Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ty tablety jsem pouzival pred par lety a velmi se mi osvedcili. Jebal jsem je do nadrze (200l) kazdy den jednu. Nema smysl hnojit ceockem v noci a vzhledem k dobe pusobeni nema smysl pridavat tablety do roztoku ke konci svetelne periody. Osobne je muzu jen doporucit. A jeste jedna vec, i kdyz prihnojujete ceockem, nezapominejte na kvalitni odvetravani. Taky si myslim, ze je rostlina schopna prijmout koreny mnohem vetsi mnozstvi CO2. Jde o to, ze celkova plocha korenu je mnohonasobne vetsi, nez plocha vsech listu. Pokud mate moznost a vhodny system, tak tablety pridavejte. Ja tedkom jedu hlinu a dost casto zalivam mineralni vodou sycenou ceockem, neco jako matonkou
Da sa to v pohode pouzit aj v hline? Lebo mam v boxu teplotu kolem 30,mam tam aj cooltubu,ale niz to uz nedam. Cital som ze ked je vacsia teplota,tak by sa mal aj zvysit obsah co2,myslim tie tablety,ci sa to co2 fakt neuvolni pri styku s h2o. A ako potom polievanie? Pred zacatim svet. periody?Diky.
A co si třeba dovnitř sednout se sifonem a poustet to na kytky ? Nekde jsem tady četl, že na to pouštějí CO2 z hasícího přístroje....tak proč by nešlo použít prachsprostý sifon ? Navíc nevím kdo si bude jezdit kupovat hasící přístroje....Sifonove bombicky sezenete v kazdych potravinach....
já si je taky koupil. viditelnýho nic, natož nějaký rozdíly v zalívanejch a nezalívanejch kytkách. navíc mi nejde do hlavy když dám tabletu do petky s vodou jak to tam může zůstat když to prakticky vyšumí do vzduchu
takže imho vyhozený peníze
RespectFlowers
mxslel jsem zalivanych s pridavkem co2..a zalivanych bez pridavku..mno to ze to z vetsi casti visumi je pravda navic uz tu i zkouseli zalevat sodovkou ktera ma obsah co2vysoky nevim nejsou zas tak drahe .zkusil sem je ale priste uz bych je nekoupil..jen to v cloveku vyvolava pocit ze tomu dal neco navic..ze tomu dopral..
2 vteriny na googlu a je to tu nekde a smaz to nebo rekni modoj myslet tim se lisime od opic...bohuzel ne vsichni
A hlavne to tema zakladej vsude....tady se to hodi jak lyzar na fotbal