Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » Passion 1 x Swiss crypto
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5
Autor
Téma 
Moltres
Stálý Člen

Karma uživatele Moltres - 93% Pěstitelská

26.8.06 Příspěvek č. 49

Čest! Tak jsem se zrovna vrátil z pole. Byl jsem tam po týdnu a úplně mě dostal passion. Krásně kvete, cukruje se, no vidíte z fotek, že jsem na něm uletěl... Tak here is some photos:
1. - swiss crypto s mým novým postřikovačem
10. - swiss crypto
zbytek passion 1, 3. týden v květu.

Huliči a posilování

Grow 06 Passion 1 x Swiss crypto hashberry 2008 v obrazech

Naposledy upravil Moltres 26-08-2006 v 17:15 PM

Old Post 26-08-2006 v 17:06 PM
Moltres je offline   Profil uživatele Moltres   Find more posts by Moltres   Foto galerie člena Moltres   Click here to Send Moltres a Private Message   Add Moltres to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
G@nja M@n
Stálý Člen

Karma uživatele G@nja M@n - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 50

cus moltresi peknej pasion pekne ti kvete ja sem docela nastvanej protoze jeste ani naznak kvetu...nevim co s tim mam delat...

zivot je kratkej tak si ho uzit dokud to de!

Old Post 27-08-2006 v 11:24 AM
G@nja M@n je offline   Profil uživatele G@nja M@n   Find more posts by G@nja M@n   Foto galerie člena G@nja M@n   Click here to Send G@nja M@n a Private Message   Add G@nja M@n to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Moltres
Stálý Člen

Příspěvek č. 51

Čus, zatím mi kvete jen passion, swiss crypto ani náznak kvetení. Jsem fakt moc zvědavý, jestli stihne dozrát. Nemáte někdo zkušenosti z touto odrůdou? Uvítám každé info. Jinak jsem včera zapoměl napsat, že už passionovi dávám papat ješte green sensation, tak jsem zvědav, jestli se to nějak projeví. Taky jsem si vzal malý záštipek z passionu a dal test. Docela v poho, na to, že kvete 3týdny.

Huliči a posilování

Old Post 27-08-2006 v 16:19 PM
Moltres je offline   Profil uživatele Moltres   Find more posts by Moltres   Foto galerie člena Moltres   Click here to Send Moltres a Private Message   Add Moltres to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bubik
grandpappy

Karma uživatele bubik - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 52

...cau moltres...fialovy pheno P1 je fakt husta nakladacka...mas se na co tesit...

Old Post 28-08-2006 v 11:20 AM
bubik je offline   Profil uživatele bubik   Find more posts by bubik   Foto galerie člena bubik   Click here to Send bubik a Private Message   Add bubik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Moltres
Stálý Člen

2.9.2006 Příspěvek č. 53

Zdravím všechny. Dnes jsem po týdnu zavítal zas na pole, a co se nedovím. SWISS CRYPTO UKAZUJE BLIZNY!! KONEČNĚ! Snad to dokvete. Jinak passion si vesele kvete dál, víc se cukruje, voní, však to znáte
FOTO:
1-4: Passion 1 z 2.políčka. Je o týden pozadu v květu oproti passionu z 1. pole.
5-6: Swiss crypto z polí 3 a 1.

Huliči a posilování

Naposledy upravil Moltres 02-09-2006 v 12:47 PM

Old Post 02-09-2006 v 12:41 PM
Moltres
Stálý Člen

2.9.2006 passion 1 Příspěvek č. 54

Tak a tady můj nejlepší passion. Cukruje se
No, snad to nějaký ču*ák nezkosí. Líbí se mio ten fialový květ..

Huliči a posilování

Old Post 02-09-2006 v 12:51 PM
Oralius
Stálý Člen

Karma uživatele Oralius - 83% PěstitelskáKarma uživatele Oralius - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 55

fakt to mas moc pekne tak nech to roste dal a nech sklidis vsechno..

