Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hele Michaeli - jestli máš možnost někde sehnat nový kloňáky tak tyhle vyhoď a pořiď si nový hnedle jak budeš mít vychytanou vlhkost aspoň na 60%
Z těhle vystresovaných a "oschlých" klonů z nízké vlhkosti už nikdy nevzejde TOP kvalita kterou budeš zajisté požadovat navíc koukám že zachraňovat v tomhle případě něco už nemá skoro ani cenu a budeš zbytečně propalovat akorát tak elektriku
ad hnojení - jestli máš EC metr - tak se snaž takhle malým rostlinám nedávat EC větší jak 0,8-1,0mS je možnost že by jsi je tím mohl spálit
pH bych určitě udržoval alespoň v rozmezí 5,5 - 5,8 v těchto raných fázích se to na kytkách projeví jedině v pozitivním slova smyslu
Don_Michael - Ty rizky jsou jasne uschly.Presne tohle se ti stane,kdyz budes mit nizkou vlhkost a rizky jeste nemaji poradny koreny.Me se totiz neco podobnyho stalo taky,takze jsem to videl.Chce to je vlhcit,bebo prikrejt petkou.Tohle byla opravdu fatalni chyba..
Growroom mas paradni az na to jediny svetlo o 600w coz se mi zda naprosto nedostatecny na takovou plochu....
Původní příspěvek od ART NO.260.315 koukám že tu řešíte všechny možný i nemožný věci, ale zřejmě vám ucházi, že tady pan kolega svití na mladý, nedostatečně prokořeněný řízky 6 kilem z poměrně malé vzdálenosti....ale zřejmě Vám to, jako zkušeným a ostříleným pěstitelům přijde v pořádku a zcela normální....tož co už
No to je možný, ale ty zase nevidíš, stejně jako ty veleodborníci tady, že ty kytky díky pár chybám chytily listovou plíseň, lámo
ART NO.260.315 - Hlavni pricina je samozrejme nizka vlhkost vzduchu.Rizky by ti takhle uschly s tak nizkou vlhkosti i ve tme(vyzkouseno).Mozna pomalejc,ale do druhyho dne by byly suchy tak jako tak.
Původní příspěvek od Jahudka! ART NO.260.315 - Hlavni pricina je samozrejme nizka vlhkost vzduchu.Rizky by ti takhle uschly s tak nizkou vlhkosti i ve tme(vyzkouseno).Mozna pomalejc,ale do druhyho dne by byly suchy tak jako tak.
ty zkoušíš sušit řízky ve tmě a úspěšně ?? no to potěš pánbůh a co ještě zajímavýho bys poradil...no jasně, nízká vlhkost vzduchu (není divu), klony bez výživy a tak - proč prostě neříct tomu nešťastníkovi (jako při ceně klonů vod kozzyho, elektrice a tak dál) aby začal něco dělat tak a tak (to jedinej sorethroat se odhodlal, ikdyž ) a nevyhazoval prachy do luftu ???
Jasně, v takovým afghanistánu ty kytky nerostou, protože je tam minimální vlhkost vzduchu - jak říká Art No. - taky kořením při minimální vljkosti, důležitý je nezaschnutí kořenů, dobrý PH, živiny a nevysušování kytek nízkou lampou...ale diagnóza voschlej klon je opravdu revoluce v pěstění kytek
Původní příspěvek od |8| Slovník CIZÍCH slov ? Tak tam jsem ji v životě neviděl
edit - byl bych pro odmazat to po místo kde zacalo ot a zacit znova a pak zase mazat
Tys totiž viděl leda prd, do táhle kytky v květu se tejden po focení dala listová plíseň (minimální vlkost vzduchu) a byla v hajzlu za 4 dny, ty lámo...taxi jdi vytřít hubu hajzlpapírem a nemel tu bludy vo kytkách semínkách a řízkách, když víš kulový...
U tech fotek rizku, kdyz se podivas na teplomer ma teplotu okolo 20 stupnu.Takze je mohlo tezko vysusit to 6kilo.Proste pricinou je s nejvetsi pravdepodobnosti nizka vlhkost vzduchu.
Původní příspěvek od Jahudka! U tech fotek rizku, kdyz se podivas na teplomer ma teplotu okolo 20 stupnu.Takze je mohlo tezko vysusit to 6kilo.Proste pricinou je s nejvetsi pravdepodobnosti nizka vlhkost vzduchu.
tady to je jasný - nízká lampa, špatně připravený klony, žádný živiny = plíseň a
ART NO.260.315 - Mam 400w.Pravda 600w jsem svitit nevidel,ale predpokladam,ze bude hrat o pulku vic.Sviti taky o pulku vic to je jasny.Mam tu 400w ted od kytek (vlastne to jsou cca 4 dny zasazeny rizky) 36cm a rozhodne nic to s nima nedela a krasne si rostou.Snazim se tam udrzet vlhkost okolo 75 procent a jsou v pohode.Z toho vyplyva,ze rizky by vydrzely,nebyt tak nizke vlhkosti.Samozrejme pricin mohlo byt vic.Treba i prisun zivin,protoze precijen nejaky korinky uz mely,takze mohly vydrzet vic.Taky na ne mohl foukat hodne silnym ventilatorem.Ono to vetsinou byva vic faktoru co zusobi takovou vec.Nemit ty rizky koreny,tak je to na 100procent vlhkosti.Tohle bylo podle me zpusobeny nizkou vlhkosti a zaroven nedostatecnym prisunem zivin.
Trochu mě zaráží chování některejch jedninců zde na Groweru. Groweři a huliči sami sebe považují za pohodovou nekonfliktní komunitu. S tímto názorem převážně žiju i já. A to i přesto, že některým lidem se daří toto tvrzení vcelku dobře vyvracet. Jak to tak už chodí, tak i zde se najdou tací, kteří si potřebují něco dokázat. Ti co jim dělá dobře bejt za každou cenu a za každé situace na koni. Snaží se neustále někoho přechcat svejma vědomostma a nápadama a dokázat tomu druhýmu, že je peknej blb.
Nepopírám, že moje znalosti nejsou na takové úrovni na jaké by měli bejt abych se mohl pouštět do takovejhle diskuzí s lidmi, kteří sežrali všechnu moudrost. Přiznávám, že jsem v tomhle argumentačnim souboji faktů a názorů prohrál. Avšak na to co já potřebuju mi moje znalosti bohatě postačují a nevidim žádnou chybu v tom, když člověk někomu chce poradit i přesto, že neni žádnej zběhlej grower s několika lety praxe...
Omlouvám se za off tipic. Ty předchozí jsem smazal neboť každej můj příspěvek je citován, takže ostatní příspěvky nejsou vytrženy z kontextu.
Don_Michael - Objednej novy poradny klony,dej vejs lampu a hlavne zvedni samozrejme tu vlhkost.Muzes na rust svitit taky treba MH ckem,ale neni to nutny.Pod tou plantastar to roste pekne.