Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja mel ze 7 semen 4 samice a 3 samce..Mam skrin o pudorysu cca 60x90 a mam tam 3 kytky a je to silenej bush.Taky jsem si zezacatku myslel ze jich tam naperu rovnou 6..Mno uvidis sam
tak je tu dalsi update, zacina se mi tam delat docela bush uvidim jak to dopadne se samcema ,este sem nebyl schopnej koupi euro 1 a folii do ty moji novy skrine
no a je to tu je to 50 na 50 4samci a 4 samice nespis raci je este necham nejsem si an 100% u jedny jistej... by me zajimalo jak dlouho po prepnuti na 12/12 se zacnou ukazovat kvety protoze uz jsou 8 dni na 12/12 a zatim nic tesne po prepnuti sem pohnojil NPK a poprvia naposled Kristalonem Kvet a zastrihl vsechny vrcholky fimem
ok presadím jen co to bude možné ,pokud mi cas dovolí a ceska posta si pospisi tak prez ty dny volna zkomletuju tu skrin pachac uz mam hotovej ale zda se mi ze malo nasava no uvidime zas takove teplo tam nebude ..
cest groweri tak jsem tu zpet po mensi odluce opet s fotkama
jinac zalivam AH a cistou vodou ,maj se docela k svetu ale z puvodni myslenky SCroG se to zvrhlo na pekelnej BUSH ....
tj, koukám, že tam je něco co vypadá jako úchyty na pletivo.. Dokonce tu je i fotka, kde to plativo je.. jak jsi to sundal, rozstříhal jsi to pletivo?? Nebo nějaká jiná zázračná metoda?? : ) Škoda, myslím, že SCroG by tomu pod touhle wattáží seděl líp..
mno zarusta ti to pekne ale asi bych ostrihal spodni listy a dal tam scrog nebo jestli z toho chces mit kominy az na pudu tak to udelej ale dej si bacha na to aby se ti tam vesli na sirku