Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no takze mame to uspesne za sebou
moc som nakoniec nevymyslal a sli sme klasiky bonga z petky.
ja : "jízda" tri a pol hodiny , dost high rozne mimotelesne/ zmyslove zazitky neskor prehoplo do pokojného večera kde sme debatovali o vsetkom
ona : popisovala unavu , taku " vymačkanosť" . zničenosť , tazko zachytila myšlienku celkovy "bordel"/ chaos v hlave.
celkvo na prvz raz ,yslim že do pohody , ideme zriesit zas ale v partii že jej ukazem aj krásnu haluškovu cast hulenia
zdravim...mam tady jeden taky takovej nevšední zážitek.. jendou sem mladou přemluvil aby si taky dala .... když sme byly u kámoše na chalupě mladá vypdala že nic pak se začla smát ale to sem nikdy neviděl jenom na tripu a ale na skerku ne no tak 1 hodinu řikam jo to je ještě dobrý ,2 hodinu řikam to už je fakt moc a nejvíc bylo když nakonec někam utekla a já jí nemoch tak dobrou hodinku najít... kámo od tý doby si už nedá .....často ji přemlouvám ale nic .... ale sem rád že proti hulení absolutně nic nemá a já si můžu kdykoliv dát symbyjonta jjejí fotřík je týpek palý taky brka a tak v tom byla tak nějak od mala ale asi dobrře vžycky veděla proč si nedát.. zdravim a maj te se a jestly mladá nehulý tak jí nedávej
Proč pít a řídit ......Když můžem hulit a lítat....
---Rachy-HroTTeK--->
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=41712&perpage=16&pagenumber=1
Některý názory tady vypadaj, jako by vyšly z hlav 15ti letejch dětí... Když někdo hulit nechce tak ho to nebudu přece učit ani to do něj nebudu potají cpat či nutit mu to!Nikdy sem sice neměl holku, která by si se mnou občas nedala, ale myslim si, že se to dá uplně klidně oželet...
Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.
nasrat sám mám málo....přesně jak tu už bylo zmíněno několikrát,je to podle toho jaký k tomu má ta holka postoj,buď
vůbec nikdy nikde-tak to je zbytečné,má snad svou hlavu a nenutil bych
jo klidně bych to zkusila-proč ne?
a nebo taková co hulí furt-těch je sice míň,ale taky to podle mě není uplně nej
"Všechny vlády sveta jsou voleny lidmi a jejich moc musí být rízená temi, kterí je zvolili. Dojde-li k tomu, že se nekterá vláda stane destruktivní, mají lidé svrchované právo ji zmenit, nebo prímo zrušit..." Thomas Jefferson
Nikdy nikomu ganju nenutit, myslím že stačí když 2x řekne ne. Je to svobodný a uvolňující prostředek a když někdo opravdu o to nestojí, nevidím důvod ji někomu vnucovat. Protože se může stát, že se mu ganja zhnusí.
Myslím, že nejlepší kombinace je, že ona to chápe, prostě to bere. Nikdy bych svojí holce trávu nenutil, pokud vám na ní záleží.
najlepšie po 1.krat zahulit ak si si 100% isty a musis mat pri sebe správnu partiu... inak o take 2 roky budes uvazovat nad koncom. Vravim s vlastnej skusenosti....
custe