček....po 7dnech mám ale 5 z 5 semínek venku s peknym klickem.....takže bych místo špatně klíčí řekl spíš, pomalu klíčí. peace