Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Fakt dobrej napad nedavno jsem si pujcil fotak a fotil kytky a taky se snazil o nejaky umelecky fota hned jak je dostanu od kamose na cedu tak prispeju
tyhle kousky me potkaly o weekendu, tak sem si trochu uletel ...sice nejde o grafiku kolem jak u ostatnich, ale to se taky casem naucim jo jinak bylo by to jeste o dost citelnejsi, ale dyz se clovek musi vlist do 512k
he, tak se taky přidám s takovou trochu reklamou a to druhy je můj mírně psychadeličtější (heh, parádní rašeliniště s partou lyso.. kousek) pohled na kytí a kočka koukala se mnou, heh. Jinač místo toho, abych to "sesmolil", tak sem se spíš já pěkně sesmolil , ale docela sranda. Máte to všeci pěkný.