Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak sem si zase něco nastudoval a zjistil, že peroxid zabíjí vše živé i enzymy, takže z toho vyplívá že o několik přízpěvků výše měl amalka pravdu.
Mnu a což takhle pár foteček:
Foto č.1: celkovej pohled
Foto č.2: na celkovym pohledu je to kytka v nejbližší řadě uprostřed
Foto č.3: a tahle v prostřední řadě uplně vlevo
Foto č.4: Mnu a tohle je speciálně pro luba aj krpček - v prostřední řadě druhá kytí zleva
Tak vás zase fšeci zdravím,
mnu dnes sem si pro vás připravil pár foteček a taky (jako minule) tabulku vo hnojení mejch kytí.
Tak příjemné pokoukání:
Foto č.1: ten výhonek z toho listu furt roste a zde je důkaz
Foto č.2: celkovej pohled, kytí zase povyrostly (od substrátu maj 35cm a ty maly 28cm)
Foto č.3: A tabulka vo hnojení
mno nazdar fšeci,
tak copak se asi změnilo, mnu nic moc, kytky spíš mohutní, než že by rostly do výšky, ty kytky co byly světejší, stále jsou. A samozřejmě aktuální fotos, foto č.1 zepředu, foto č.2 skoroseshora. Tak zdarec.
Nazdarec, tož sem zase něco nafotil a tak přichází zase zaktuálnění situace.
Foto č.1: celkovej pohled (-cp)
Foto č.2: na cp kytí v první řadě uplně vpravo
Foto č.3: na cp kytí v polední řadě uplně vpravo
Foto č.4: na cp kytí v první řadě uprostřed
Foto č.5: na cp kytí v první řadě uplně vlevo
Inač dneska to bylo teda fofrem, tak snad příště bude více času. Tak čus.
Čus, mnu tak dnes sem si pro vás připravil detailnější fotoseznámení s mejma kytí a tabulku vo hnojení. Tak příjemnou podívanou.
Foto č.1: mnu celkovej pohled s reálnějšíma barvama, pač je zhasnuto
Foto č.2: a za světla i se stínítkem
Foto č.3: a zhasnuto a celej box
Foto č.4: uplně celej zavřenej box i s okolím
Foto č.5: slíbená tabulka vo hnojení
a zde to bližší seznámení:
(inač včechny popisky se odkazujou na předchozí přízpěvek, foto č.1 - celkovej pohled a první řada je nejblíže k foťáku)
Foto č.1: první řada, uplně nalevo
Foto č.2: první řada, uprostřed
Foto č.3: první řada, uplně napravo
Foto č.4: druhá řada, uplně napravo
Foto č.5: druhá řada, druhá zprava
Foto č.6: druhá řada, druhá zleva
Foto č.7: druhá řada, uplně nalevo
Foto č.8: třetí řada, uplně napravo
Foto č.9: třetí řada, uprostřed
Foto č.10: třetí řada, uplně nalevo
Čus fšeci,
tak co sem zase proved? Sundal jsem CT, jelikož mi přišla uplně zbytečná a v mých podmínkách ku nepotřebě (a taky se mi bude víc hoditv lednicích) a místo toho sem dal jen větrák na ofuk výbojky. Teplota i bez CT je 23°C přes den, 19°C přes noc. Inač sem si konečně pořídil digi termo/hygro metr s min a max hodnotama, takovej obyč za 650,- pro přesnější měření.
Mnu a teď k fotkám:
Foto č.1: zmizela CT a přibyl fětrák na ofuk výbojky
Foto č.2: celkovej pohled na box
Foto č.3: celkovej pohled na kytí
Inač kytí byly dost zabržděný a nejspíš dost stresovaný podle toho, že má největší cca 38cm, nejmenší 30cm a to už rostou 70 dní, ale mě je docela fuk, jak dlouho porostou. Nechám je nejspíš narůst tak do 50cm a až pak přepnu. Jo a dneska mě eště čeká voholit spodky a postřik Phyt-aminem.
Mnu jinak mě už chvíli vrtá v hlavě červíček Šestikilo, říkal prej něco o vykopnutí 400w z boxu či co (prej že na tenhle prostor a plánovanou košatost příštího a vlastně i tohodle growu by bylo šesťo ideálnější), ale to si eště chlapík počká. Ikdyž červíček Oddělenej Růst už mě ukecal a tak jsem začal pomalu zase dávat lednice dohomady. Půjde do nich metla 250w, ale obávám se, že jsou to moc stísněné prostory pro mé potřeby růstu. (he, zajímavé asociace mě napadají: Jediný způsob jak postupovat, je růst..... by Spiral Tribe, ale to sem vlastně vůbec nepatří, nebo? Joj, růůst.)
Čus, mnu dneska jenom rychle, fotečka pořízeného digi teplo/vlhkoměru s aktuální teplotou a mírně nižší vlhkostí zapříčiněnou otevřením boxu. Inač min. hodnoty jsou 17,2°C a 61% a max 23,8°C a 79%, za den.
2Apofiss: no právě, a divný na tom je, že všechny vlkoměry co sem měl, ukazovaly trochu míň vlhkosti než měly. Ach, ta dnešní technika Inač díkes za k+, njn vždycky pohulim a pak se to blbne ve photoshopu jedna báseň a de to skorem samo
2Frutexx: he, tenhle sem koupil v ňákym velkym elektru už ani nevim kde, páč sem si vzpoměl a kdybych ho nekoupil hned, tak zase až buhvi kdy. Ale každopádně esli chceš přes net, mnu tak docela fpoho je obchod www.conrad.cz a tohle je přesně link na docela dobrej vlhkoměr ve stejný cenový relaci: Stanice měření relativní vlhkosti vzduchu a teploty. Inač třeba www.google.com nebo i hledání tady na G je sqvělá fičura. No snad sem pomoh.
Čus, mno je to furt na růstu (viz. hnojtabulka ob dva přízpěvky vejš, vpravo nahoře je počet dnů na růstu a počet dnů na květu; např. dnes to je 76/0) a ěště to tam tak 2 tejdny bude (ale bůh ví, uvidim podle kytek), inač jen houšť, jen houšť . Tak nazdarec.