Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Co takhle HULIČI & RODINA & DĚTI??? :-)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 2 3 4 5 6 »
Autor
Téma 
wwidow
Stálý Člen

Karma uživatele wwidow - 0% PěstitelskáKarma uživatele wwidow - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 49

Jenom k tem holkám:Pár , co hulej jich znam.A přestože jsou takový,jaký jsou , jsou jiný..Lepší...

wwidow

Old Post 17-09-2002 v 16:11 PM
wwidow je offline   Profil uživatele wwidow   Find more posts by wwidow   Foto galerie člena wwidow   Click here to Send wwidow a Private Message   Add wwidow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Graetar
Stálý Člen

Karma uživatele Graetar - 8% PěstitelskáKarma uživatele Graetar - 8% Pěstitelská

Palec nahoru Squělý Příspěvek č. 50

Moc krásný téma! Dík, Otone. Asi už poslední dobou měknu, protože jsem se u některých příspěvků úplně rozpustil . Každopádně tu ode mě máte balíček karmiček, tak se o ně podělte i se svými ratolestmi.

Z toho, co jste tu vy, milující mamky a moudří taťkové, napsali, jasně vyplývá jedna skutečnost - děti ve své (ničím "dospělým" nepoznamenané) bezprostřednosti a prostotě nevidí konopí jako něco, co je ohrožuje, ale jako obyčejnou květinku, co roste tatínkovi na zahrádce (ve skříni ). Čímpak to asi bude, pánové zákonodárci - drogobijci? Jsou skutečně děti tak naivní, jak se někdy domníváme?

Milujte se a množte se!

Old Post 19-09-2002 v 12:50 PM
Graetar je offline   Profil uživatele Graetar   Find more posts by Graetar   Foto galerie člena Graetar   Click here to Send Graetar a Private Message   Add Graetar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oton
Stálý Člen

Karma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% PěstitelskáKarma uživatele oton - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 51

jen tak mě napadlo, povytáhnout tenhle thread zase trochu víc na světlo , jestli třeba ti noví maj co říct

Motorky, mašiny, motorkáři & hulení... Napadení půdní houbou Pythium a Phytophthora Samozavlažovací, samodoplňovací kýbl Olepené Bonsaie aneb co vyroste za oknem Indoor venku, zkušenosti, postřehy?? Co takhle huliči & rodina & děti? Jak sem šel ráno sázet a co jsem tam viděl! Oton balkon+out kýble Rituály a návyky při kouření smrahna

Old Post 23-07-2003 v 13:29 PM
oton je offline   Profil uživatele oton   Find more posts by oton   Foto galerie člena oton   Click here to Send oton a Private Message   Add oton to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
wwidow
Stálý Člen

Karma uživatele wwidow - 0% PěstitelskáKarma uživatele wwidow - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 52

Sem tady dlouho nebyl..Ale je to tu pořád moc pěkný..

wwidow

Old Post 30-08-2003 v 22:27 PM
wwidow je offline   Profil uživatele wwidow   Find more posts by wwidow   Foto galerie člena wwidow   Click here to Send wwidow a Private Message   Add wwidow to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Drsnejmuzik
Stálý Člen

Karma uživatele Drsnejmuzik - 25% PěstitelskáKarma uživatele Drsnejmuzik - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 53

Tak to je celkem narez takhle v rodince k+

|| LiVe iN PeAcE & GANJU V DUŠI 4EVER ||
-- ANTIFA --

Old Post 09-09-2003 v 22:20 PM
Drsnejmuzik je offline   Profil uživatele Drsnejmuzik   Find more posts by Drsnejmuzik   Foto galerie člena Drsnejmuzik   Click here to Send Drsnejmuzik a Private Message   Add Drsnejmuzik to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Drsnejmuzik! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kelly.com
Nový Člen

Karma uživatele kelly.com - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 54

Mno můj synátor rád často se mnou na balkoně rád pomáhá a sleduje zastřihování, hnojení a zalejvání, je mů 1,5 roku, takže ešče asi nemá z teho rozum, ale jelikož pjestuju i sukulenty a bonsaje, tak to bere, jako další druh naší květeny do sbírky, takže chodí a čichá......se skvělím oužasem, jak ta kytíííí voní proti ostatním, samozřejmě, že hulit mu nedávám...to nechám na něm, ať si f tom pochodí, až uzná za vhodné, manželka to toleruje, dyť takchy měla bramboráček a palačinku, i těch pár prdíků si wopčas se mnou dá, to už patří k našemu způsobu života.....kam se hrabe Itálie..))

Jinak sem už zhulil i mýho hada...dostal shota do terárka.....mno a pak sežral tři myši jako prd..))

Raději s Parkinsonem trochu rozlít, než s Alzheimerem zapomenout vypít !!!

Old Post 10-09-2003 v 09:22 AM
kelly.com je offline   Profil uživatele kelly.com   Find more posts by kelly.com   Foto galerie člena kelly.com   Click here to Send kelly.com a Private Message   Add kelly.com to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gunman
Starec grower

Karma uživatele gunman - 85% PěstitelskáKarma uživatele gunman - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 55

ja to mám tak zvláštne, som v pohode rozvedený (druhý raz :-), už ani nebývame spolu, ale bývalka má celkom pozitívny vzťah k trávičke, začalo to tým, že keď som naznačil záujem založiť skriňu, našla v celej domácnosti to úplne najgeniálnejšie umiestnenie (paneláková špajza, kto to pozná, onedlho to bude v galérii) a v poslednej dobe aj prejavila záujem o prvú koštovku (nikdy predtým nepálila :-))

Kým stúpa dym, rád stúpam s ním, až tam, kde všetko končí a začína...

gunman

opus 1, opus 2

Old Post 10-09-2003 v 15:16 PM
gunman je offline   Profil uživatele gunman   Find more posts by gunman   Foto galerie člena gunman   Click here to Send gunman a Private Message   Add gunman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fak.gesho
Stálý Člen

Karma uživatele fak.gesho - 0% PěstitelskáKarma uživatele fak.gesho - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 56

Ja semtam zahulim s tatou(me je 17, jemu 49), ale jen malo, spis pije, vdycky rika radsi si dam panaka dobry whisky, ale semtam na nakou family akci ho vytahnu jeste s tetkou(53) na jointa,...

