inf3cti
Stálý Člen
|
hej, clovece, mal som dojem, ze sme na tom s kvetom rovnako, nekosis to nejako skoro? ja im davam este par dni...
napis trocha blizsie o tom, preco ich uz davas dolu. ja som si porobil v ramci moznosti nejake makra kvetov a trichomy su este kristalovo ciste, takze zber mam naplanovany az na 60.den
EDIT:
clovece, mas to fakt krasne, co krasne, nadherne! Tie farby! Strasne som zvedavy ako to u teba vonia, u mna sa ta vona postupne meni, raz je sladsia, niekedy citrusova, inokedy prevlada cat-piss, som zvedavy, kde sa to ustali... Dal by som ti Kcko, ale nemozem, vraj sa este musim podelit s niekym inym
Inak s tou zrelostou je to take vselijake. U mojich Skunk #1 som sa docital o viacerych rozlicnych udajoch: 45-54dni, 50-55dni, 49-56dni, 63dni, 65-70dni a podobne. Takze som sa rozhodol, ze sa nebudem riadit pribalovym letakom, ale spytam sa svojho lekara alebo lekarnika: budem sledovat, kedy bude 50% trichomov kalnych. Nejakeho vazneho prezretia sa prilis nebojim, Skunk #1 je 25%Indica,75%Sativa, Indiky maju okno zrelosti cca 2 tyzdne, Sativy 3-5 tyzdnov, takze som v tomto celkom v pohode.
|
He just wanted us to call him Captain Da. He said you can call me Da-Da, whatever that meant.
. .. : ... ::: .. ... .... ..... :: ... ..... .. :
moje prve skunky: Skunk #1, 150W, kokos
C99 600w HPS DWC
Naposledy upravil inf3cti 03-11-2005 v 15:08 PM
|