Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim . Dneska jsem to sel zkouknout a hlavne vyfotit a uplne jsem se zalekl jedne veci. Panove, potrebuji od Vas radu!
Od ruznych zdroju, jsem slysel: ,,je ZCELA nemozne, aby ti to pod halogenem zaclo kvest". ONO TO FAKT KVETE!!! JE tam pouze halogen a vzdy byl!!! Co s tim? Nechci prepinat, kdyz je to cca 18cm vysoke. Ono to naroste i kdyz prepnu ja vim, ale uz ne nejak dramaticky. Tak dekuji za radu .
Pak teda nejake ty fotecky, ktere jsem vyfotil dneska. Pokud se budete pozorne koukat, uvidite samy jak kvetou (<-> ) :P.
Je to nádherný. Takže v každým případě vyměn halogen za sodík a prepni na kvet. A taky pořiď nějaký kvalitní hnojky. A taky pokud bych mohl doporučit tak tak ty kytičky pomocí provázku nebo kolínek trošku ohýbej at ti to stačí to 4 kilo prosvítit efektivne.
hastrman - Pohnoj to,je to cely zluty.Nejspis nedostatek zivin.
Jinak kytky ti vykvetou pod vsim.Treba i pod zarivkou,ale tobe zacaly nakvejtat nejspis s teplotniho stresu.Jsou chudinky celkem fialovy (stonky.rapiky),takze pokavad to neni nejaka fialova odruda je to zpusobeny na 99 procent zimou.Listy bych vubec nestrihal.R-man delal pokus s vynosem u ostrihany/neostrihany kytky a o 1/3 byl lepsi vynos z ty neostrihany.Takze bych to nechal minimalne do doby nez to bude takova dzungle kdy uz to prostrihani bude nezbytny.Jo kolika litrovy jsou ty kvetniky?
2Jahudka
--
Osazenstvo:
4 x Booglegum
8 x Silver Haze
--
Mno dobre, tak ja to prepnu dneska vecer a uvidim, co se s tim stane . Myslel jsem, ze je to zlute tim, ze na vsechny nestvi svetlo. Od cloveka, od ktereho jsem kupovat rizky jsem dostal 4zdarma a je mi lito je vyhodit ). Dobre, takze nebudu strihat . Dik za info
hastrman - Jestli jsi to jeste nehnojil,tak je to zluty od nedostatku dusiku.Normalne jsou kytky pekne zeleny,ale ty tvoje jsou uz svetlounce zeleny.To bude nedostatkem zivin s nejvetsi pravdepodobnosti.Kdyz to pohnojis tak prvni zmeny uvidis tak az za 3 dny.Nedostetkem svetla to zloutnuti neni protoze mas zluty vrcholky ktery by mely mit snad svetla dostatek.Je to zivinama,temer na 99 procent.Je teda fakt,ze novy vyhonky jsou svetlejsi vzdycky,ale ty to mas uz moc.Jsou prakticky zluty a to normalni neni.
Kolik litru maj ty kvetniky?Mozna jsem to prehlidnul,nevim.Je to dulezita vec,protoze cim jsou mensi,tim vic musis hnojit.Kytky ziviny driv vycucnou.