Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čest! Tak jsem se zrovna vrátil z pole. Byl jsem tam po týdnu a úplně mě dostal passion. Krásně kvete, cukruje se, no vidíte z fotek, že jsem na něm uletěl... Tak here is some photos:
1. - swiss crypto s mým novým postřikovačem
10. - swiss crypto
zbytek passion 1, 3. týden v květu.
Čus, zatím mi kvete jen passion, swiss crypto ani náznak kvetení. Jsem fakt moc zvědavý, jestli stihne dozrát. Nemáte někdo zkušenosti z touto odrůdou? Uvítám každé info. Jinak jsem včera zapoměl napsat, že už passionovi dávám papat ješte green sensation, tak jsem zvědav, jestli se to nějak projeví. Taky jsem si vzal malý záštipek z passionu a dal test. Docela v poho, na to, že kvete 3týdny.
Zdravím všechny. Dnes jsem po týdnu zavítal zas na pole, a co se nedovím. SWISS CRYPTO UKAZUJE BLIZNY!! KONEČNĚ! Snad to dokvete. Jinak passion si vesele kvete dál, víc se cukruje, voní, však to znáte
FOTO:
1-4: Passion 1 z 2.políčka. Je o týden pozadu v květu oproti passionu z 1. pole.
5-6: Swiss crypto z polí 3 a 1.
Tak, je to zase tu. Jak jsem předpokládal, nějaký vymrdaný kokot mi zkosil nejlepšího passiona + 2 rozkvétající swiss crypta k tomu. Jestli toho kripla chytnu, sejmu ho, že ho KURVA nikdo nepozná. Fakt ubožáci. Víc jak 4 měsíce se tam tahám jak kokot, 5km na kole, pak ještě minimálně 2 kiláky pěcho. Navozil jsem tam 200l substrátu, minimálně 500l vody a hnojek, vytočil cca 10 klíšťat, celý podřený a propocený jsem se tam jebal... A to ani nepočítám, že jsem do řízků, půdy, perlitu, hnojek, a příslušenství investoval bezmála 3000!!! Pičo já ho sejmu! Zahulil jsem si z passiona 1 zajebaný záštipek, narychlo usušený... Fakt sorry, ale tenhle výlev jsem potřeboval, protože jsem počítal s tím, že si budu hulit svoje bůčo a nebudu furt opruzovat kámoše nebo si ganju kupovat.. Outdoor je fakt dojeb. 2 roky po sobě taková smůla.. Ani paličku mi tam nenechal.
Pánové, co pěstíte, přeju Vám, ať se Vám velkým oblukem vyhne to, co mě potkalo a přeju hodně štěstí a bohatou úrodu. Howk.
Jen takovej poznatek - podle fotek je vidět, žes to měl na otevřenym prostranství (paloučekv lese) - zkus to příště trochu schovat třeba ve křoví, nebo nějakym houští, takhle to fakt muselo bejt dost vidět a někdo si zřejmě jen čekal, až tam budou aspoň nějaký pálky a jen tě předběhl ve sklizni.. Obecně 80% lidí když procházej lesem a je tam palouček, tak to vezmou po něm.
Cože Ani nevim, co ti na to říct Ten tvuj výlev je naprosto opodstatněnej a naprosto Tě chápu! Největší shit je to, že určitě nejsi letos poslední kdo si to takhle vodsere a neni proti tomu žádná obrana!!!! Upřímnou soustrast a jestli zjistíš kdo to byl, tak
Uprimnu sustrast! Takyto ludia patria do pasteky. Buduci rok musis vychytat lepsi flek a skusit to znova, hlavne sa nevzdavat aj ked viem ze sa mi to teraz lahko hovori. Vedz ze som si to sam uz zazil...No, raz sa to podari...
co budes delat s tema zbylejma?pockas az si pro to prindou a pocihas si?zkusenost veli,ze lupic si posleze dojde i pro zbytek,to by byl nejakej hodne slusnej,kdyby se s timhle spokojil a zbytek ti tam nechal za tu namahu,na to bych se nespolihal
Dík za podpru. Zůstaly mi nejslabší 2 kytky. jeden passion a jedno swiss crypto. Tak snad tady toto sklidím.
Svahadji: Na paloučku to nebylo. Jen se to zdá z těch fotek. Bylo to mezi stromama, takový vychytný plácek, kde je všude okolo rostla 120cm tráva, jen jsme tam vyšlapali takové kolo, cca 3 metry v průměru, aby tráva nebránila slunci ozářit kytičky. Ale máš recht, podcenil jsem to.. Nejde mi ale do hlavy, že 4 fleky z 5ti jsou fuč... No, teď budu muset doufat v zázrak. Mějte se.
Tak Vám ukážu, co mi ještě zůstalo. Od každé odrůdy po jednom kuse, tak snad ochutnám aspoň toto. Myslím, že není třeba komentáře, kdyžtak se ptejte.
hodinu stará fota:
Fialový je passion.
Moltres: Je to hrozně nepříjemný, pure out je fakt těžký dopěstovat a setnout aniž by to někdo sklidil za tebe. Mně to někdo čórnul 2x, jednou se nevyvedl až letos mám docela velkou šanci, že to sklidím. Možná to bude znít paradoxně, ale možná ta přílišná péče o kytky se ti nakonec vymstí - moč častý návštěvy...
Ještě než to utnu, docela rád bych se zeptal, jak se ti líbí P1´s high? Já jsem očekával něco takovýho lehkýho, energickýho a musím říct, že mě zatím vždycky uvrhl to stoned stavu, kterej ovšem není nepřijemnej. Dneska jsem setl jednu postraní větývku, kterou mám v plánu regulerně usušit, takže uvidíme. Přeju hodně štěstí a přemýšlel bych o předčasným sklizení (lepší vrabec v hrsti, než holub na střeše).
p.s. pokud ti vybrali jedno pole a ty máš ještě druhým, tak to s předčasným sklizením beru zpět. Hoj a karma pro tebe. P1 vypadá opravdu moc pěkně!