Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak se rok zase sešel s dalším a přichází i pro mne další sezona stromového kaskadérství, takže celkové info :
Kytí :
3* Papaya
3* Papaya * Haze
3* Shiva
2* Sensi Star
1* Bushman
?* Pure Power Plant (čekám až dorazí 3semínka)
?* Noname (záleží jak co přežije, nebo bude samec)
Místo : Lesík, 3 borovice, pracovní názvy A, B, C. Výška stromů zhruba 15-20 metrů. Kýble jsou uchyceny asi 2 metry pod vrcholkem, okolí jse mírně upraveno a prořezánu kvůli přístupu světla.
Pěstební média a substrát : 8 kýblů o objemu 10 - 20 litrů. Jako substrát jsem použil zahradnický substrát z baumaxu.... 100l asi 55kč. Mírtně zvýšeno pH na zhruba 6.8 dolomitickým vápencem.
Hnojivo : Jak již název napovídá, jedná se o BIO pěstování, jako minulý rok, takže hnojit budu kopřivovým superkekelem (Do PET lahve nastouchate hromadu listi kopřiv, zalijede vodou a date na tyden na slunicko...zkvasi,rozlozi se a pak v poměru 1:3(voda) zalivam jednou tydne) na růst. A na květ tím samým jen s rozdílem že místo kopřiv tam budou klasický starý,dobrý a prověřený slepičáčky. Plánuju vyzkoušet PhytAmin.
Strom A
1) Shiva, Sensi Star
2) Papaya, Papaya*Haze
3) Celkový pohled zvrchu
Strom B
4) Celkový pohled zvrchu
5) Celkový pohled zboku
Strom C
6) Celkový pohled - Neobsazená místa čekají na Pure Power Plant bo Noname
zizik : Jj jasně mám to vplánu, ale až tak za 14 dní, až budou kytí větší, zatím toho zespod moc vidět neni, ale podle mě to bude pekne hustá džungle...
quido : Náhodou vůbec ne, důležitý je mít dycky 3 pevný body a je ti hej. Navíc po pár lezení se naučíš tu cestičku a seš tam rychle jak opičák
Tak tu pro vás mám další nášup fotek Kytičky pěkně povyrostly, docela až moc až si stínily, takže jsem je dneska byl vyvázat, proto vypadaj tedka neforemně, ale se se za pár dní spraví, budou více do prostoru, né do výšky Zatím stále nehnojím ...více fotoo....
jen bych mnel strach z pocasi prtoze bejvaj dost silny vetry tak aby my to nespadlo ze stromu tak nevim nevim jako ja osobne bych to nastrom neriskoval ale pokud nemas jine misto tak preji aby tvoje kytky vyrostly a prezili vsechny bourky
hulda22....nema cenu mít strach, pestuju tak už třetím rokem a nikdy nic nespadlo...a nedělám to protože nemám jiný místo, ale protože to má svý kouzlo
Vydím ze ze shivy se ti vyklubal samec to je skoda. byla trosku ridci ale ucinky to vynahradily.... jenak sensi star bude asi nejlepsi.... bushman se hodne vytahne a je krasne vonavej s hodne vyraznou sladkou chuti. Tak at se dari na strome a nespadni
hojj pls nevím co se děje, ale na Stromě B to najednou vypadá takhle, nevíte co se děje? Mám několik teorií : 1) sucho-dnes jsem okamzite zalil 2)polamano větrem tedka včera docela foukalo 3)nedostatak zivin 4)konkurencni boj kořenů...díky moc za radu
100% nedostatkem vláhy! Měl bys něco udělat se zavlažováním (třeba rezervoár s knotem do vrchního kýble s médiem a rostlinou [pokud to tak máš, omlouvám se, ale nikde jsem tu o tom zmínku neviděl. Ale pokud doopravdy máš, chtělo by to upgrate])
jo jasny dik moc Mě to právě přislo divný, že to je jen na jednom stromě...jinak právě zalejvam každej 3tí den když neprší a je to OK...ale tady na tyhle svítí dýlněco budu muset vykoumatt