**-Oraliusove-holky-z-balkona-**

Old Post 02-09-2006 v 13:51 PM
Oralius je offline   Profil uživatele Oralius   Find more posts by Oralius   Foto galerie člena Oralius   Click here to Send Oralius a Private Message   Add Oralius to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Moltres
Stálý Člen

do píči!!! Příspěvek č. 56

Tak, je to zase tu. Jak jsem předpokládal, nějaký vymrdaný kokot mi zkosil nejlepšího passiona + 2 rozkvétající swiss crypta k tomu. Jestli toho kripla chytnu, sejmu ho, že ho KURVA nikdo nepozná. Fakt ubožáci. Víc jak 4 měsíce se tam tahám jak kokot, 5km na kole, pak ještě minimálně 2 kiláky pěcho. Navozil jsem tam 200l substrátu, minimálně 500l vody a hnojek, vytočil cca 10 klíšťat, celý podřený a propocený jsem se tam jebal... A to ani nepočítám, že jsem do řízků, půdy, perlitu, hnojek, a příslušenství investoval bezmála 3000!!! Pičo já ho sejmu! Zahulil jsem si z passiona 1 zajebaný záštipek, narychlo usušený... Fakt sorry, ale tenhle výlev jsem potřeboval, protože jsem počítal s tím, že si budu hulit svoje bůčo a nebudu furt opruzovat kámoše nebo si ganju kupovat.. Outdoor je fakt dojeb. 2 roky po sobě taková smůla.. Ani paličku mi tam nenechal.

Pánové, co pěstíte, přeju Vám, ať se Vám velkým oblukem vyhne to, co mě potkalo a přeju hodně štěstí a bohatou úrodu. Howk.

Huliči a posilování

Old Post 05-09-2006 v 14:01 PM
Svahadji
Kaya-man

Karma uživatele Svahadji - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 57

To nasere - upřímnou soustrast..

Jen takovej poznatek - podle fotek je vidět, žes to měl na otevřenym prostranství (paloučekv lese) - zkus to příště trochu schovat třeba ve křoví, nebo nějakym houští, takhle to fakt muselo bejt dost vidět a někdo si zřejmě jen čekal, až tam budou aspoň nějaký pálky a jen tě předběhl ve sklizni.. Obecně 80% lidí když procházej lesem a je tam palouček, tak to vezmou po něm.

Tak snad se zadařej zbylý políčka.

*** HIPPIE KOKOT AMATÉR ***

Naposledy upravil Svahadji 05-09-2006 v 14:26 PM

Old Post 05-09-2006 v 14:20 PM
Svahadji je offline   Profil uživatele Svahadji   Find more posts by Svahadji   Foto galerie člena Svahadji   Click here to Send Svahadji a Private Message   Add Svahadji to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lipi
Stálý Člen

Karma uživatele lipi - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 58

Cože Ani nevim, co ti na to říct Ten tvuj výlev je naprosto opodstatněnej a naprosto Tě chápu! Největší shit je to, že určitě nejsi letos poslední kdo si to takhle vodsere a neni proti tomu žádná obrana!!!! Upřímnou soustrast a jestli zjistíš kdo to byl, tak

Old Post 05-09-2006 v 14:20 PM
lipi je offline   Profil uživatele lipi   Find more posts by lipi   Foto galerie člena lipi   Click here to Send lipi a Private Message   Add lipi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
elanius
Stálý Člen

Karma uživatele elanius - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 59

Uprimnu sustrast! Takyto ludia patria do pasteky. Buduci rok musis vychytat lepsi flek a skusit to znova, hlavne sa nevzdavat aj ked viem ze sa mi to teraz lahko hovori. Vedz ze som si to sam uz zazil...No, raz sa to podari...