!!! Carpe diem !!!

Old Post 10-09-2003 v 23:33 PM
fak.gesho je offline   Profil uživatele fak.gesho   Find more posts by fak.gesho   Foto galerie člena fak.gesho     Add fak.gesho to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.Floopy
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.Floopy - 93% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Floopy - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 57

to all:
to jsou Vrazdy....ale takle si tez predstavuju budoucnost.

Vodlet ja prase !!!
*zabijak malejch deti*

Old Post 11-09-2003 v 17:39 PM
Mr.Floopy je offline   Profil uživatele Mr.Floopy   Find more posts by Mr.Floopy   Foto galerie člena Mr.Floopy   Click here to Send Mr.Floopy a Private Message   Add Mr.Floopy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
čeřen
Stálý Člen

Karma uživatele čeřen - 11% Pěstitelská

Příspěvek č. 58

od veci: to gunman:
zdravim te priteli, sem zvedave na tvuj špajz. az bude, tak dej vedet.

Old Post 12-09-2003 v 13:36 PM
čeřen je offline   Profil uživatele čeřen   Find more posts by čeřen   Foto galerie člena čeřen   Click here to Send čeřen a Private Message   Add čeřen to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BomberMan
Stálý Člen

Karma uživatele BomberMan - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 59

Ježiš to je krása...
Jáv si to vždycky užiju nejlíp z dětma...
Máme za barákem hřiště a tam sem si se svým synem(5) jednou zašel zahrát fotbal(předtím jsem si zakouřil) a najednou nás ten fotbal hrálo asi 10 ...no a jak bylapřestávka tak jsme si všeci sedli a já sem těm dětskám začal vyprávět zážitky z dětství a oni to poslouchali a byly uplně ticho a v tu chvíli jsem si uvědomil jaká je to krása...
Potom ještě několikrát jsme se tam scházeli praviddelně a ty děti přišli se svojema tatínkama a já zjistil že taky hulí...
Od té doby jezdíme asi 4 rodiny vždycky někam na chatu třeba lyžovat a je to jak z toho filmu "S tebou mě baví svět"...večer pošlem děcka spat sednem si a uděláme si prostě pohodovej večer se vším co k tomu patři.Naštěstí máme takový manželky který si s náma jednou za půl roku na tom výletě taky klidně potáhnou...
Jej to sem se do toho zamotal.To bude tím že jsem si před chvílí potáhl a skoro jste mě rozbrečeli. Ale tak jsem si to vždycky představoval ten život...

Old Post 01-09-2004 v 10:46 AM
BomberMan je offline   Profil uživatele BomberMan   Find more posts by BomberMan   Foto galerie člena BomberMan   Click here to Send BomberMan a Private Message   Add BomberMan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
glider04
Stálý Člen

Karma uživatele glider04 - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 60

jojo, mám taky děcka 13 a 7, k tomu nějakou tu ženu, že? :-))..a jak to tu psal hh_top, není cesty, než pravda...a nebylo to lehký, matka mých dětí si o mě fakt myslela že jsem feťák..:-))..te´d je to tak, že děti se ráno rozejdou do školy, já si dojdu do schránky pro noviny, žena uvaří kafe, já ubalím, ona si dá cigáro (kouří matroš velmi výjimečně, ale už se jí to taky zalíbilo, tuhle jsme dali brčko a uklidila celou komoru..:-))..no a tak tam ráno spolu kouříme..a já pak jedu dělat ten kapitalizmus ...:-))))))..jen mi žena vobčas sečte, kolik brček jsem za den vyjel a přemlouvá mě ať zvolním...ale mě to dělá taaak hezky..:-))

Old Post 01-09-2004 v 11:21 AM
glider04 je offline   Profil uživatele glider04   Find more posts by glider04   Foto galerie člena glider04   Click here to Send glider04 a Private Message   Add glider04 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 61

To máš dobrý, mně se po brčku (spíš fajfce)
pak ten kapytalyzmus nějak dělat nechce.

Old Post 01-09-2004 v 17:43 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
glider04
Stálý Člen

Karma uživatele glider04 - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 62

věc cviku, nic jinýho...:-)

Old Post 02-09-2004 v 08:35 AM
glider04 je offline   Profil uživatele glider04   Find more posts by glider04   Foto galerie člena glider04   Click here to Send glider04 a Private Message   Add glider04 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gaspacho
Stálý Člen

Karma uživatele gaspacho - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 63

Tak to mi připadá docela zvláštní, že většina zde zmíněných manželek hulí 2x do roka;-)

Hmmm, ale moje přítelkyně vlastně taky.....:-D
A já mám svou hulící periodu, která se v pravidelnosti od té ženské (periody) liší jen tím, že nehulím týden v kuse:-D

Jacob Rimmer

Old Post 02-09-2004 v 11:24 AM
gaspacho je offline   Profil uživatele gaspacho   Find more posts by gaspacho   Foto galerie člena gaspacho   Click here to Send gaspacho a Private Message   Add gaspacho to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 64

No, já čím dál to cvičím,
tím víc se mi nechce.

Old Post 02-09-2004 v 14:28 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:55 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 2 3 4 5 6 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás