Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od ges kdyz sem v kvetnu vezl kyble tak jsem jich potkal asi 8 a z dalky na me rvali ze hriby jeste nerostou
lol taky kdyz jsem nesl na jare kyble jsem potkal chlapka ktery zrovna natiral plot-to musel byt fakt luxusni pohled: roztrhana klokanka a jeans, na zadech batoh s kanystrama, v kazdy ruce 10-ti litrovej kybl plnej hliny. no co mam delat kdyz nemam cernocha, samo se to tam neodnese
Dnes jsem byl kytickam mirne zmenit pH. HH se jeste nedala do kvetu, WW uz asi konecne poznala ze se blizi podzim a vypadato ze se pusti do kvetu.
Mam dotaz ohledne WW. Udelala se mi na stonku jedne vetvicky takova seda plisen, ktera je max 1cm vysoka. Nikdy sem se jeste s plisni nesetkal, mam vetvicku ustipnout? V pripade ze bych tam vetvicku nechal bude se plisen sirit? zatim to vypada ze plisen nepostupuje.
Jeste prilozim foto nemocneho listu, je to prirozene starnuti, nebo to je nedostatek neceho?
Strih: Ridke ty palici nejsou, jsou docela tvrde, ale jsou strasne male...celkova doba kveteni byla jen asi tri tydny a to jeste ve spatnem pocasi , Nejvetsi chybu jsem udelal, kdyz jsem si na jare rikal ze kytickam udelam svetlo po cely den - byla to chyba, kytky meli moc svetla a strasne pozde se prepli na kvet. Ted vim ze kytkam staci i trocha stinu aby se prepli na kvet
to ges: no neviem mne tak isto neskoro zacali kvitnút a dozreli v pohode.....az na tu corku no......
vravis ze sú malé palice.....hmmmm....cim si hnojil???
Původní příspěvek od ges Strih: Nejvetsi chybu jsem udelal, kdyz jsem si na jare rikal ze kytickam udelam svetlo po cely den - byla to chyba, kytky meli moc svetla a strasne pozde se prepli na kvet. Ted vim ze kytkam staci i trocha stinu aby se prepli na kvet
Podle mě je tohle blbost.
I když je kytka ve stínu, tak fotoperioda je pořád stejná, nic to na tom nemění, že má o trošku mín přímých slunečních paprsků...