Old Post 05-09-2006 v 15:24 PM
elanius je offline   Profil uživatele elanius   Find more posts by elanius   Foto galerie člena elanius   Click here to Send elanius a Private Message   Add elanius to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sony_blue
Stálý Člen

Karma uživatele sony_blue - 90% PěstitelskáKarma uživatele sony_blue - 90% Pěstitelská

Zdraví soustrast uprimnu Příspěvek č. 60

co budes delat s tema zbylejma?pockas az si pro to prindou a pocihas si?zkusenost veli,ze lupic si posleze dojde i pro zbytek,to by byl nejakej hodne slusnej,kdyby se s timhle spokojil a zbytek ti tam nechal za tu namahu,na to bych se nespolihal

Old Post 05-09-2006 v 18:12 PM
sony_blue je offline   Profil uživatele sony_blue   Find more posts by sony_blue   Foto galerie člena sony_blue   Click here to Send sony_blue a Private Message   Add sony_blue to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Moltres
Stálý Člen

Příspěvek č. 61

Dík za podpru. Zůstaly mi nejslabší 2 kytky. jeden passion a jedno swiss crypto. Tak snad tady toto sklidím.
Svahadji: Na paloučku to nebylo. Jen se to zdá z těch fotek. Bylo to mezi stromama, takový vychytný plácek, kde je všude okolo rostla 120cm tráva, jen jsme tam vyšlapali takové kolo, cca 3 metry v průměru, aby tráva nebránila slunci ozářit kytičky. Ale máš recht, podcenil jsem to.. Nejde mi ale do hlavy, že 4 fleky z 5ti jsou fuč... No, teď budu muset doufat v zázrak. Mějte se.

Sony blue- zbylé 2 jsou na jiném místě.

Huliči a posilování

Old Post 05-09-2006 v 18:14 PM
Moltres
Stálý Člen

8.9.2006 Příspěvek č. 62

Tak Vám ukážu, co mi ještě zůstalo. Od každé odrůdy po jednom kuse, tak snad ochutnám aspoň toto. Myslím, že není třeba komentáře, kdyžtak se ptejte.
hodinu stará fota:
Fialový je passion.

Huliči a posilování

Old Post 08-09-2006 v 14:21 PM
MR.GREEN
Nový Člen

Karma uživatele MR.GREEN - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 63

Mas to pekne,hlavne ten passion vypada eno-nuno skoda tych coriek

Keby sa rubali ruky za zlodejinu ako v irane tak kazdy corkar si to kurevsky rozmysli

samo ze K4you+

Old Post 08-09-2006 v 15:51 PM
MR.GREEN je offline   Profil uživatele MR.GREEN   Find more posts by MR.GREEN   Foto galerie člena MR.GREEN   Click here to Send MR.GREEN a Private Message   Add MR.GREEN to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 64

Moltres: Je to hrozně nepříjemný, pure out je fakt těžký dopěstovat a setnout aniž by to někdo sklidil za tebe. Mně to někdo čórnul 2x, jednou se nevyvedl až letos mám docela velkou šanci, že to sklidím. Možná to bude znít paradoxně, ale možná ta přílišná péče o kytky se ti nakonec vymstí - moč častý návštěvy...
Ještě než to utnu, docela rád bych se zeptal, jak se ti líbí P1´s high? Já jsem očekával něco takovýho lehkýho, energickýho a musím říct, že mě zatím vždycky uvrhl to stoned stavu, kterej ovšem není nepřijemnej. Dneska jsem setl jednu postraní větývku, kterou mám v plánu regulerně usušit, takže uvidíme. Přeju hodně štěstí a přemýšlel bych o předčasným sklizení (lepší vrabec v hrsti, než holub na střeše).
p.s. pokud ti vybrali jedno pole a ty máš ještě druhým, tak to s předčasným sklizením beru zpět. Hoj a karma pro tebe. P1 vypadá opravdu moc pěkně!

Old Post 08-09-2006 v 18:57 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:20 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás