Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Moc krásný téma! Dík, Otone. Asi už poslední dobou měknu, protože jsem se u některých příspěvků úplně rozpustil . Každopádně tu ode mě máte balíček karmiček, tak se o ně podělte i se svými ratolestmi.
Z toho, co jste tu vy, milující mamky a moudří taťkové, napsali, jasně vyplývá jedna skutečnost - děti ve své (ničím "dospělým" nepoznamenané) bezprostřednosti a prostotě nevidí konopí jako něco, co je ohrožuje, ale jako obyčejnou květinku, co roste tatínkovi na zahrádce (ve skříni ). Čímpak to asi bude, pánové zákonodárci - drogobijci? Jsou skutečně děti tak naivní, jak se někdy domníváme?
Mno můj synátor rád často se mnou na balkoně rád pomáhá a sleduje zastřihování, hnojení a zalejvání, je mů 1,5 roku, takže ešče asi nemá z teho rozum, ale jelikož pjestuju i sukulenty a bonsaje, tak to bere, jako další druh naší květeny do sbírky, takže chodí a čichá......se skvělím oužasem, jak ta kytíííí voní proti ostatním, samozřejmě, že hulit mu nedávám...to nechám na něm, ať si f tom pochodí, až uzná za vhodné, manželka to toleruje, dyť takchy měla bramboráček a palačinku, i těch pár prdíků si wopčas se mnou dá, to už patří k našemu způsobu života.....kam se hrabe Itálie..))
Jinak sem už zhulil i mýho hada...dostal shota do terárka.....mno a pak sežral tři myši jako prd..))
Raději s Parkinsonem trochu rozlít, než s Alzheimerem zapomenout vypít !!!
ja to mám tak zvláštne, som v pohode rozvedený (druhý raz :-), už ani nebývame spolu, ale bývalka má celkom pozitívny vzťah k trávičke, začalo to tým, že keď som naznačil záujem založiť skriňu, našla v celej domácnosti to úplne najgeniálnejšie umiestnenie (paneláková špajza, kto to pozná, onedlho to bude v galérii) a v poslednej dobe aj prejavila záujem o prvú koštovku (nikdy predtým nepálila :-))
Kým stúpa dym, rád stúpam s ním, až tam, kde všetko končí a začína...
Ja semtam zahulim s tatou(me je 17, jemu 49), ale jen malo, spis pije, vdycky rika radsi si dam panaka dobry whisky, ale semtam na nakou family akci ho vytahnu jeste s tetkou(53) na jointa,...
Ježiš to je krása...
Jáv si to vždycky užiju nejlíp z dětma...
Máme za barákem hřiště a tam sem si se svým synem(5) jednou zašel zahrát fotbal(předtím jsem si zakouřil) a najednou nás ten fotbal hrálo asi 10 ...no a jak bylapřestávka tak jsme si všeci sedli a já sem těm dětskám začal vyprávět zážitky z dětství a oni to poslouchali a byly uplně ticho a v tu chvíli jsem si uvědomil jaká je to krása...
Potom ještě několikrát jsme se tam scházeli praviddelně a ty děti přišli se svojema tatínkama a já zjistil že taky hulí...
Od té doby jezdíme asi 4 rodiny vždycky někam na chatu třeba lyžovat a je to jak z toho filmu "S tebou mě baví svět"...večer pošlem děcka spat sednem si a uděláme si prostě pohodovej večer se vším co k tomu patři.Naštěstí máme takový manželky který si s náma jednou za půl roku na tom výletě taky klidně potáhnou...
Jej to sem se do toho zamotal.To bude tím že jsem si před chvílí potáhl a skoro jste mě rozbrečeli. Ale tak jsem si to vždycky představoval ten život...
jojo, mám taky děcka 13 a 7, k tomu nějakou tu ženu, že? :-))..a jak to tu psal hh_top, není cesty, než pravda...a nebylo to lehký, matka mých dětí si o mě fakt myslela že jsem feťák..:-))..te´d je to tak, že děti se ráno rozejdou do školy, já si dojdu do schránky pro noviny, žena uvaří kafe, já ubalím, ona si dá cigáro (kouří matroš velmi výjimečně, ale už se jí to taky zalíbilo, tuhle jsme dali brčko a uklidila celou komoru..:-))..no a tak tam ráno spolu kouříme..a já pak jedu dělat ten kapitalizmus ...:-))))))..jen mi žena vobčas sečte, kolik brček jsem za den vyjel a přemlouvá mě ať zvolním...ale mě to dělá taaak hezky..:-))
Tak to mi připadá docela zvláštní, že většina zde zmíněných manželek hulí 2x do roka;-)
Hmmm, ale moje přítelkyně vlastně taky.....:-D
A já mám svou hulící periodu, která se v pravidelnosti od té ženské (periody) liší jen tím, že nehulím týden v kuse:-D